Banderlog написав:питав півроку тому і ще раз спитаю- а є у нас план на випадок якщо переможе Трамп?
Так єдності в питанні що для нас вигідніше перемога Харіс чи перемога Трампа - в експертному середовищі не має... Тому й додатковий план з точки зору популістів - не потрібен.
Чотирнадцять діб тривала тривога в Харкові в жовтні. Статистику знущань росіян над містом навів мер Харкова Ігор Терехов. Він повідомив: тридцять дев’ять разів за місяць місто було під реальною загрозою. Двадцять п’ять із них завершилися ударами. Найчастіше для терору росіяни використовували ФАБ-двісті п’ятдесят – прилетіло дев’ятнадцять таких бомб. Також зафіксували по два удари ракетами Ха-п’ятдесят дев’ять, гібридами Гром-Е-один та ФАБ-п’ятсот. Армія країни-агресорки вбила за місяць дев’ять жителів Харкова та поранила ще сто тридцять. Серед загиблих двоє – діти. Обидва хлопчика померли внаслідок удару по дев’ятиповерхівці на вулиці Нескорених.
«В октябре 2024 года в Харькове повреждено 380 жилых домов. Подробные данные о восстановлении – закрытии окон, ремонте балконов, крыш – отражены выше. На ликвидацию последствий каждого обстрела привлекалось более 450 специалистов коммунальных служб и 50 единиц спецтехники», – написал Терехов.
Зазделегідь вибачаюсь , давно не був .... Хто переможе , мені байдуже . Трамп - Камала ... Як би США хтіли нашої перемоги то ще рік тому , ( а може іще раніш )ми мали би переваги . Наразі я не бачу щоб спонукало збоку США до впевненої підтримки України .
як то кажуть поматросять і бросять ....
Всі хто ставив підписи під Будапештским меморандумом є СПІВУЧАСНИКИ агресії русії . Я ні на що не сподіваюсь , але буду до останього зі своєю Державою .
...... ну і ще..... бажаю наглосити , що ЗЕ , на відміну від більшості дописивачів є хоробра ,нормальна , смілива , сучасна людина .
«На минувшую ночь находились в больнице из 36 раненых полицейских – 16. Из них, кстати, одна женщина, она на 26 неделе беременности. Слава богу, как заверили врачи, мы с ними общаемся постоянно, – что с ребенком будет все хорошо и с ней будет все хорошо. Кроме того, из 16 полицейских четверо, по состоянию на вечер, были в очень тяжелом состоянии. В настоящее время остаются в тяжелом состоянии три полицейских. За их жизнь борются наши святые люди, наши врачи. И я очень надеюсь, как и весь личный состав полиции, и вся Слобожанщина, что они выживут и будут здоровы», – сообщил глава Нацполиции в Харьковской области Владимир Тимошко.
Banderlog написав:питав півроку тому і ще раз спитаю- а є у нас план на випадок якщо переможе Трамп?
А я в какой-то мере даже жду победы Камалы - с позиции "ну хоть поржем": будет интересно наблюдать, как бидонисты будут переобуваться в прыжке и объяснять почему помощь по пол лярда в пол года это очень правильно и больше давать ну никак нельзя
Зеленський сказав, що як Трамп відмінить допомогу, тоді й будемо думати. Поки наша база - це його план Перемоги, Томагавки...
Томагавки морського базування. З чого їх будемо запускати, з моторки, на якій барабашов браконьєрить?
Тогда же в 1976 году, сухопутный вариант «Томагавка» (GLCM) был признан удовлетворяющим требованиям ВВС ... В 2023 году был произведен первый запуск ракеты «Томагавк» из наземной пусковой установки Typhon.