...Пошли слухи о том, что Банковая специально сливает территории на Донбассе русским, так как их все равно придется отдавать.
это с нашего форума пошли слухи.
Такие слухи я слышал от служивого знакомого ещё в 2022 году... Да и на "вашем" форуме забыли использовать слова "Незалежна". Ситуация в Донецкой области была и остаётся очень сложной. И КАБы её значительно усложнили.
_hunter написав:Точно однозначно? Там в 24й статье что-то про ограничения по полу/возрасту было...
Предполагает ли Конституция как главный закон ограничение передвижения? Ответ четкий - да, предполагает. Ограничения М1860 при этом не противоречит этой парадигме. Считая себя униженным и ущемленным любой М1860 имеет право оспорить незаконность действий власти в суде. Женщины медики вообще без возраста подпадают под невыезд. Гос.служащие подпадают независимо от пола и возраста.
Трохи оффтоп - з чим в суді ви зможете довести вчинення протиправних дій, ви ж розумієте що в суд можна йти лише з доказовою базою або наприклад лише для того щоб відкритим провадженням призупинити окремі дії. Не хочу брати на себе " шапку Мономаха" якщо буду стверджувати що є один суд який існує фізично проте немає практичної діяльності з точки зору звичайного громадянина який проживає в Україні
з чим в суді ви зможете довести вчинення протиправних дій,
У нас тут на форумі є ціла плеяда письменників, які кажуть про незаконність заборони виїзду. Чому б вам у них не спитати, з чим вони підуть у суд доводити оцю незаконність? Бо саме в повідомленні, яке ви цитуєте, ви знов не роздивились іронію і сарказм.
buratinyo написав:Что касается fler и pesikot в этом контексте, то обратите внимание, что они не живут в Киеве или западнее, где о войне знают преимущественно очень поверхностно, не смотря на все что было. Они почти 3 года живут в условиях тотализатора: прилетит или не прилетит. А эти условия формируют правильное отношение к тем, кто с оружием ломился в твой дом. Их нужно вышвырнуть. Так же считает Президент Украины, так говорится в Конституции Украины. Так принято делать во всем мире.
Це все бла-бла-бла, а по факту всю брудну роботу за Песикота і Флер робить Успіх.
Чому не за Детройта, наприклад? Успіх робить свою роботу, а Fler та Pesikot - свою. Не вам і не на форумі вирішувати, де мають бути Fler та Pesikot - на фронті чи в тилу і яку роботу вони мають виконувати - брудну чи не дуже. BIGor, ви багато знаєте жінок-докторів наук, які на фронті окопи копають чи снаряди миють (та взагалі хоч якусь роботу виконують)? З іншого боку, скільки ви знаєте осіб з 9 класів сільської школи, які працюють в науці?
Ви розумієте що в цивільному житті я директор, пішов в 2022 році як доброволець і мені запропонували або рити,або варити(сварка метала) або сісти за техніку(є досвід і наявна категорія). Так само у вч - є лише спеціальність і відносини між людьми
За словами нардепа, Генштаб спільно з Міноборони і оборонним комітетом Ради вже напрацював певний алгоритм, під який і готують нормативно-правову базу: аби "командири військових частин мали право, так само як і ТЦК та СП, виконувати місію залучення до служби в Збройних силах військовозобов'язаних, які готові мобілізуватись, але не готові укладати контракт". https://www.unian.ua/politics/mobilizac ... 19037.html
*право, так само як і ТЦК та СП, виконувати місію* Ключові слова --- так само)) *Трасса №1* (2010) Південна Корея, комплектація військових підрозділів цілком може стати реальністю.
У нас тут на форумі є ціла плеяда письменників, які кажуть про незаконність заборони виїзду. Чому б вам у них не спитати, з чим вони підуть у суд доводити оцю незаконність? Бо саме в повідомленні, яке ви цитуєте, ви знов не роздивились іронію і сарказм.
Цікавий момент: заборону виїзду за кордон М18-60 введено КМУ чи пограничниками (точно не вникав, а от дозвіл (право) на виїзд деяким категоріям чомусь хочуть впровати через Закон. Законопроект готують: *У статті 25 Закону «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» пропонується встановити, що особи, зазначені у ч. 1 ст. 25, мають, на час дії бронювання, право безперешкодного виїзду за кордон за умови пред’явлення ними документу про бронювання.* https://varta1.com.ua/news/deyakim-zabr ... 84043.html
Дивно якось. Мали б тоді Постановою КМУ просто і швидко. __________________________________ Підкреслю -- не вникав в ситуацію з отою забороною, але якщо є тільки заборони виконавчої влади, то це, як мінімум, сумнівно. Для обмеження конституційних прав потрібен Закон (через законодавчу владу). Ота вказівка в Конституції про обмеженння під час ВС, імхо, надає лише право введення обмежень для громадян, але саме через законодавчу гілку влади, через закони. А от після вказівки-визначень в Законі категорій вже КМУ деталізує механізм. Лише механізм реалізації закону.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 06 сер, 2024 08:24, всього редагувалось 1 раз.
Мені більше цікаво чому коли я в Одесі телефонують з Києва і питають чи все нормально? Зранку читаю що недолугі тіктокери з Бровар(і/и)в вже злили в мережу момент падіння збитої/не збитої ракети в околицях міста.
detroytred написав:За словами нардепа, Генштаб спільно з Міноборони і оборонним комітетом Ради вже напрацював певний алгоритм, під який і готують нормативно-правову базу: аби "командири військових частин мали право, так само як і ТЦК та СП, виконувати місію залучення до служби в Збройних силах військовозобов'язаних, які готові мобілізуватись, але не готові укладати контракт". https://www.unian.ua/politics/mobilizac ... 19037.html
*право, так само як і ТЦК та СП, виконувати місію* Ключові слова --- так само)) *Трасса №1* (2010) Південна Корея, комплектація військових підрозділів цілком може стати реальністю.
не нагадаєте, там у кьюаркод заглядали чи ні, і якщо "не той ВОС" то казали: "нам підполковник коврово-запчастинних військ не потрібний"?
Востаннє редагувалось flyman в Вів 06 сер, 2024 08:19, всього редагувалось 1 раз.
Право КМУ ввести обмеження і як саме це зробити, надано законом про мобілізацію. Законом. Саме там про обмеження вибору місця проживання і обмеження пересування.
Мені більше цікаво чому коли я в Одесі телефонують з Києва і питають чи все нормально? Зранку читаю що недолугі тіктокери з Бровар(і/и)в вже злили в мережу момент падіння збитої/не збитої ракети в околицях міста.
А звʼязок з обмеженнями пересування і їх законністю/незаконністю тут який?
А, я зрозумів .. будь-який звʼязок легко встановлюється фразою «мені більш цікаво»… Далі можна цитувати про «p-n» переходи в напівпровідниках, а відповідати про структуру і щільність мембрани інфузорії в туфельках..
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 06 сер, 2024 08:30, всього редагувалось 2 разів.