Еще один важный аспект — «Грузинская мечта» продолжает позиционировать себя как сила, которая приведет Грузию в Евросоюз, сохранив при этом баланс в отношениях с Москвой. «Именно это правительство поведет Грузию по пути Европейской интеграции. В 2030 году Грузия будет страной, прекрасно подготовленной к вступлению в Евросоюз. Именно в наших руках возможность сделать эту страну лучше, улучшить экономику, повысить социальный уровень наших граждан до европейских стандартов. Вот, что мы можем сделать. И мы уже это делали на протяжении многих лет» — сказала Би-би-си представитель «Грузинской мечты» Мака Бочоришвилли.
Гарна казочка для наївних дурачків. Янукович теж позиціонував себе як сила як ведьот Україну в ЄС. Але по факту він просто будував олігархічну диктатуру під себе. Як і Грузинська мрія. Як бацька і ще ряд діячів. Але проблема в тому, що при такому русі рано чи пізно в демократичних урядів зявляються питання до олігархічно-клептократичних. І тоді їм доводиться шука ти зовнішню підтримку в таких самих. На Кавказі це РФ та Туреччина. Припускаю, що Іванішвілі вибере першу.
Ви мене обіжаєте))) звичайно оптимізований. Під моїм чутким руководством, держава з нього чуть більше 2т бере. Він правда мягкий і ще з 3т дає малому налічкою з рук на руки частями. В неділю прийшов 750 грн получив, лишився дома гратись на компютері то хріну йому замість петрушки. Но случай важкий - пасівний патріот, і націонал романтік. Поціновувач поезії зівяле листя 13 річний пі-дюк вирубав його в потєряшки А на кожній пянці йому кажу шо третина протоколів про те як зарізали небіжчика це казочка про те як благодарний потомок зайшов до діда по пенсію, Но то для живучих везунчиків. Решту 50 процентів починаються так -послє распітія спіртних напітков на почвє внезапно вознікшей нєпріязні... ото хтось колись іще скаже мені- куме покиньте цю риторику і крові буде як з кабана...
Провідний європейський виробник THALES Belgium спільно з українською компанією вироблятиме ракети для протидії ворожим дронам. Про це міністр з питань стратегічних галузей промисловості Герман Сметанін повідомив в Telegram.
"THALES Belgium підписали Меморандум про співпрацю з українським оборонним підприємством. Ця домовленість передбачає спільне виробництво ракет для протидії ворожим БпЛА", - зазначив міністр.
Також, як повідомив Сметанін, в Україні очікують, що надалі ця співпраця розшириться – до передачі технологій та комплектуючих до цих ракет
Vadim_ написав:Реал , сьогодні бусифікували знайомого , перекрили дорогу у мікрорайоні міста ,машину оставили на обочине (хто отвечает за сохранность этого имущества по ЗАКОНУ України?) ,телефон забрали. ВЛК за три години і через кілька ще вже у частині на навчаннях
Приднепровск? Кто сообщил что его загребли? Ему за 50? Подгребли из за неустановленного резерва или повестки не брал в руки когда приносили? ПыСы - у вас в Гранях сегодня окна не вылетели? Куда там они второй раз так долбят? Всё можно в личку
Да Сам, потом забрали трубку, с ТЦК были сотрудники СБУ До ХЗ а и имеет значение и шо? Слава Богу
andrijk777 написав:Схоже на правду. Всього 2060 танків і по цифрам звідси: https://www.pravda.com.ua/ нам потрібно 223 дні (7,5 місяців) щоб знищити ці танки. Всього 4860 ББМ і нам потрібно 258 днів(8,5 місяців) що знищити ці ББМ.
Питання тільки одне: а якщо через 8 місяців виявиться що у ворога приблизно така ж кількість техніки. Що тоді?
Просто 3 роки тому у ворога була значно менша кількість. Ось що сказав ChatGPT: "Російська армія могла задіяти близько 1200–1500 танків на початку вторгнення. Кількість ББМ, могла становити 2000–2500 одиниць на момент початку повномасштабного вторгнення."
Не знаю, що там ChatGPT каже, а Military Balance в передруковці мілітарного каже, що на початок війни у Росії було 3400 танків, і по 2100 на початок 23 і 24 року. При цьому зберегти цю кількість між 22 і 23 роком вдалося за рахунок зняття Т-55/62 взамін знищених Т-72 і Т-90 https://mil.in.ua/uk/blogs/military-balance-skilky-tankiv-vtratyla-ta-vidnovyla-rosiya/ Але темпи зняття зі зберігання падають. Тому припускаю, що за 8 місяців буде на кількасот танків менше, якщо брати тільки кількісні показники.
Расхождение может быть из-за того, что Military Balance даёт общее количество танков на вооружении, а ChatGPT по запросу andrijk777 выдал цифру танков, задействованных на фронте.
ЛАД написав:а в чём сегодня будет заключаться "спільне виробництво"? В сборке? Или в изготовлении трубы (корпуса)?
Тобто замість того щоб написати Добре що хоч на 3-му році війни починається виготовлення власних ракет...
Ти точно український парторг?
А прапорщик не научился понимать, что такое "власні ракети"? Без "технологій та комплектуючих до них". И вы давно научились тыкать старшим и по возрасту и по званию?
detroytred написав:"Частіше за все СЗЧ відбувається коли дружина починає пиляти "А що ти там сидиш, а ми тут, нащо воно тобі треба". У більшості випадків це або дівчина, або дружина, або мама. Мами рідше, а от дружина – це відсотків 80. Яка починає на голові сидіти у бійця. Якому і так важко, йому важко було знайти відповіді, чому він має це терпіти. Щодня обстріли, бойові задачі, він виживає щодня. І коли він ввечері телефонує своїй дівчині чи дружині, аби отримати якусь підтримку, то він там навпаки отримує ще дозу "та нащо воно тобі треба". І в людини трохи їде дах і вона йде в СЗЧ", – додав Жорін. https://www.unian.ua/war/szch-v-ukrajin ... ws_in_post
Нет Я зобовьязаний наразі кожного ранку везти дитину у навчальний заклад за 20 км.,а потім зворотьно. (пригород) якщо я піду в ЗСУ , хто буде за ЗАКОНОМ бусифікації це робити кожного дня? дружина астматик , але методів діагностики нема, небуло на той час(2002) ,хто буде її дотримувати сходити у уборну ... або прийняти душ або просто приготувати щось поїсти ? іноді нема сил дотягнутися до інгалятора
Востаннє редагувалось Vadim_ в Суб 02 лис, 2024 16:51, всього редагувалось 2 разів.
ЛАД написав:а в чём сегодня будет заключаться "спільне виробництво"? В сборке? Или в изготовлении трубы (корпуса)?
Тобто замість того щоб написати Добре що хоч на 3-му році війни починається виготовлення власних ракет...
Ти точно український парторг?
А прапорщик не научился понимать, что такое "власні ракети"? Без "технологій та комплектуючих до них". И вы давно научились тыкать старшим и по возрасту и по званию?
1 Я знаю вислови класиків Дорога в тисячу кілометрів - починається з першого кроку Тому мені подобається все що йде в правильному напрямку, хоча й хотілось би щоб кроків було більше, робились воши швидше і починались раніше 2 Для того щоб звертатись на Ви - мені мало віку чи звання..тим більше що я не твій підлеглий. Тому ВИ від мене - ще треба заслужити. Але сумніваюсь що громадянин України , який ЛЮБИТЬ агресора колись буде мені подобатись Тому навіть коли ти почнеш виправлятись - твоя поведінка від вчора до сьогодні все одно буде вплавати на те як я до ТЕБЕ відношусь.
Vadim_ написав:Я зобовьязаний наразі кожного ранку везти дитину у навчальний заклад за 20 км.,а потім зворотьно. (пригород) якщо я піду в ЗСУ , хто буде за ЗАКОНОМ бусифікації це робити кожного дня? дружина астматик , але методів діагностики нема, небуло на той час(2002) ,хто буде її дотримувати сходити у уборну ... або прийняти душ ?