|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 08 жов, 2024 12:29
wild.tomcat написав: detroytred написав: wild.tomcat написав:щось тут куди не плюнь, у фахівця з недоречних порівнянь/аналогій попадеш. вам ще не писали що ваша "недоречність" тут недоречна?
Не треба нікуди плювати. От ви проводите дану аналогію, то й напишіть: на сім'ю чоловіка напала гопота і він робить то-то і то-то... (гадаю не жалкуючи на це своєї останньої сорочки, здоров'я і життя. І голими руками буде битися. До останнього подиху). Тепер аналогічно напали на його країну і? Чоловік чомусь бажає за це відповідне грошове забезпечення (навіть підвищувати приходиться). Чомусь не йде захищати, якщо має сімейні))))) обставини, наприклад, трьох дітей. Та інші підстави для відстрочки. А якщо ВЛК визнає його непридатним, то що? Не йде захищати країну від гопоти. Ще чомусь не бажає голими руками відбиватися від гопоти, а бажає відповідного забезпечення. Або відпустку бажає, коли гопота його сім'ю ... На хфорумі про щось кнопає, розмірковує, коли гопота...
Так що спочатку покажіть, що аналогія має місце, а потім питайте. Поки що є аргументи про недоречність даної аналогії. Від вас поки ніяких аргументів нема.
знову якийсь потік підсвідомого, на городі бузина, а в києві дядько. не розмірковуйте на "хфорумі", то не ваше.
Тобто ніякої аргументації, що аналогія має місце. На країну (сім'ю) напала гопота і ..., а ви мені поради кнопаєте на хфорумі.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2129 раз.
- Подякували: 3229 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 жов, 2024 12:33
detroytred написав:Тобто ніякої аргументації, що аналогія має місце. На країну (сім'ю) напала гопота і ..., а ви мені поради кнопаєте на хфорумі.
хто хотів (і спроможний), той побачив. хто не зрозумів відразу, тому скільки не розжовуй, все рівно нічого не зрозуміє. значить не дано, з цим потрібно змиритися. нічого не вдієш. таке життя...
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 273 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 жов, 2024 12:35
sashaqbl написав: Letusrock написав:Залежно в кого який дохід. Зазвичай в декрет йде той в кого дохід менший. І є можливість вибору, що є ключовою відмінністю
У випадку з мобілізацією можливість вибору є. Якщо жінка йде в армію, чоловік отримує право на відстрочку.
у нас в країні не факт. був скандал коли в жінки загинув один син - так тцк другого гребло.
-
tester7336
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 жов, 2024 12:36
Примат написав:нужно, чтобы вся собственность была в частных руках, тогда не будет коррупции, а так это бесполезная затея в принципе
коррупция так же вращается вокруг бюджета и разных гос одобрямсов. тот же мсек недавний - наглядный пример.
-
tester7336
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 жов, 2024 12:37
ЛАД написав:Я не призывал ругаться. Хотел только услышать мнение и обсудить.
Пока я вмжу один путь переговоров. Оставлять террит. не подконтр. раше и далее НАТО, ЕС это всё не реально, но иметь какие то 100% гарантии и уже досконально каждый пункт в договоре оговаривать. Надо доказывать потом экономикой, что у нас лучше, чем у раши. Лет через 10 пуйло умрёт и возможно народ сам захочет опять присоединится к Украине. Воевать до 91г. и призывать 18лет. на войну, то мы тогда оставим и Запорожье и Херсон и Николаев, даже вохможно Днепр и Одессу. Уже 10 лет, как мы уже в Луганске, Донецке и Крыму. Одна болтавня от Америки и Запада. Всем насрать на межд. стандарты, а тем более в защиту Украины? Или пуйло уже сидит на скамье, как Милошевич. Просто межд. стандарты - это для избранных.
Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Вів 08 жов, 2024 12:44, всього редагувалось 2 разів.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 863 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 08 жов, 2024 12:39
wild.tomcat написав: АндрейМ написав: wild.tomcat написав:от мені цікаво, цей "інтелектуал", коли його з сім'єю десь перестріне гопота, і коли його дружину і дочку захочуть пустити по колу, теж буде "інтелектуальні" спічі заштовхувати в стилі "що захищати їх повинні професіонали" чи "в нас же рівноправ'я, нехай самі і захищаються"?
Навіть не знаю як відповісти на цей емоційний випад, хоча я вже і відповідав. Це таке ж провокаційне питання як і "а куди ти будеш біжати, коли росія нападе на Польщу, Німеччину або [обери свою країну]?" Коли це станеться , тоді і буду реагувати. Я не можу знати як я реагуватиму на ситуацію, коли мене "зустріне гопота". Буду захищатись як можу, напевно. Але це зовсім інша ситуація від тієї, коли ти знаєш, що росіяни за кілька днів від тебе, і ти можеш зібратися і поїхати у безпечне місце. Але Ви розкажіть, будь ласка, що робити, коли на тебе напала гопота. Я звик, що мене захищає поліція і армія, і в районі, де я живу, гопота не ходить. Розкажіть як Ви героїчно один з гопотою впораєтесь. Я знаю, що один я проти гопоти нічого не зроблю, але якщо у Вас є поради, я з радістю і вдячністю Вас вислухаю.
порада тільки одна - захищати свою сімю. але вона таки не для вас(Wild Kot Tom) Простите, а как вы семью защищаете допустим от пяти НЕпьяных и НЕобдолбанных гопников, которые окружили вас на стоянке возле Метро там или АШАНа в 23.30 в субботу, когда вы грузите всю тележку в багажник вашего Лексуса допустим, и хотят попользовать вашу половину и дочь-студентку, а вас просто откуярить лежачего ногами, и забрав у вас ключи от GXa вашего нержавого, покататься на нём оставшиеся полчаса до комендантского часа? То же самое возможно в принципе(но без автоугона) если вы пешком часом в 7 вечера зимой, на НГ там или Рождество-Крещенье, возвращаетесь с гостей домой по плохо освещённой улице или двору микрорайона У нас разрешён нарезной короткоствол, вы носите под курткой два тесака как у Слая в Рембо4, или вы бывший учитель по карате покойного Брюса Ли? Кроме того возможен вариант что "пианист" размером с путина или медведева и с весом килограмм 55-60 не представляет угрозу даже для двух пьяных гопников.
Востаннє редагувалось барабашов в Вів 08 жов, 2024 12:40, всього редагувалось 1 раз.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 284 раз.
- Подякували: 352 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 жов, 2024 12:40
wild.tomcat написав: detroytred написав:Тобто ніякої аргументації, що аналогія має місце. На країну (сім'ю) напала гопота і ..., а ви мені поради кнопаєте на хфорумі.
хто хотів (і спроможний), той побачив. хто не зрозумів відразу, тому скільки не розжовуй, все рівно нічого не зрозуміє. значить не дано, з цим потрібно змиритися. нічого не вдієш. таке життя...
От тільки ніяких "розжовувань" (аргументації) з вашого боку не було. Від слова -- зовсім. Тільки гола аналогія. Та узагальнена оцінка заперечень опонентом. Отже нескладно ж вам написати: - що ви будете робити, коли на сім'ю напала гопота і ...; - і чому зараз, коли на країну напала гопота, якісь інші підходи та алгоритми?
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 08 жов, 2024 12:46, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2129 раз.
- Подякували: 3229 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 жов, 2024 12:46
detroytred написав: wild.tomcat написав: detroytred написав:Тобто ніякої аргументації, що аналогія має місце. На країну (сім'ю) напала гопота і ..., а ви мені поради кнопаєте на хфорумі.
От тільки ніяких "розжовувань" (аргументації) з вашого боку не було. Від слова -- зовсім. Тільки гола аналогія. Та узагальнена оцінка заперечень опонентом.
ну так ніхто не зобовязаний вам тут щось і чимось. щось не зрозуміли, ну буває, йдіть собі далі, займайтеся своїми справами
-
wild.tomcat
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 жов, 2024 12:50
Началось обсуждение Майдана. Рано. Нет информации. Не понятно кто организовывал, кто финансировал, кто стимулировал развитие и направлял эволюцию, их цели. Одни вопросы без ответов. Если назовёте Порошенко, Яценюка, Турчинова... - они воспользовались результатами. Истинные организаторы остались в густой тени и даже не просматриваются. Можно придумывать много теорий, но нет никаких доказательств.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5288 раз.
- Подякували: 4826 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 08 жов, 2024 12:52
барабашов написав: wild.tomcat написав:порада тільки одна - захищати свою сімю. але вона таки не для вас(Wild Kot Tom)
Простите, а как вы семью защищаете допустим от пяти НЕпьяных и НЕобдолбанных гопников, которые окружили вас на стоянке возле Метро там или АШАНа в 23.30 в субботу, когда вы грузите всю тележку в багажник вашего Лексуса допустим, и хотят попользовать вашу половину и дочь-студентку, а вас просто откуярить лежачего ногами, и забрав у вас ключи от GXa вашего нержавого, покататься на нём оставшиеся полчаса до комендантского часа? То же самое возможно в принципе(но без автоугона) если вы пешком часом в 7 вечера зимой, на НГ там или Рождество-Крещенье, возвращаетесь с гостей домой по плохо освещённой улице или двору микрорайона У нас разрешён нарезной короткоствол, вы носите под курткой два тесака как у Слая в Рембо4, или вы бывший учитель по карате покойного Брюса Ли? Кроме того возможен вариант что "пианист" размером с путина или медведева и с весом килограмм 55-60 не представляет угрозу даже для двух пьяных гопников.
ваш варіант? тільки, будь ласка, коротше, без обовязкового згадування ваших лексусів і gx'ів., ми вже давно запамятали, який у вас парк авто.
-
wild.tomcat
-
-
-
-
Профіль
-
-
|