|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 09 вер, 2024 17:53
Hotab написав:andrijk777 Зате Україна втратили купу життів, міст, купа людей втратила майно
Через скільки часу , виконавши ті умови, Україна втратила б всю державу?
Думаю ніколи. І хто сказав що ті умови потрібно виконувати?
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 09 вер, 2024 17:54
flyman Грузію вже завоювали по Стамбул? Казахстан по Пекін?
А якщо глянути на більш цікавий для кацапів напрямок , західний? Чи не з Білорусі зайшли до нас? А якби ми стали падати, то і самі білоруси би зайшли добивати. Аналогічна роль (повна відсутність будь якого суверенітету) була уготована нам. Якщо тебе це влаштовує, то тоді треба було ще в 14 році віддавати всю країну. Чого вже ми чекали до сьогодні? Або і не починати ще з 1991 року всі процеси. «Не повезло, біля нас насильник і ґвалтівник.. Лягаємо під нього і насолоджуємось». Так треба було? 2 Летусрок: ти перший хто має радіти, що вся країна не лягла під кацапів . Зараз для тебе війна - це кіно. А в решті нічого не змінилось. А в іншому випадку для тете б дуже все змінилось. Без ЗСУ (з тими ЗСУ що пропонували нам у Стамбулі) моторола жив у тебе на карпатській дачі. Причому тебе б не кацапи завоювали, які начебто дотримувались бі договорів. А наприклад ЛНР. Ну і що, що там з луганської області лише пасічник. То непомітні деталі.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 359 раз.
- Подякували: 2272 раз.
-
- Профіль
-
1
3
2
andrijk777 написав:2. На сьогодні умови кращі ніж тоді? Зате Україна втратили купу життів, міст, купа людей втратила майно. В березні 2022 цих смертей не було... Зате США вдалося ослабити РФ. Непогано для США.
В березні 2022 не було смертей ??? "Да что ты, чёрт возьми, такое несёшь" Приїдь в Чернігів, сходи навіть на недіючи кладовища Це раз Он мені цікаво Ти дійсно вважаєшь, якби тоді все підписали, то Росія від нас відчепилась ? Кажи - так чи ні Не відчіпилась би, дочекались зменьшення ЗСУ і знову пішли б Вбиваючи та знищуючи майно
-
pesikot
-
-
- Подякував: 537 раз.
- Подякували: 1253 раз.
-
- Профіль
-
2
2
Xenon написав:Лавров проигогокал что им территории не нужны чужие, и что все это ради прав угнетенных руссккоговорящих православных верующих в Ленина. Пошел прогрев к жесту доброй воли?
нічосє, Лавров цитує Віталіана? А Конституця тоді як, Ctrl+Z ?
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 09 вер, 2024 17:57
Hotab написав:flyman Грузію вже завоювали по Стамбул? Казахстан по Пекін?
А якщо глянути на більш цікавий для кацапів напрямок , західний? Чи не з Білорусі зайшли до нас? А якби ми стали падати, то і самі білоруси би зайшли добивати. Аналогічна роль (повна відсутність будь якого суверенітету) була уготована нам. Якщо тебе це влаштовує, то тоді треба було ще в 14 році віддавати всю країну. Чого вже ми чекали до сьогодні? Або і не починати ще з 1991 року всі процеси. «Не повезло, біля нас насильник і ґвалтівник.. Лягаємо під нього і насолоджуємось». Так треба було? 2 Летусрок: ти перший хто має радіти, що вся країна не лягла під кацапів . Зараз для тебе війна - це кіно. А в решті нічого не змінилось. А в іншому випадку для тете б дуже все змінилось. Без ЗСУ (з тими ЗСУ що пропонували нам у Стамбулі) моторола жив у тебе на карпатській дачі. Причому тебе б не кацапи завоювали, які начебто дотримувались бі договорів. А наприклад ЛНР. Ну і що, що там з луганської області лише пасічник. То непомітні деталі.
До речі, вже кілька разів писав В Іванівці під Черніговом стояли ДНР
-
pesikot
-
-
-
- Профіль
-
2
2
Додано: Пон 09 вер, 2024 17:59
Letusrock написав: Xenon написав:Лавров проигогокал что им территории не нужны чужие, и что все это ради прав угнетенных руссккоговорящих православных верующих в Ленина. Пошел прогрев к жесту доброй воли?
нічосє, Лавров цитує Віталіана? А Конституця тоді як, Ctrl+Z ?
Перевожу им нужна лояльная к рф Украина по типу белоруси. Пусть даже со своей мовой и президентом в вышиванке.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2413 раз.
- Подякували: 3373 раз.
-
- Профіль
-
3
Додано: Пон 09 вер, 2024 17:59
pesikot написав: andrijk777 написав:2. На сьогодні умови кращі ніж тоді? Зате Україна втратили купу життів, міст, купа людей втратила майно. В березні 2022 цих смертей не було... Зате США вдалося ослабити РФ. Непогано для США.
В березні 2022 не було смертей ??? "Да что ты, чёрт возьми, такое несёшь" Приїдь в Чернігів, сходи навіть на недіючи кладовища Це раз Он мені цікаво Ти дійсно вважаєшь, якби тоді все підписали, то Росія від нас відчепилась ? Кажи - так чи ні Не відчіпилась би, дочекались зменьшення ЗСУ і знову пішли б Вбиваючи та знищуючи майно
Ти не відповів на моє питання, а хочеш щоб я відповів не твоє..... Цікавий ти тіп.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 09 вер, 2024 18:00
Letusrock нічосє, Лавров цитує Віталіана?
Мілко береш У Віталіка 150 з 300 каналів - кацапські. Це рупор рашаЗМІ. Чим харчується , те сюди і відригує.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 09 вер, 2024 18:02, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 359 раз.
- Подякували: 2272 раз.
-
- Профіль
-
1
3
2
Додано: Пон 09 вер, 2024 18:01
andrijk777 написав: detroytred написав:Задумайтеся чому ніхто, окрім вас, з цих 6-7 не зробив цього. Бо з визначенням людини, якою вона вважає для себе угоду, дівчину-чоловіка, картину і т.д. --- гарною чи не гарною, не можна погоджуватися чи не погоджуватися. Бо це буде вже ваше чи моє, чи когось іншого (але не Нуланд) визначення угоди -- гарна чи ні. А мова, предмет -- визначення угоди саме господинею Нуланд.
Задумався.... Не буду обговорювати з вами об'єктивність/суб'єктивність, я вже все сказав вище. Краще ви дайте відповідь на конкретне питання: Вважаєте що Ялта(як подія що встановила світовий порядок після 2СВ) була вигідна США чи ні?
Ключове --- дивлячись за якими параметрами рахувати! І яка вага кожного параметру. За великим рахунком взагалі США було однаково, що була б Ялта, що ні. Вигідно їм було хоч так, хоч так. А от як було вигідніше -- ? Дивлячись за якими параметрами. Тобто тільки самі США можуть визначити, що їм вигідніше. І то це буде визначення групи можновладців. Для мене головне було, що Нуланд оголосила, що за її та Ко думкою поділ світу є невигідним. Тобто САМЕ З ЦІЄЇ ПОЗИЦІЇ!!! вона і Ко приймають (або приймали би) рішення. Рішення йти на перемовини про поділ світу чи ні. Поділ -- це без великих війн...
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2129 раз.
- Подякували: 3229 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 09 вер, 2024 18:06
andrijk777 написав: pesikot написав: andrijk777 написав:2. На сьогодні умови кращі ніж тоді? Зате Україна втратили купу життів, міст, купа людей втратила майно. В березні 2022 цих смертей не було... Зате США вдалося ослабити РФ. Непогано для США.
Ти не відповів на моє питання, а хочеш щоб я відповів не твоє..... Цікавий ти тіп.
Повтори запитання Но те, що ти зараз почав крутити тухесом, зрозуміло, що ти і сам не впевнений, що Росія від нас відчепилась би Чому тоді ти пишешь про це ? Аби ляпнути трусами об асфальт
Востаннє редагувалось pesikot в Пон 09 вер, 2024 18:19, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
-
- Профіль
-
2
2
|