Президент України під час поїздки до Нью-Йорка хоче зустрітися з главою Білого дому Джо Байденом, а також кандидатами в президенти Дональдом Трампом і Камалою Гарріс і представити їм план перемоги у війні.
Трамп повторил свои громкие заявления о том, что его присутствие в Белом доме предотвратило бы войны как в секторе Газа, так и на Украине.
«Если бы я был президентом, это бы никогда не началось», — сказал Трамп. «Если бы я был президентом, Россия бы никогда, никогда. Я очень хорошо знаю Путина. Он бы никогда — и угрозы этого, кстати, тоже не было в течение четырех лет — не пошел бы на Украину».
И все же, когда его напрямую спросили, хочет ли он, чтобы Украина выиграла войну против России, Трамп уклонился от ответа.
«Я хочу, чтобы война прекратилась», — сказал Трамп. «Я думаю, что в интересах США закончить эту войну и просто сделать это, хорошо? Договоритесь о сделке, потому что мы должны остановить уничтожение всех этих человеческих жизней».
flyman написав:допустим, вийшли на кордони 91, що робити з визволеним населенням?
Я думаю це найменша з проблем. І дай Бог, щоб вона була колись. Зараз не 2014 рік, коли доярки на Донбасі могли танку дорогу перекрити. Навіть на Курщині нема ніяких проблем з місцевим населенням, що вже казати про Донбас і Крим. Дуже борзі виїдуть самі, а залишаться ті, які або за Україну, або яким все рівно чий прапор, або яких швидко заспокоять, бо ніхто не буде церемонитися як раніше з колаборантами
flyman написав:допустим, вийшли на кордони 91, що робити з визволеним населенням?
Я думаю це найменша з проблем. І дай Бог, щоб вона була колись. Зараз не 2014 рік, коли доярки на Донбасі могли танку дорогу перекрити. Навіть на Курщині нема ніяких проблем з місцевим населенням, що вже казати про Донбас і Крим. Дуже борзі виїдуть самі, а залишаться ті, які або за Україну, або яким все рівно чий прапор, або яких швидко заспокоять, бо ніхто не буде церемонитися як раніше з колаборантами
тобто, десь так має хвилювати, як вирощування яблуневих садів на Марсі
Может. сначала решить проблему с мобилизацией, а уже потом, говорить о сроках службы, демобилизации и пр.
Ні. Спочатку строк, а потім вже ловити в тилах -- людей, які хоч вже не так боятимуться. Бо знатимуть строк...
Ну да. Называем срок, допустим, 24 месяца. Надо срочно уволить массу людей. у кот. уже срок прошёл. Увольняем. Армия резко и сильно сокращается. А призвать, хоть как-то обучить нужно время. Результаты Вы, думаю, прекрасно понимаете. Так что сначала всё же мобилизация.
24 вже з весни неактуально. У нас вже понад 30.
Припустімо, 36міс. Треба дати право на звільнення незначній кількості людей, що вже були у війську у вересні 2021р. Різкого скорочення не буде. Але це стане хорошою звісткою для решти людей і для ухилянтів -- всім буде спокійніше. І для мобілізації легше.
ЛАД написав:Когда-то Будивельник правильно писал, что мы постепенно переходим к мировому масштабу цен. Так произойдёт и по коммуналке, и по еде, и по всему остальному. При этом цены у нас вырастут в разы.
34 роки переходимо. За 100 років перейдемо? Ні. Наші ціни вже давно збалансовані з світовими з поправкою на наші зарплати, податки, рівень життя, конкуренцію і т.д.
Постепенно переходим на мировой масштаб цен без поправки "на наші зарплати, податки, рівень життя, конкуренцію і т.д.".