detroytred написав:От тільки ніяких "розжовувань" (аргументації) з вашого боку не було. Від слова -- зовсім.
Тільки гола аналогія. Та узагальнена оцінка заперечень опонентом.
ну так ніхто не зобовязаний вам тут щось і чимось. щось не зрозуміли, ну буває, йдіть собі далі, займайтеся своїми справами
Я вказав, що від вас не було і не має ніяких пояснень. Зобов'язань ніяких не покладав. Не вигадуйте. Що мені робити, я розберусь якось сам. Не перейматеся за мене.
А от: - що ви будете робити, коли на сім'ю напала гопота і ...; - і чому зараз, коли на країну напала гопота, якісь інші підходи та алгоритми? Цікаво було б почути від вас. Як того, що проводить отакі аналогії.
detroytred написав:От тільки ніяких "розжовувань" (аргументації) з вашого боку не було. Від слова -- зовсім.
Тільки гола аналогія. Та узагальнена оцінка заперечень опонентом.
ну так ніхто не зобовязаний вам тут щось і чимось. щось не зрозуміли, ну буває, йдіть собі далі, займайтеся своїми справами
Я вказав, що від вас не було і не має ніяких пояснень. Зобов'язань ніяких не покладав. Не вигадуйте. Що мені робити, я розберусь якось сам. Не перейматеся за мене.
А от: - що ви будете робити, коли на сім'ю напала гопота і ...; - і чому зараз, коли на країну напала гопота, якісь інші підходи та алгоритми? Цікаво було б почути від вас. Як того, що проводить отакі аналогії.
якщо вам щось не зрозуміло, то я в тому винен чи як? і відповім вам вашим же - "Що мені я буду робити, я розберусь якось сам. Не перейматеся за мене". і вас це взагалі не стосується. так вже зрозуміло нарешті?
Wirująświatła написав:противоречий не видите? Стояли против коррупции, но купились на обещания пороха и безвиз. Вы сами себе подменили цель за что стояли на майдане. А турчинов вам помог. Скажите в чём я не прав?
Стоял за ЕС, который мощьной сиськой мамы Меркель смоет всю низовую коррупцию в канализацию истории. Каюсь, ушел с майдана когда Порох и Ко пообещали твердый курс на ЕС. Надо было конечно там прямо ждать этот торжественный день, но я оказался слаб и уже хотел в туалет. Вот и ушел. Никогда себе этого не прощу!
Wirująświatła написав:противоречий не видите? Стояли против коррупции, но купились на обещания пороха и безвиз. Вы сами себе подменили цель за что стояли на майдане. А турчинов вам помог. Скажите в чём я не прав?
Стоял за ЕС, который мощьной сиськой мамы Меркель смоет всю низовую коррупцию в канализацию истории. Каюсь, ушел с майдана когда Порох и Ко пообещали твердый курс на ЕС. Надо было конечно там прямо ждать этот торжественный день, но я оказался слаб и уже хотел в туалет. Вот и ушел. Никогда себе этого не прощу!
каятся я вобщем не требовал ) вы получили бесценный опыт и с удовольствием им поделились. Запомнилось другое. Я работал на комбинате который (в виде коррупции ) поставлял кое что гос.структуре бесплатно. Куда оно потом девалось я только догадываюсь.
После победы майдана нас попросили... удвоить поставки. К сожалению, я был на той встрече и в лицо спросил довольно известного тогда политика, за что стоял майдан? Ответ убил чтобы власть перешла из неправильных рук в правильные.
Поскольку всё было оформлено как "благотворительность " речь о коррупции конешно не шла. Нас "очень просили" так что отказать было нельзя.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 08 жов, 2024 13:15, всього редагувалось 4 разів.
россия требует от Киева вывода украинских военных из четырех частично оккупированных областей и отказа Украины от намерений вступить в НАТО, заявил министр иностранных дел россии Сергей "Конь" Лавров в интервью Newsweek.
«14 июня президент владимир путин назвал предпосылки урегулирования следующими: полный выход ВСУ из ДНР, ЛНР, Запорожской и Херсонской областей; признание территориальных реалий, закрепленных в Конституции россии; нейтральный, внеблоковый, безъядерный статус Украины; ее демилитаризация и денацификация; обеспечение прав, свобод и интересов русскоязычных граждан и отмена всех санкций против россии», – указывает российский министр.
Киев, по словам Лаврова, ответил на это заявление «вооруженным вторжением в Курскую область 6 августа».
Украина называет условиями начала переговоров с россией вывод российских войск со всей международно признанной украинской территории, включая оккупированный с 2014 года Крым. Темой переговоров, по мнению официального Киева, должны быть компенсации со стороны москвы за потери, причиненные Украине в результате непровоцированной вооруженной агрессии. Украина также называет своей целью вступление в Североатлантический альянс, который должен гарантировать невозможность новой российской агрессии.
detroytred написав:Я вказав, що від вас не було і не має ніяких пояснень. Зобов'язань ніяких не покладав. Не вигадуйте. Що мені робити, я розберусь якось сам. Не перейматеся за мене.
якщо вам щось не зрозуміло, то я в тому винен чи як? і відповім вам вашим же - "Що мені я буду робити, я розберусь якось сам. Не перейматеся за мене". і вас це взагалі не стосується. так вже зрозуміло нарешті?
І де я вказував, що вам робити?
Про вашу провину з мого боку мови не було.
Ви знов вигадуєте.
Як це не стосується? Ви мою думку (що аналогія недоречна) визначили "потіком підсвідомого". Я аргументую, що ви помиляєтесь.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 08 жов, 2024 13:18, всього редагувалось 1 раз.
wild.tomcat написав:щось тут куди не плюнь, у фахівця з недоречних порівнянь/аналогій попадеш. вам ще не писали що ваша "недоречність" тут недоречна?
Не треба нікуди плювати. От ви проводите дану аналогію, то й напишіть: на сім'ю чоловіка напала гопота і він робить то-то і то-то... (гадаю не жалкуючи на це своєї останньої сорочки, здоров'я і життя. І голими руками буде битися. До останнього подиху). Тепер аналогічно напали на його країну і? На хфорумі про щось кнопає, розмірковує, коли гопота... Так що спочатку покажіть, що аналогія має місце, а потім питайте. Поки що є аргументи про недоречність даної аналогії. Від вас поки ніяких аргументів нема.
Ви тратите час. Такі персонажі напишуть щось сильно притягнуте за вуха, а потім крутяться як вужі на сковородці. Причому варіант з гопотою в темному провулку вже не перший раз тут невдало згадується