Игорь Алексеевич написав: А что есть много вариантов окончания войны?.
Вариантов достаточно много. Будет мир или перемирие? Где пройдёт линия рпв? Будет ли демилитаризованная зона и какой ширины? Будет ли проведена демилитаризация Украины и насколько жёстко? Будет ли проведена "денацификация" Украины и в какой форме? Какая власть будет в Украине после выборов? Это так, что сходу пришло в голову. О "симпатиях" Трампа ничего сказать не могу.
-Це ми взнаємо років через 20-30 після підписання. Наприклад, Мінські угоди - це перемир'я, але якби не 2022, це був би мир. -По лінії фронту на момент підписання. Можуть бути варіанти, але не значні. -Це не суттєво. -Ні(або буде тільки на словах/на папері). Демілітаризація це ознака капітуляції, тому її не буде. -Що це таке? Зміна влади в Україні напевно буде методом виборів. Зе не оберуть і в РФ це назвуть "денацификацией". -А це яке відношення має до "закінчення війни"?
Хоча є гості питання на які відповіді немає. Наприклад: статус окупованих територій. Але можуть це питання "проігнорувати".
Речь была не о "закінченні війни", о об американских млрд., кот. придут к нам после окончания. И п.3 к этому отношение имеет. Достаточно существенное. По п.4 вы слишком уверенно дали ответ "Ні". Почти уверен, что какие-то ограничения будут. А вот "статус окупованих територій" на амер. млрд. практически не влияет. Хотя для заключения любого соглашения важен.
стосовно тих виборів як сторонній спостерігач можу сказати а) голосували проти По і чергових Свинарчуків, плюс Південь та Схід проти армовіра (виграв би тоді й пес патрон) б) народ в більшій масі не вірив в повномаштабну, інакше замість виборів займались би індивідуальною євроінтеграцією
Letusrock написав:порівняння не коректне стосовно тих виборів як сторонній спостерігач можу сказати а) голосували проти По і чергових Свинарчуків, плюс Південь та Схід проти армовіра (виграв би тоді й пес патрон) б) народ в більшій масі не вірив в повномаштабну, інакше замість виборів займались би індивідуальною євроінтеграцією
а виявляється, що вибрали то ще тих "свинарчуків" то, проти яких попередні значно краще якось виглядають. до речі, попередніх то так і не закрили. так що може то все була лапша довірливому лохторату? так що, загально кажучи, побуй проти кого голосували, головне кого вибрали, тобто, результат. якими б там мотивами хто б не прикривавая. за базар (свій вибір і результат того вибору) потрібно відповідати, а не варнякати шось на кшалт "к сожалєнію, он пошол не туда". свобода вибору йде в парі зі обов'язком нести відповідальність за той самий вибір. але більшість чомусь вперто хочуть тільки "свободу" і так само вперто ігнорують той самий "обов'язок". і чим тільки це не виправдовують. і тому "маємо те що маємо" (с)
ЛАД написав:Не надо выдавать свои личные взгляды за "діючі закони". В "діючих законах" нет "більш чи менш" поважних. И нет признания всех, кто не на фронте или не имеет бронь, "ухилянтами". "Ухилянти" только те, кто скрывается от ТЦК, не обновили данные и не является по повесткам.
........... О 97% ухилянтов пишете исключительно вы. В законе такого и близко нет. И в моём объяснении тоже.
................ Питання навскидку Я не маю броні, при цьому маю відтермінування від призову вже 7 рік , але згідно чинного законодавства мене можна назвати УХИЛЯНТОМ
Я не знаю, что это означает. Но выше я чётко оговорил, кто является "ухилянтом". Если вы состоите на учёте в ТЦК, не прячетесь и являетесь по повестке когда и если она приходит, то вы не ухилянт. О ваших сыновьях я ничего не знаю. Могу сказать только то, что написал о вас.
Когда я с вами спорил на эту тему, я вас и ваших сыновей ухилянтами ни разу не называл. Спорил только с вашими попытками доказать, что вы и не должны служить. А должны только такие, как Успих, причём чуть ли не пожизненно. Ваше сегодняшнее насчёт "більш чи менш" поважних из той же серии. По Конституции Украины все граждане равны и одинаково поважні. А вы пытаетесь вводить сорта.
ЛАД написав:По Конституции Украины все граждане равны и одинаково поважні. А вы пытаетесь вводить сорта
Перше - тАК НЕМАЄ зАКОНУ ДЕ Є ТЕРМІН - ухилянт.... а ВИ ЙОГО ВИКОРИСТОВУЄТЕ Труси хрестик ? Друге - я б хотів почути пряму відповідь на пряме запитання Запитання наступне Мене і членів моєї сімї - згідно формулювань проплачених пропогандонів і корисних ідіотів - можна назвати УХИЛЯНТ, тим більше що НЕМАЄ жодного Закону спершись на який я міг би це заперечити При цьому і на мій могляд Діяльність моєї сімї хоча й проходить за межами чинного Законодавства - врятувала десятки життів воїнів ЗСУ ( ви можете в це не вірити і сперичатись навколо цифри , але якщо припустити що я правий( припускати в реалі не треба я реально правий)
То ви особисто будете настоювати на тому що моя сімя-ухилянти чи виступите з петицією до уряду щоб ЗМІНИТИ відношення до таких як ми... Тобто зробити градацію...
А тепер спробуйте вискочити з логічної ловушки
Якщо Закон вище над усіма - то значить ви за те щоб ми губили додаткові десятки воїнів якщо ефективність оборони України і збережиння життів воїнів - тоді вам прийдеться заявити що ЗАКОН який ШКОДИТЬ ДЕРЖАВІ - можна і треба обходити... а раз так то і до градацій на ефективних-менш ефективних-не ефективних-корисні ідіоти дійдете що це правильно.
ЛАД написав:Речь была не о "закінченні війни", о об американских млрд., кот. придут к нам после окончания. И п.3 к этому отношение имеет. Достаточно существенное. По п.4 вы слишком уверенно дали ответ "Ні". Почти уверен, что какие-то ограничения будут. А вот "статус окупованих територій" на амер. млрд. практически не влияет. Хотя для заключения любого соглашения важен.
ааа, ну так далеко я не читав. По цьому питанню я думаю обговорювати ще рано. Дуже багато невідомих. Думаю мільярди дадуть, але не сильно багато. По-моєму набагато більше значення матиме яка буде нова влада в Україні, а не результати війни. І не треба забувати що РФ нікуди не дінеться. Вона продовжуватиме вставляти палки в колеса і лізти де її не просять. Ось якби з РФ щось сталось - було б чудово.
andrijk777 написав:По-моєму набагато більше значення матиме яка буде нова влада в Україні, а не результати війни. І не треба забувати що РФ нікуди не дінеться. Вона продовжуватиме вставляти палки в колеса і лізти де її не просять. Ось якби з РФ щось сталось - було б чудово.
ЛАД написав:По Конституции Украины все граждане равны и одинаково поважні. А вы пытаетесь вводить сорта
Перше - тАК НЕМАЄ зАКОНУ ДЕ Є ТЕРМІН - ухилянт.... а ВИ ЙОГО ВИКОРИСТОВУЄТЕ
В разговоре между людьми могут использоваться не юридические понятия, которых нет ни в каких кодексах.
Друге - я б хотів почути пряму відповідь на пряме запитання Запитання наступне Мене і членів моєї сімї - згідно формулювань проплачених пропогандонів і корисних ідіотів - можна назвати УХИЛЯНТ, тим більше що НЕМАЄ жодного Закону спершись на який я міг би це заперечити
По-моему, в посте выше я на это вопрос ответил прямее некуда.
При цьому і на мій могляд Діяльність моєї сімї хоча й проходить за межами чинного Законодавства - врятувала десятки життів воїнів ЗСУ ( ви можете в це не вірити і сперичатись навколо цифри , але якщо припустити що я правий( припускати в реалі не треба я реально правий)
Вполне верю и уважаю вас за это.
То ви особисто будете настоювати на тому що моя сімя-ухилянти
Никогда не настаивал на этом. Повторю, я возражал исключительно против ваших попыток доказать, что вы и не должны служить.
чи виступите з петицією до уряду щоб ЗМІНИТИ відношення до таких як ми...
Яке відношення? Вас что кто-то клеймит позором?. Если бы вы не пытались доказать, что вы незаменимы в тылу и не должны идти в армию, то не было бы никаких вопросов.
А тепер спробуйте вискочити з логічної ловушки
Якщо Закон вище над усіма - то значить ви за те щоб ми губили додаткові десятки воїнів якщо ефективність оборони України і збережиння життів воїнів - тоді вам прийдеться заявити що ЗАКОН який ШКОДИТЬ ДЕРЖАВІ - можна і треба обходити... а раз так то і до градацій на ефективних-менш ефективних-не ефективних-корисні ідіоти дійдете що це правильно.
Это не логическая ловушка. Градацию сделать можно. Вот только это уже будет совсем другой тип общества, достаточно далёкий от демократии. Скорее, близкий к кастовому обществу (брахманы, кшатрии, вайшьи, шудры), правда, с возможностью перейти в другую касту. Не помню, как называется такой тип общества.
делились на четыре главных сословия, позже названные «варнами» (с санскр. — «цвет»): брахманов (священнослужителей, духовных наставников, жрецов), кшатриев (воинов, раджей, царей, правителей — в отличие от брахманов, могли их замещать, но брахманы, никогда не могли стать кшатри, за это назначалось наказание по Законам Ману), вайшьев (торговцев, скотоводов и земледельцев) и шудр (слуг и разнорабочих).
Свобода вибору НЕ йде в парі зі обов'язком нести відповідальність за той самий вибір.
От не йде і все. Не йде. Бо: - це ніде і нічим не визначено (що йде); - якщо б йшла, то ТОДІ виборцю апріорі повинно бути забезпечено право і можливість!!! впливати на обраного.
Оскільки виборець не має ні права, ні можливості впливати на обранця, то, звиняйте, ні про яку його відповідальність і мови бути не може.
Про якусь відповідальність виборця за його вибір ще можна було б вести мову, якщо обраний в точності виконав всі свої передвиборчі обіцянки, заяви та програму. А так, як не крути, обранець банально по суті обдурив виборця. Виборець є жертвою. Обману, маніпуляцій тощо. Та хоч форс-мажору. Відповідальність навішувати на жертву? Ніііт. Не можна. ______________________ Ви прийшли до стоматолога. До стоматолога, який зобов'язаний зробити то-то і то-то. Самі обрали ж... Самі. Він косячить, накосячив. То що? На кому відповідальність? За косяки цього стоматолога. Інша справа, якщо стоматолог зробив все так, як і зобов'язувався. Але цей результат по факту виявився поганим. Результат. Виборець -- це той же ЛИШЕ споживач послуг. Вибори - це те ж саме, що вибір стоматолога.
Скажете, що самі вирішили обрати стоматологом сантехніка? Так тоді всі претензії до світоустрою, який дозволяє отаке. Обмежити критеріями віку, громадянства і т.д. -- обмежили. А от рівнем професіоналізму ні. Значить визначили, що фаховість в даному випадку не має значення.