Ви у мене питаєте? Я не прокурор, не суддя, і не конституційний суд. Стаття 109 була і тоді і зараз.
2 Фокс. Про папу-маму не в ККУ. В ЗУ про статус народного депутата Украіни про регламент ВР України, в Конституції України. Коротше , у вас є недоторканість? Значить ви «мама».
ЛАД написав:Ну да. А женщины сильно захотят рожать. Оно им надо? Или под угрозой расстрела?
это природный инстинкт. Можно приглушить какими то препаратами но искоренить нельзя. А у мужчин быть отцами инстинкта нет. Что хорошо видно по макакам, взрослый самец не интересуется детенышами от слова вообще.......
Как видите, этот инстинкт уже не срабатывает. В развитых странах рождаемость не обеспечивает даже простое воспроизводство населения.
tester7336 написав:.......... а я наблюдал как народ в борьбе з злочинною владою захватывает администрации и здания силовиков. так тогда можно было а теперь 109 ???
Через війну рівень життя російського населення значно погіршився і цей процес триватиме надалі. Але на відміну від демократичних країн, де цей фактор обов'язково викликає зміну уряду держави, в Росії все влаштовано не так.
Ті, хто потенційно міг би це зробити, або вбиті (Нємцов, Навальний), або перебувають у в'язниці, або в еміграції. Я абсолютно впевнений, що "кощеєва голка" путінського режиму зосереджена на полі бою, єдина справжня опозиція Путіну – це ЗСУ, – вважає Яковенко.
Російський опозиційний журналіст підкреслив, що в числі найбільш серйозних ворогів України сьогодні – Ельвіра Набіулліна, голова російського Центробанку.
Якби не вона, ймовірніше, що економіка Росії опинилась б у складнішому становищі й не змогла б вже тримати цю війну. Багато українських та західних аналітиків намагаються вдивитися в російську економіку або в населення, пробуючи там розгледіти перспективи закінчення війни, але вони не туди дивляться, – озвучив Яковенко.
Російський опозиційний журналіст висловив великий сумнів у тому, що Путін завершить війну через проблеми з економікою Росії. На його думку, сподіватися на це не варто.
Зазначимо, що Центробанк Росії почав видавати банкам кредити у рублях під заставу облігацій федеральної позики. Це робиться для того, аби створити попит на державні облігації, аби була змога профінансувати дефіцит державного бюджету Росії, в якому утворилась дірка.
навіть така потвора, як Греф (якого змі позіцювали як ліберала і риночніка), а по факту типовий пітерський ворюга з середини 90х (для тих, хто вважає рф культурною країною, або країну великої руської культури