Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1118211183111841118511186 ... 11864>

Яким шляхом, на Вашу думку, може закінчитися війна?

Напад росії і білорусі на Україну 3.7 5 107
Повна перемога України на полі бою
4%
4
Мирні переговори за підтримки міжнародних партнерів (тиск, який змусив би агресора припинити війну та сприяти мирному врегулюванню)
24%
26
Компроміс із росією (територіальні поступки)
30%
32
Внутрішні зміни в рф (революція, переворот)
8%
9
Виснаження однієї зі сторін
18%
19
Ізраїльський варіант
5%
5
Інший варіант
11%
12
Всього голосів : 107
Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 19:14

alex_dvornichenko написав:
  ЛАД написав:Вряд ли в стране, где идёт война, займутся газопроводами.

Война газопроводам не помеха, доказано отечественным газопроводом. Построят и очень быстро. На фоне того, что московский режим завяз в Украине, и как говорится в наказание, это дело сейчас быстро форсируют. Не у всех память как у рыбки, помнят угрозы заморозить европу, а одним СПГ сыт не будешь.
Построенный газопровод и строительство во время войны газопровода это несколько разные вещи.
И Украина и исламисты тоже.
Талибы много построили?
С кем договариваться о строительстве, когда непонятно, кому какая территория будет принадлежать завтра?
ЛАД
2

Подякував: 5288 раз.
Подякували: 4827 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 19:16

Дюрі-бачі написав:
  andrijk777 написав:країнці завжди сильно незадоволені своїми політиками.

Так ще жоден не виконав всіх передвиборчих обіцянок. Як можна бути ними задоволеним?

Нічого, Арестович приде - обіцянок принесе )
pesikot

Подякував: 541 раз.
Подякували: 1255 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 19:27

andrijk777 написав:
  ЛАД написав:
  andrijk777 написав:--------------------------------
ЛАД
Чем вас привлекает Залужный в роли президента?
--------------------------------
Тим що він краще Зеленського.
Лицо красивше? Росточком побольше?

При виборі президента немає опцій "за когось" або "проти когось". Є опція "Залужний" або "Зеленський". Я б голосував за Порошенка, нажаль в нього шансів немає.
Вообще-то опции есть. В начале избирательной компании 2019 вряд ли кто предсказывал победу Зеленского.
Кого нового выставят в этот раз не знаю.
Я, например, не буду сильно удивлён, если победит Арестович.
Хотя уверен, что на форуме за него голосов практически не будет. Так же, как мало кто здесь голосовал за Зеленского.
P.s. Не ожидал такого выбора от вас.

Українець а не єврей, народився на Волині а не в Кривому Розі.

Это замечание комментировать не буду. И вам бы его лучше удалить. К счастью, практика показала, что бОльшая часть народ на этот фактор внимание не обращает. Это единственное, чем он лучше Зеленского?
И чем вам не нравится Кривой Рог?

Я не проти обрати професіонала(наприклад Гройсмана), нажаль серед тих що мають хоч якісь шанси стати президентом професіоналів немає.
Ви, як і detroytred плутаєте поняття "неочікуваний" і "нереальний". Вибір Зе в 2019 - неочікуваний, але реальний.
А ось Арестович - нереальний варіант. Хоча я не проти Арестовича, люблю розумних людей. Але у Арестовича немає "історії успіху".
Я не писал о реальности, а только о том, что я "не буду сильно удивлён".

Я думаю що у Залужного прям 100% шанси (якщо захоче) - досить успішний, популярний, має деякий управлінський досвід + воєнний, що є серйозним плюсом в наш час.
Возможность того, что его выберут я не оспариваю. А вот целесообразность такого выбора у меня вызывает большие сомнения.

*Ось кого ми тільки не обирали - і зеків і клоунів і комуністів і олігархів і "червоних директорів" і бджолярів, ось воєнних ми ще не обирали. :mrgreen: :mrgreen:
Может и не стоит пробовать?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 19:37

Xenon написав:Схоже це питання вже вирішили
Після нового року - оприлюднять

❗️ Україна має схвалити «важкі рішення» щодо мобілізації, це необхідно, – заявив держсекретар США Блінкен.

Нагадаю, американські чиновники хочуть, щоб в Україні знизили призовний вік з 25 до 18 років.

ху із Блінкен в контексті кульгавості качки
flyman

Подякував: 1593 раз.
Подякували: 2802 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 19:37

andrijk777 написав:
  wild.tomcat написав:я думав що про нього вже всі забули, а виявляється шо ні :D.

В Україні є така проблема(я вважаю це проблемою) що українці завжди сильно незадоволені своїми політиками. Як наслідок завжди "немає з кого вибрати". Як наслідок державною управляють Зеленські і Єрмаки.
Гройсман був прем'єром всього 5 років тому, але "всі мали за ного забути"... Якась дуже коротка пам'ять у вас.

з пам'ятю в мене все добре, це "дуже коротка пам'ять у вас". гройсман прем'єром був лише 3 роки, як же про яценюка то забули? і чим він мав запям'татися то?
але і не про це мова взагалі. ви певно сильно молодий, вам і в часи гройсмана пре'мєра рочків то не дуже було, очевидно, а за часи, коли молодий вова робив мерші кроки, якщо так висловитися, то і взагалі немає про що мову вести. для вас то напевно епоха динозаврів. :mrgreen: вам про це вже натякали. поцікавтеся. але якщо не хочете, ну то що ж.... гройсман так гройсман :mrgreen:
і да, на рахунок задоволення.- маємо їх в .упу цілуавати за все чи як? щось цей момент взагалі не зрозумілий.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 279 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 19:40

andrijk777
Зеленский не сделал то, что обещал.
Почему - не захотел?, не смог?, не хватило времени? - другой вопрос. Но обещал то, что хотел народ.
Порошенко предлагал то, что народ не особо интересовало (томос, думаю, большинству был до лампочки) или народ этого вообще не хотел.
Арестович хотя бы часто говорит разумные вещи. В отличие от многих других, у которых даже этого нет. Проблема с ним та же, что у Зеленского - у него нет команды. Или я об этом не знаю. :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 19:42

detroytred написав:Пішла якась відкрита гра.
А чому і навіщо - хз.

лахатрон для янелохів, хто паслідній той і папа
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 19:46

ЛАД написав: Это единственное, чем он лучше Зеленского?

Це точно чим він краще(для мене). Чи буде він кращий президент - точно не знаю. Думаю так.

ЛАД написав: Я не писал о реальности, а только о том, что я "не буду сильно удивлён".
Возможность того, что его выберут я не оспариваю. А вот целесообразность такого выбора у меня вызывает большие сомнения.

Я завжди стараюсь говорити тільки про реальність. "Возможности" мене не сильно хвилюють.

А хто по-вашому більш "целесообразный" кандидат в президенти?
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 19:47

ЛАД написав:andrijk777
Зеленский не сделал то, что обещал.
Почему - не захотел?, не смог?, не хватило времени? - другой вопрос. Но обещал то, что хотел народ.
Порошенко предлагал то, что народ не особо интересовало (томос, думаю, большинству был до лампочки) или народ этого вообще не хотел.

А про армию парторг промолчал
Наверное, армия не нужна была
Это же Зеленский, потужно, в феврале 2022 года родил армию )

И мова не нужна
Вот так совпало, что Московия всегда приходит на танках туда, где звучит российский язык
  ЛАД написав:Арестович хотя бы часто говорит разумные вещи. В отличие от многих других, у которых даже этого нет. Проблема с ним та же, что у Зеленского - у него нет команды. Или я об этом не знаю. :)

Арестович - ..дун. В чём он сам неоднократно признавался
pesikot

Подякував: 541 раз.
Подякували: 1255 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 19:49

detroytred написав:
  andrijk777 написав:
  detroytred написав:)))
Ви знов про суть, про реалії.
А права саме в хатєлках. В баченні гравців. Як вони вважають, бачать. І неважливий реал (є НАТО гарантією чи не є; був Будапешт виконаний чи не був).

В цьому відмінність. В цьому.
Між хотєлками-бажаннями-баченнями гравців (тобто тих, хто на підставі свого бачення приймає реальні рішення) і отими пустими хатєлками дописувачів на форумі))))))))))))))

Для гравців (тих, хто має інструменти і реально діє) неважлива дійсність....
Вони будуть діяти на підставі саме своїх бачень та бажань.

Для того щоб був мир потрібно щоб ці хотєлки зійшлись!!!
Інакше тільки один варіант - повне знищення однієї сторони конфлікту.

Браво! В точічку.

Тільки до цього ще згадайте-додайте ключовий нюанс, про який талдичать партнери - щоб "конфлікт" не вийшов за межі України.

Може вийти... Може. Але на "не вийде за межі" хотєлки збігаються в обох сторін.
А от вдасться втримати їм (себе)) - хз.

мова ж іде як мінімум про Балто-Чорноморську дугу, а відповідно і про Європу та її безпеку, навіть на болотах кажуть що розуміють це
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 1118211183111841118511186 ... 11864>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему