|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 05 гру, 2024 17:46
d44 написав: andrijk777 написав:Українець а не єврей, народився на Волині а не в Кривому Розі. Я не проти обрати професіонала(наприклад Гройсмана), нажаль серед тих що мають
от халепа, не щастить професіоналам з народом і Гройсман таке старовинне козацьке прізвище
у Гройсмана талант виявися до першої давної професії ще у 15 років, тому навіть шкільний атестат здобув заочно
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3274 раз.
- Подякували: 3321 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 05 гру, 2024 17:49
ЛАД У четвер, 5 грудня, сирійські повстанці витіснили проурядові сили з Хами. Це їхня чергова перемога після блискавичного просування північчю Сирії, повідомляє Reuters.
В агентстві поділилися, що сирійська армія оголосила про те, що повстанці увійшли до Хами після інтенсивних сутичок. Проурядові сили наголосили, що їм довелося передислокуватися за межі міста "для збереження життя мирних жителів і запобігання міським боям".
Повстанці ж говорять про те, що їм вдалося взяти під свій контроль райони на північному сході міста та захопити центральну в'язницю, звільнивши ув'язнених, додали журналісти.
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 05 гру, 2024 18:16
Президент України Володимир Зеленський увів у дію рішення РНБО "щодо протидії загрозам національній безпеці України у сфері охорони здоров’я в особливий період". Відповідний указ опублікували на сайті глави держави.
Згідно з документом, Кабмін повинен протягом місяця ухвалити рішення про врегулювання встановленої заборони на призначення на військову службу осіб з медичною освітою, які безпосередньо не пов’язані з медичною практикою (службою). Винятком можуть стати призначення за власним бажанням такої особи.
Крім того, протягом місяця уряд має опрацювати питання щодо доцільності перегляду умов та механізму бронювання під час дії воєнного стану військовозобов’язаних працівників сфери охорони здоров'я, які працюють за основним місцем роботи в закладах охорони здоров’я державної та комунальної форм власності.
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 05 гру, 2024 18:19
ЛАД написав:Вряд ли в стране, где идёт война, займутся газопроводами.
Война газопроводам не помеха, доказано отечественным газопроводом. Построят и очень быстро. На фоне того, что московский режим завяз в Украине, и как говорится в наказание, это дело сейчас быстро форсируют. Не у всех память как у рыбки, помнят угрозы заморозить европу, а одним СПГ сыт не будешь.
-
alex_dvornichenko
-
-
- Подякував: 43 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 гру, 2024 18:26
d44, prodigy Я розумію що ви за проФФесіонала проФФесора Якуковича топите, нажаль Крим і Донбас не можуть за нього проголосувати, тому шансів у нього мало.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Чет 05 гру, 2024 18:27, всього редагувалось 1 раз.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 гру, 2024 18:26
alex_dvornichenko написав: ЛАД написав:Вряд ли в стране, где идёт война, займутся газопроводами.
Война газопроводам не помеха, доказано отечественным газопроводом. Построят и очень быстро. На фоне того, что московский режим завяз в Украине, и как говорится в наказание, это дело сейчас быстро форсируют. Не у всех память как у рыбки, помнят угрозы заморозить европу, а одним СПГ сыт не будешь.
Воно і так, і не так може бути. Щоб там публічно не звучало, але те, що Штатам, Китаю вигідно "підрізати" свого конкурента Європу - це факт. А в самій Європі Франція, да і Британія сплять та бачать, як підчикати крила локомотиву Європи - Німеччині. Конкуренція між партнерами вона така -- своєрідна. Ножиком, але не до смерті, а так, щоб партнер послабшав; а якщо ще й допомоги зажадав чи в залежність при розторговці потрапив, то і овсі джек-пот.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2129 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 гру, 2024 18:31
🇦🇹 Австрія позбавить допомоги українських біженців, які мають автівки
Вже з січня 2025 року біженці з України, які проживають у Австрії та мають автомобілі, можуть втратити базові послуги.
Навіщо це? 🧐 В аргументації ініціативи зазначається, що ті, хто має достатньо коштів, щоб застрахувати свій автомобіль і купити бензин, не потребують допомоги.
➡️ Деталі тут.
👀 insta | 👤 fb | 🎥 youtube | 🗞 cайт
-
Hotab
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 2308 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
2
Додано: Чет 05 гру, 2024 18:56
prodigy написав: d44 написав: andrijk777 написав:Українець а не єврей, народився на Волині а не в Кривому Розі. Я не проти обрати професіонала(наприклад Гройсмана), нажаль серед тих що мають
от халепа, не щастить професіоналам з народом і Гройсман таке старовинне козацьке прізвище
у Гройсмана талант виявися до першої давної професії ще у 15 років, тому навіть шкільний атестат здобув заочно
я думав що про нього вже всі забули, а виявляється шо ні . напевно дехто просто був ще дуже маленьким (а може ще й взагалі не був), коли гройсманИ почали свій старт.
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 279 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 гру, 2024 19:08
wild.tomcat написав:я думав що про нього вже всі забули, а виявляється шо ні .
В Україні є така проблема(я вважаю це проблемою) що українці завжди сильно незадоволені своїми політиками. Як наслідок завжди "немає з кого вибрати". Як наслідок державною управляють Зеленські і Єрмаки. Гройсман був прем'єром всього 5 років тому, але "всі мали за ного забути"... Якась дуже коротка пам'ять у вас.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 гру, 2024 19:12
andrijk777 написав:країнці завжди сильно незадоволені своїми політиками.
Так ще жоден не виконав всіх передвиборчих обіцянок. Як можна бути ними задоволеним?
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 779 раз.
- Подякували: 577 раз.
-
-
Профіль
-
-
1