ЛАД написав:Но прежде, чем оказывать эту услугу и получать за неё деньги, этот канал надо было построить. Если бы его не было физически, не было бы и этой услуги.
прежде чем построить нужно было а) найти финансирование б) нарисовать проект в) подобрать подрядчиков
а еще раньше нужно было обучить финансистов, инженеров и весь рабочий персонал
а если копнуть еще раньше, их надо было родить и выкормить.
материальная экономика первична там где нет школ, вузов, финансистов. Сколотили лодку и поплыли ловить рыбу. Сделали лук и копьё, пошли на охоту. Вот вам чисто материальное производство. Даже меня в советской школе географичка учила, чем выше % услуг, тем более развита экономика.
ЛАД написав:Тогда и любое строительство "послуга"
конешно. строители используют заранее подготовленные материалы, кирпич, газоблок, строительные смеси, готовые окна, готовые двери, готовые ж/б перекрытия, готовые системы отопления, канализации. Просто собирают всё в кучу. И получается дом. Чистой воды услуга.
Купили вы мебель, вам приехали коробки с порезанными дсп. Вы приглашаете людей собрать. Что это производство мебели или услуга? Думаю производство всё же там где лесозаготовка и где делают панели дсп.
помните в ссср продавались разобранные модели самолетов в коробках? Родители покупали там была инструкция и по ней ребёнок собирал. Кто в этом случае материальное производство завод выпустивший набор или ребенок по инструкции собравший модель?
Говорю ж без услуг мы вернемся в 1945 когда сами обжигали кирпичи, сами клали стены и сами же в них жили. Потому что экономика была разрушена включая кирпичные заводы, транспорт. Негде было взять шабашников. Оба дома где родились и выросли мои родители были построены моими дедами/прадедами своими руками.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 02 гру, 2024 18:05, всього редагувалось 3 разів.
Наразі у військовому відомстві зосереджені на впровадженні мотиваційних контрактів для молоді віком 18-25 років. Ця ініціатива може стати новим підходом до залучення громадян на службу, забезпечуючи баланс між військовим обов’язком і соціальними гарантіями.
Молодь служитиме у бойових бригадах протягом одного року. Протягом цього часу вони проходитимуть навчання та повну військову підготовку.
“Вони підписують контракт, служать рік, а потім звільняються. Після цього до 25 років вони матимуть право на відстрочку,” – розповів співрозмовник.
пішов у 24, пройшов 1 рік навчання, і вуаля, уже 25
Основний корінь не в тому... Ця "ініціатива ГШ" просто відкриває можливість мобілізації у будь-яку БОЙОВУ бригаду будь-кого з 18-25 під приводом "Протягом цього часу вони проходитимуть навчання та повну військову підготовку." Флер щось раніше взнала.
Ну що? Тепер я впевнений, що дещо уявляю, як воно було і під час Голодомору, і в 30-ті. Механізм реалізації... Хто і що.
Якщо є доцільність (а вона дійсно є), яка може стати підставою для самоуправства за межами, то виконавцям і не потрібні ні прямі укази, накази, закони. Самі. Самі все зроблять. Що звісно ні на йоту не знімає відповідальності з керівників, можновладців.
Подвійні стандарти: як тоді побачили, а зара ні. Точніше неправий, не так. Що тоді побачили тільки через час. Що зараз побачать тільки через час.
Що значить «тянуть тєму»? Це щось із зоновськоно? Тоді до УА. Він на охороні зони заробив на квартири для оренди, він зрозуміє ваш сленг. Я вмію читати ККУ, я бачу в ньому статтю. Я пояснюю Бетону (який не розуміє, за що можуть зачинити блохера) , що це може бути той самий випадок. Що не «за критику». А за заклики скинути. Така вірогідність існує і треба бути обережним у своїх висловлюваннях. Ви прилипли до мене про події кінця 13 року. Я не стояв там на бронєвічках, і взагалі не був в країні. Навіщо ви хочете від мене відповідей про ті події? Про події 14-го року (літо і далі) відповісти можу. В країну зайшли збройні сили іншої держави. ЗСУ мають повне право і зобовʼязані їх зупинити і по можливості вигнати. Що я і робив , як діючий на той час військовослужбовець з діючим контрактом.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 02 гру, 2024 18:11, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Під час спільного виступу з Шольцем:
*Зеленський: На що повинна піти Росія? - На три букви (Укрінформ).*
Забув що не на сцені квартала, або вже починає напрацьовувати забуті навички для продовження майбутньої роботи. Для президента у офіційному виступі це... ницо
Востаннє редагувалось _Mykola_ в Пон 02 гру, 2024 18:16, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:Небольшая ошибка. Слово "христианской" тут лишнее. Семья как экономическая ячейка, предназначенная для рождения и воспитания детей, подразумевалась во всех современных обществах и во всех религиях.
не ошибка. мусульманские семьи остались такими же какими были 100 лет назад. Даже не смотря на то что некоторые мусульманские страны довольно развиты экономически. Женщины там не делают карьеру и не входят в конкуренцию с мужчинами. Это очень тонкая но принципиальная грань. Там где женщина хочет и родить и сделать карьеру как правило выходит родить не более одного ребенка и в личной жизни начинаются проблемы.
Помните фильм "Москва слезам не верит"? Сценарист буквально заглянул в будущее. 1й жених Катерины Тихомировой ( Родион-Рудольф) ушел потому что она была нищебродка (без жил площади), не хотел ее "содержать" в виде проживания на маминой жилплощади.
2й жених (Гоша/Гога/Жора) сбежал когда узнал что Катерина директор комбината, потому что увидел в ней не партнера, а конкурента. А если бы женщины не делали карьеры их бы выбирали по человеческим качествам, и не сбежал бы ни 1й ни 2й.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 02 гру, 2024 18:25, всього редагувалось 5 разів.
detroytred написав:Під час спільного виступу з Шольцем:
*Зеленський: На що повинна піти Росія? - На три букви (Укрінформ).*
Забув що не на сцені квартала, або вже починає напрацьовувати забуті навички для продовження майбутньої роботи. Для президента у офіційному виступі це... ницо
Кандидат в президенти України Володимир Зеленський пояснив, що мав на увазі, коли говорив про свій намір стати на коліна перед президентом Росії Володимиром Путіним. Відповідне відео опубліковано в YouTube. "Це було перед початком війни. Я сказав: я готовий стати навіть на коліна, тільки не ставте на коліна Україну. Не треба виривати частину. Я і зараз готовий на все заради цього. Не як кандидат в президенти, як громадянин України", - заявив він. Також свою промову Зеленський пояснив своєю емоційністю. "Але ми всі відчували, що будуть військові дії, тому всі були на таких емоціях", - додав Зеленський. https://apostrophe.ua/ua/news/politics/ ... ova/158154
Тепер знов Емоційність)) Відчуває, що буде ... (звісно ж Перемога).
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 02 гру, 2024 18:23, всього редагувалось 1 раз.