Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1118011181111821118311184 ... 11906>

Яким шляхом, на Вашу думку, може закінчитися війна?

Напад росії і білорусі на Україну 3.7 5 113
Повна перемога України на полі бою
4%
5
Мирні переговори за підтримки міжнародних партнерів (тиск, який змусив би агресора припинити війну та сприяти мирному врегулюванню)
24%
27
Компроміс із росією (територіальні поступки)
31%
35
Внутрішні зміни в рф (революція, переворот)
8%
9
Виснаження однієї зі сторін
18%
20
Ізраїльський варіант
4%
5
Інший варіант
11%
12
Всього голосів : 113
Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 15:33

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Во-первых, там ещё ничего не закончилось. Захват исламистами Алеппо не конец правления Асада. Когда был ИГИЛ, положение Асада было значительно хуже.
Во вторых, это не конец войны в Сирии. Вряд ли в стране, где идёт война, займутся газопроводами. Подозреваю, что в случае полной победы Асада, это произошло бы значительно быстрее.

у Сирії воюють декілька військових угрупованнь.

З боку проурядових сил – Збройні сили Сирії, що підтримуються проіранськими воєнізованими угрупованнями та Росією.
З боку антиурядових сил – дві основні військові організації:

перша коаліція – Сирійська національна армія, яка об’єднує декілька десятків фракцій, які є підконтрольними Туреччині;
друга коаліція – це Хаят Тахрір аш-Шам, яка об’єднує декілька десятків фракцій ісламських екстремістських угруповань, які лише опосередковано пов’язані з Туреччиною, але напряму не підконтрольні їй.

останні події у Сирії – це спроба Туреччини розморозити конфлікт для того, щоб посилити свої переговорні позиції. У той час, коли Іран не має можливості направити достатньо підтримки в Сирію, а у США відбувається перехід від однієї адміністрації до іншої.

– Кінцева мета – поставити перед фактом всіх, що саме Туреччина є ключовим гравцем у Сирії і має достатньо серйозні можливості для ведення переговорів з найкращої позиції. На мою думку, атака абсолютно скоординована і спланована Туреччиною для того, щоб вони змусили інші сторони конфлікту передомовитися з собою на вигідних Анкарі умовах

Росія евакуює військово-морські сили зі своєї бази в сирійському Тартусі.найбільший ризик для Росії зараз – це втрата їхніх військових баз. Зокрема військово-морської (Тартус)та військово-повітряної (Хмеймім), які розташовані на узбережжі Середземного моря.

Тобто, якщо вони втратять ці бази, то, найімовірніше, не зможуть підтримувати логістику для своєї діяльності від Судану і Лівії, завершуючи країнами Західної Африки, Нігеру, Буркіна-Фасо і Малі. Сирія завжди слугувала останніми роками як перевалковий пункт, тобто як хаб логістичний, саме для перевалки різних вантажів військового призначення,

російський військово морський флот не здатен для автономного плавання на тривалий строк.
Однако выход в дальний поход таких крупных кораблей, как "Адмирал Кузнецов" и "Петр Великий", сопряжен с немалыми техническими и организационными проблемами.

На самом деле это первый дальний боевой поход 26-летнего авианосца, который редко выходит в море без специального мощного буксира на случай поломки. 26 років було у 2016р, Кузя всё.

інші кораблі (навіть молодші) часто потребують ремонту , тому потрібно мати свою базу, до 2014 можливо було зайти до европейського порту, а тепер ні.

скільки буде тривати загострення в Сирії-залежить від спонсорів (Туреччини і рф)
prodigy

Подякував: 3272 раз.
Подякували: 3318 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 15:35

ЛАД написав:Я, например, не буду сильно удивлён, если победит Арестович.

де? в рф після смерті *уйла?
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 15:39

prodigy
Там запросто может появиться какой-нибудь новый ИГИЛ.
И это сильно изменит всю расстановку сил.
Возможно, Запад ошибся, когда в своё время не поддержал Асада.
ЛАД
2

Подякував: 5288 раз.
Подякували: 4827 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 15:50

ЛАД написав:prodigy
Там запросто может появиться какой-нибудь новый ИГИЛ.
И это сильно изменит всю расстановку сил.
Возможно, Запад ошибся, когда в своё время не поддержал Асада.

режим АСАДа існує за підтримки Тегерану (і рф) (який є ворогом Ізраїля і США)

якщо вибирати Ізраїлю, то для них Асад краще ніж разрознені банди (бо з одним завжди легше домовитись, ніж бо знай з ким)

для України краще, що рф втратила свої бази з часом (але на сьогодні -нехай вмирають там обороняючи свої бази).
вже зрозуміло, що перекидати солдат з Донецького фронту путін не буде, раніше такі питання вирішував "вагнер", який був ліквідован у 2023 (рештки добивають у Малі, або у шторм z)

як видно з відео-повстанці мають танки, бмд, бтр, засоби ппо (готувались з 2017р і дочекались моменту, цру не має відношення, орки кажуть, що Зеленскький організував цей
бедлам

Назва походить від слова Вифлеєм, з англійської — Бетлем. На цьому місті в Лондоні колись був монастир ордена Вифлеємської зірки. Від скорочення і пішло слово Бетлем — Бедлам. Бедлам — розповсюджене поняття хаосу, безладу, що нагадує божевілля.
Востаннє редагувалось prodigy в Чет 05 гру, 2024 18:10, всього редагувалось 4 разів.
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 15:54

Wirująświatła написав:Hotab
Хоча… Бетон міг би…
ну он тут самый молодой, доживет до наших лет тоже не сможет...

Та да… Ми не бійці вже. Нам залишається лише «візуальні контакти». :lol:
Hotab

Подякував: 374 раз.
Подякували: 2308 раз.

Профіль

1
3
2
Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 15:59

prodigy

раніше такі питання вирішував "вагнер", який був ліквідован у 2023 (рештки добивають у Малі, або у шторм z)

Повний ЦАР їх.
Детально писати скільки їх авіації в Бангі не буду. Але не менше десятка одиниць. А кемпи біля кожного більш-менш пристойного населеного пункту.
Hotab

Подякував: 374 раз.
Подякували: 2308 раз.

Профіль

1
3
2
Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 16:07

Hotab написав:prodigy

раніше такі питання вирішував "вагнер", який був ліквідован у 2023 (рештки добивають у Малі, або у шторм z)

Повний ЦАР їх.
Детально писати скільки їх авіації в Бангі не буду. Але не менше десятка одиниць. А кемпи біля кожного більш-менш пристойного населеного пункту.

то понятно, якщо є попит і гроші-то виконавці знайдуться (ці не обовязково громадяни рф), всі памятають що до ІДІЛу потряпляли громадяне Середньої Азії (тому до пвк в Африці також).

https://suspilne.media/716736-rf-dla-idil-lider-hrestonosciv-ak-funkcionue-horasan-aka-vzala-vidpovidalnist-za-terakt-v-krokusi-siti-holi/
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 16:27

Hotab написав:
  Wirująświatła написав:Hotab
Хоча… Бетон міг би…
ну он тут самый молодой, доживет до наших лет тоже не сможет...

Та да… Ми не бійці вже. Нам залишається лише «візуальні контакти». :lol:

Что-то рано сдаётесь. :)
ЛАД
2

Подякував: 5288 раз.
Подякували: 4827 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 17:14

ЛАД написав:
  andrijk777 написав:
  ЛАД написав: Чем вас привлекает Залужный в роли президента?

Тим що він краще Зеленського.
Лицо красивше? Росточком побольше?

При виборі президента немає опцій "за когось" або "проти когось". Є опція "Залужний" або "Зеленський". Я б голосував за Порошенка, нажаль в нього шансів немає.
Вообще-то опции есть. В начале избирательной компании 2019 вряд ли кто предсказывал победу Зеленского.
Кого нового выставят в этот раз не знаю.
Я, например, не буду сильно удивлён, если победит Арестович.
Хотя уверен, что на форуме за него голосов практически не будет. Так же, как мало кто здесь голосовал за Зеленского.
P.s. Не ожидал такого выбора от вас.

Українець а не єврей, народився на Волині а не в Кривому Розі.
Я не проти обрати професіонала(наприклад Гройсмана), нажаль серед тих що мають хоч якісь шанси стати президентом професіоналів немає.
Ви, як і detroytred плутаєте поняття "неочікуваний" і "нереальний". Вибір Зе в 2019 - неочікуваний, але реальний.
А ось Арестович - нереальний варіант. Хоча я не проти Арестовича, люблю розумних людей. Але у Арестовича немає "історії успіху".

Я думаю що у Залужного прям 100% шанси (якщо захоче) - досить успішний, популярний, має деякий управлінський досвід + воєнний, що є серйозним плюсом в наш час.

*Ось кого ми тільки не обирали - і зеків і клоунів і комуністів і олігархів і "червоних директорів" і бджолярів, ось воєнних ми ще не обирали. :mrgreen: :mrgreen:
Востаннє редагувалось andrijk777 в Чет 05 гру, 2024 18:32, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 17:35

andrijk777 написав:Українець а не єврей, народився на Волині а не в Кривому Розі.
Я не проти обрати професіонала(наприклад Гройсмана), нажаль серед тих що мають
от халепа, не щастить професіоналам з народом
і Гройсман таке старовинне козацьке прізвище
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 1118011181111821118311184 ... 11906>
Форум:
+ Додати
    тему