Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1091010911109121091310914 ... 11206>

На Вашу думку, скільки ще триватиме війна в Україні?

Напад росії і білорусі на Україну 5.5 5 95
до кінця 2024 року
17%
16
до квітня 2025 року
6%
6
до липня 2025 року
5%
5
до жовтня 2025 року
4%
4
до кінця 2025 року
14%
13
до липня 2026 року
4%
4
до кінця 2026 року
5%
5
йтиме до 2027 чи довше
44%
42
Всього голосів : 95
Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2024 19:26

andrijk777 написав:
  ЛАД написав:
  Игорь Алексеевич написав: А что есть много вариантов окончания войны?.

Вариантов достаточно много.
Будет мир или перемирие?
Где пройдёт линия рпв?
Будет ли демилитаризованная зона и какой ширины?
Будет ли проведена демилитаризация Украины и насколько жёстко?
Будет ли проведена "денацификация" Украины и в какой форме?
Какая власть будет в Украине после выборов?
Это так, что сходу пришло в голову.
О "симпатиях" Трампа ничего сказать не могу.

-Це ми взнаємо років через 20-30 після підписання. Наприклад, Мінські угоди - це перемир'я, але якби не 2022, це був би мир.
-По лінії фронту на момент підписання. Можуть бути варіанти, але не значні.
-Це не суттєво.
-Ні(або буде тільки на словах/на папері). Демілітаризація це ознака капітуляції, тому її не буде.
-Що це таке? Зміна влади в Україні напевно буде методом виборів. Зе не оберуть і в РФ це назвуть "денацификацией".
-А це яке відношення має до "закінчення війни"?

Хоча є гості питання на які відповіді немає.
Наприклад: статус окупованих територій.
Але можуть це питання "проігнорувати".

Речь была не о "закінченні війни", о об американских млрд., кот. придут к нам после окончания.
И п.3 к этому отношение имеет. Достаточно существенное.
По п.4 вы слишком уверенно дали ответ "Ні". Почти уверен, что какие-то ограничения будут.
А вот "статус окупованих територій" на амер. млрд. практически не влияет. Хотя для заключения любого соглашения важен.
ЛАД
2

Подякував: 5288 раз.
Подякували: 4826 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2024 19:31

Re: Напад росії і білорусі на Україну

стосовно тих виборів як сторонній спостерігач можу сказати
а) голосували проти По і чергових Свинарчуків, плюс Південь та Схід проти армовіра (виграв би тоді й пес патрон)
б) народ в більшій масі не вірив в повномаштабну, інакше замість виборів займались би індивідуальною євроінтеграцією
Letusrock

Подякував: 15 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2024 19:48

Letusrock написав:порівняння не коректне
стосовно тих виборів як сторонній спостерігач можу сказати
а) голосували проти По і чергових Свинарчуків, плюс Південь та Схід проти армовіра (виграв би тоді й пес патрон)
б) народ в більшій масі не вірив в повномаштабну, інакше замість виборів займались би індивідуальною євроінтеграцією

а виявляється, що вибрали то ще тих "свинарчуків" то, проти яких попередні значно краще якось виглядають. до речі, попередніх то так і не закрили. так що може то все була лапша довірливому лохторату? так що, загально кажучи, побуй проти кого голосували, головне кого вибрали, тобто, результат. якими б там мотивами хто б не прикривавая. за базар (свій вибір і результат того вибору) потрібно відповідати, а не варнякати шось на кшалт "к сожалєнію, он пошол не туда". свобода вибору йде в парі зі обов'язком нести відповідальність за той самий вибір. але більшість чомусь вперто хочуть тільки "свободу" і так само вперто ігнорують той самий "обов'язок". і чим тільки це не виправдовують. :mrgreen:
і тому "маємо те що маємо" (с)
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 276 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2024 19:51

budivelnik написав:
  ЛАД написав:......
  ЛАД написав:Не надо выдавать свои личные взгляды за "діючі закони".
В "діючих законах" нет "більш чи менш" поважних. И нет признания всех, кто не на фронте или не имеет бронь, "ухилянтами".
"Ухилянти" только те, кто скрывается от ТЦК, не обновили данные и не является по повесткам.

...........
О 97% ухилянтов пишете исключительно вы. В законе такого и близко нет. И в моём объяснении тоже.

................
Питання навскидку
Я не маю броні, при цьому маю відтермінування від призову вже 7 рік , але згідно чинного законодавства мене можна назвати УХИЛЯНТОМ
Я не знаю, что это означает. Но выше я чётко оговорил, кто является "ухилянтом". Если вы состоите на учёте в ТЦК, не прячетесь и являетесь по повестке когда и если она приходит, то вы не ухилянт.
О ваших сыновьях я ничего не знаю. Могу сказать только то, что написал о вас.

Когда я с вами спорил на эту тему, я вас и ваших сыновей ухилянтами ни разу не называл. Спорил только с вашими попытками доказать, что вы и не должны служить. А должны только такие, как Успих, причём чуть ли не пожизненно.
Ваше сегодняшнее насчёт "більш чи менш" поважних из той же серии.
По Конституции Украины все граждане равны и одинаково поважні. А вы пытаетесь вводить сорта.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2024 20:03

ЛАД написав:По Конституции Украины все граждане равны и одинаково поважні. А вы пытаетесь вводить сорта
Перше - тАК НЕМАЄ зАКОНУ ДЕ Є ТЕРМІН - ухилянт....
а ВИ ЙОГО ВИКОРИСТОВУЄТЕ
Труси хрестик ?
Друге - я б хотів почути пряму відповідь на пряме запитання
Запитання наступне
Мене і членів моєї сімї - згідно формулювань проплачених пропогандонів і корисних ідіотів - можна назвати УХИЛЯНТ, тим більше що НЕМАЄ жодного Закону спершись на який я міг би це заперечити
При цьому і на мій могляд
Діяльність моєї сімї хоча й проходить за межами чинного Законодавства - врятувала десятки життів воїнів ЗСУ ( ви можете в це не вірити і сперичатись навколо цифри , але якщо припустити що я правий( припускати в реалі не треба я реально правий)

То ви особисто будете настоювати на тому що моя сімя-ухилянти
чи виступите з петицією до уряду щоб ЗМІНИТИ відношення до таких як ми...
Тобто зробити градацію...

А тепер спробуйте вискочити з логічної ловушки

Якщо Закон вище над усіма - то значить ви за те щоб ми губили додаткові десятки воїнів
якщо ефективність оборони України і збережиння життів воїнів - тоді вам прийдеться заявити що ЗАКОН який ШКОДИТЬ ДЕРЖАВІ - можна і треба обходити... а раз так то і до градацій на
ефективних-менш ефективних-не ефективних-корисні ідіоти
дійдете що це правильно.
budivelnik

Подякував: 288 раз.
Подякували: 2977 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2024 20:03

ЛАД написав:Речь была не о "закінченні війни", о об американских млрд., кот. придут к нам после окончания.
И п.3 к этому отношение имеет. Достаточно существенное.
По п.4 вы слишком уверенно дали ответ "Ні". Почти уверен, что какие-то ограничения будут.
А вот "статус окупованих територій" на амер. млрд. практически не влияет. Хотя для заключения любого соглашения важен.

ааа, ну так далеко я не читав.
По цьому питанню я думаю обговорювати ще рано. Дуже багато невідомих. Думаю мільярди дадуть, але не сильно багато.
По-моєму набагато більше значення матиме яка буде нова влада в Україні, а не результати війни. І не треба забувати що РФ нікуди не дінеться. Вона продовжуватиме вставляти палки в колеса і лізти де її не просять. Ось якби з РФ щось сталось - було б чудово.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2024 20:11

andrijk777 написав:По-моєму набагато більше значення матиме яка буде нова влада в Україні, а не результати війни. І не треба забувати що РФ нікуди не дінеться. Вона продовжуватиме вставляти палки в колеса і лізти де її не просять. Ось якби з РФ щось сталось - було б чудово.

Для нас основна проблема це хйло
lapay

Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2024 20:19

lapay
Справа-то в путіну
pesikot

Подякував: 541 раз.
Подякували: 1254 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2024 20:23

budivelnik написав:
  ЛАД написав:По Конституции Украины все граждане равны и одинаково поважні. А вы пытаетесь вводить сорта
Перше - тАК НЕМАЄ зАКОНУ ДЕ Є ТЕРМІН - ухилянт....
а ВИ ЙОГО ВИКОРИСТОВУЄТЕ
В разговоре между людьми могут использоваться не юридические понятия, которых нет ни в каких кодексах.

Друге - я б хотів почути пряму відповідь на пряме запитання
Запитання наступне
Мене і членів моєї сімї - згідно формулювань проплачених пропогандонів і корисних ідіотів - можна назвати УХИЛЯНТ, тим більше що НЕМАЄ жодного Закону спершись на який я міг би це заперечити
По-моему, в посте выше я на это вопрос ответил прямее некуда.

При цьому і на мій могляд
Діяльність моєї сімї хоча й проходить за межами чинного Законодавства - врятувала десятки життів воїнів ЗСУ ( ви можете в це не вірити і сперичатись навколо цифри , але якщо припустити що я правий( припускати в реалі не треба я реально правий)
Вполне верю и уважаю вас за это.

То ви особисто будете настоювати на тому що моя сімя-ухилянти
Никогда не настаивал на этом. Повторю, я возражал исключительно против ваших попыток доказать, что вы и не должны служить.
чи виступите з петицією до уряду щоб ЗМІНИТИ відношення до таких як ми...
Яке відношення? Вас что кто-то клеймит позором?. Если бы вы не пытались доказать, что вы незаменимы в тылу и не должны идти в армию, то не было бы никаких вопросов.

А тепер спробуйте вискочити з логічної ловушки

Якщо Закон вище над усіма - то значить ви за те щоб ми губили додаткові десятки воїнів
якщо ефективність оборони України і збережиння життів воїнів - тоді вам прийдеться заявити що ЗАКОН який ШКОДИТЬ ДЕРЖАВІ - можна і треба обходити... а раз так то і до градацій на
ефективних-менш ефективних-не ефективних-корисні ідіоти
дійдете що це правильно.
Это не логическая ловушка. Градацию сделать можно. Вот только это уже будет совсем другой тип общества, достаточно далёкий от демократии. Скорее, близкий к кастовому обществу (брахманы, кшатрии, вайшьи, шудры), правда, с возможностью перейти в другую касту. Не помню, как называется такой тип общества.
делились на четыре главных сословия, позже названные «варнами» (с санскр. — «цвет»): брахманов (священнослужителей, духовных наставников, жрецов), кшатриев (воинов, раджей, царей, правителей — в отличие от брахманов, могли их замещать, но брахманы, никогда не могли стать кшатри, за это назначалось наказание по Законам Ману), вайшьев (торговцев, скотоводов и земледельцев) и шудр (слуг и разнорабочих).
http://surl.li/jkncln
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 14 лис, 2024 20:35, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2024 20:41

Свобода вибору НЕ йде в парі зі обов'язком нести відповідальність за той самий вибір.

От не йде і все. Не йде.
Бо:
- це ніде і нічим не визначено (що йде);
- якщо б йшла, то ТОДІ виборцю апріорі повинно бути забезпечено право і можливість!!! впливати на обраного.

Оскільки виборець не має ні права, ні можливості впливати на обранця, то, звиняйте, ні про яку його відповідальність і мови бути не може.

Про якусь відповідальність виборця за його вибір ще можна було б вести мову, якщо обраний в точності виконав всі свої передвиборчі обіцянки, заяви та програму.
А так, як не крути, обранець банально по суті обдурив виборця.
Виборець є жертвою. Обману, маніпуляцій тощо. Та хоч форс-мажору.
Відповідальність навішувати на жертву?
Ніііт. Не можна.
На кому відповідальність? За косяки цього стоматолога.
Інша справа, якщо стоматолог зробив все так, як і зобов'язувався.
Але цей результат по факту виявився поганим. Результат.
Виборець -- це той же ЛИШЕ споживач послуг. Вибори - це те ж саме, що вибір стоматолога.

Скажете, що самі вирішили обрати стоматологом сантехніка?
Так тоді всі претензії до світоустрою, який дозволяє отаке.
Обмежити критеріями віку, громадянства і т.д. -- обмежили.
А от рівнем професіоналізму ні.
Значить визначили, що фаховість в даному випадку не має значення.
detroytred

Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3229 раз.

Профіль

#<1 ... 1091010911109121091310914 ... 11206>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор