а помните конец весны-начало лета 2022 года? когда делегации из Европейских стран вереницей ездили в Бучу и Бородянку ; и на перебой обещали какая страна берет себе какую область на восстановление?
Интересно, сейчас по прошествии 2.5 лет и таких разрушений - эти обещания не будут ли забыты?
Дюрі-бачі написав:Задовбав вже цей інформаційний шум від влади, в якої 7 п'ятниць на тижні. А ще блогери кажуть, що влада почала чистити свої повідомлення за минулі роки. А потім будуть дивуватись чому переміг на виборах якийсь Шарій...
За рік рейтинг визнаного непридатним до служби Залужного впав майже вдвічі. В найвеличнішого скоріше вже антирейтинг. Кого виберуть 73%?
Звільнений майже пів року тому з посади Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов станом на сьогодні, 17 вересня, так і не приступив до виконання дипломатичних функцій. «Главкому» вдалося додзвонитися до Олексія Данілова і запитати, чим зараз займається колишній секретар РНБО. На запитання журналіста «Главкому» еккссекретар РНБО відповів, що наразі проходить лікування.
Відповідаючи на запитання про те, коли він почне працювати послом у Молдові, оскільки президент раніше погодив його призначення, Данілов сказав: «Я лікуюся. Коли мені лікарі скажуть, що я зможу чимось займатися, тоді я готуватимуся (нерозбірливо)». https://glavcom.ua/country/politics/dan ... 21007.html
alex_dvornichenko написав:Если откомандируют на выборы Залужного, то он и победит. А я так думаю, что он там как раз и проходит интенсив на президента.
alex_dvornichenko написав:Если откомандируют на выборы Залужного, то он и победит. А я так думаю, что он там как раз и проходит интенсив на президента.
Олигархи не одобряют кандидатуру Залужного.
У него будет большая обстрелянная и решительаная группа поддержки. P.S. Мусораня люстрация десятилетней давности будет вспоминаться с ностальгией.
Востаннє редагувалось alex_dvornichenko в Чет 05 гру, 2024 13:25, всього редагувалось 1 раз.