Vadim_ написав:Я зобовьязаний наразі кожного ранку везти дитину у навчальний заклад за 20 км.,а потім зворотьно. (пригород) якщо я піду в ЗСУ , хто буде за ЗАКОНОМ бусифікації це робити кожного дня? дружина астматик , але методів діагностики нема, небуло на той час(2002) ,хто буде її дотримувати сходити у уборну ... або прийняти душ ?
detroytred написав:Наказ про звільнення був підписаний 31 жовтня 2024 року, і тепер Воронченко зарахований у розпорядження міністра оборони. Офіційних причин його відставки не озвучено, проте низка джерел повідомляє, що причиною відставки Ігоря Воронченка стала правдива доповідь про критичний стан центрів бойової підготовки ЗСУ.
Нагадаємо, що 16 вересня Воронченко представив президенту Зеленському звіт про якість підготовки мобілізованих, у якому вказав на серйозні недоліки. Доповідь викликала обговорення, а депутатка Мар'яна Безугла повідомила про можливу відставку Воронченка. https://varta1.com.ua/news/z-minoborony ... 87504.html
це до того що "команда професіоналів подає декілька професійних варіантів на вибір"
detroytred написав:Імхо. Партнери вже просто глузують... До того ж відкрито.
вони так само потім відкрито і глузуючи можуть заявити що Україна програла бо закінчилися вояки.
Зе підтролив: "«Але замість такої необхідної далекобійності Америка (США — ред.) спостерігає, [Велика] Британія спостерігає, Німеччина спостерігає. Всі просто чекають, поки ще й північнокорейські військові почнуть завдавати ударів по українцях», — сказав Зеленський. https://hromadske.ua/viyna/233935-zelen ... skovi-kndr
І порівняв: «Північна Корея навчилася робити краще артилерію. Це вже сталося завдяки співпраці з москвою. Навчилася робити краще й ракети — це вже очевидно. Зараз, на жаль, навчиться сучасної війни», — зазначив президент.
йому тонко натякають на товсті обставини, а він робить вигляд що не понімає намйоків
Banderlog написав:Решту 50 процентів починаються так -послє распітія спіртних напітков на почвє внезапно вознікшей нєпріязні... ото хтось колись іще скаже мені- куме покиньте цю риторику і крові буде як з кабана...
Vadim_ написав:Нет Я зобовьязаний наразі кожного ранку везти дитину у навчальний заклад за 20 км.,а потім зворотьно. (пригород) якщо я піду в ЗСУ , хто буде за ЗАКОНОМ бусифікації це робити кожного дня? дружина астматик , але методів діагностики нема, небуло на той час(2002) ,хто буде її дотримувати сходити у уборну ... або прийняти душ або просто приготувати щось поїсти ? іноді нема сил дотягнутися до інгалятора
Схоже на п"яні соплі ... але напишу
По-перше, закону бусифікації немає. Бусифікація незаконна
По-друге, я тобі так скажу, зараз 2024 рік, не 2002 рік. Завжди можно звернутись до лікарів
По-трете, якщо твоя дружина така немічна, це дуже прикро. Але що заважало оформити їй інвалідність з 2002 року. 22 роки пройшло ... Оформив би догляд за нею
По-четверте, перш ніж в чомусь звинувачувати країну, зроби хоч щось сам. Як в тому анекдоті "та нехай хоч лотерейний білет він купить"
Vadim_ написав:Да Сам, потом забрали трубку, с ТЦК были сотрудники СБУ До ХЗ а и имеет значение и шо? Слава Богу
Ага,вчера знатно самарский трясли. Сегодня тополь, перекрыли парковку возле Терры, Эпик. Заехал, поглазел, в глаза поржал-говорю,вас слили в чатах уже полдня назад,что вы тут торчите?Креативнее нужно быть! Отвечают,та типа нам сказали тут торчать мы и торчим. Никакого служебного рвения,никакого! (с)
некомпетентні ідіоти рулять самою потужною країною планети, і мабуть, будут рулити наступні 4 роки
Не знаю чому, але чим ближче до виборів, тим більше у мене впевненість, що Камала переможе. Може через те, що стало явно видно, що москалі дедалі більше нервують, їхні вкиди в ЗМІ на тему виборів дедалі тупіші та безглуздіші.