Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1119411195111961119711198 ... 12080>

Яким шляхом, на Вашу думку, може закінчитися війна?

Напад росії і білорусі на Україну 3.6 5 121
Повна перемога України на полі бою
5%
6
Мирні переговори за підтримки міжнародних партнерів (тиск, який змусив би агресора припинити війну та сприяти мирному врегулюванню)
24%
29
Компроміс із росією (територіальні поступки)
31%
38
Внутрішні зміни в рф (революція, переворот)
8%
10
Виснаження однієї зі сторін
17%
21
Ізраїльський варіант
4%
5
Інший варіант
10%
12
Всього голосів : 121
Повідомлення Додано: П'ят 06 гру, 2024 16:51

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 гру, 2024 16:52

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Какую "неадекватну хрень" он "триндів"?
По-моему, этим занимаетесь вы.

почалось :mrgreen:

російська пропагандистська машіна докладає надзусиль, щоб очорнити українського президента, і посіяти серед населення почуття всепропалості , розбрату і зневіри в майбутне

бачу, що шакал(sashaqbl) один з тих, хто працює на ворога і навіть не маскується
prodigy

Подякував: 3276 раз.
Подякували: 3322 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 06 гру, 2024 16:54

Бетон написав:
  ЛАД написав:
  Бетон написав:...........
d44, спасибо, согласен.

Ну конечно можно.
Верните мне мои налоги за 15 лет и пожалуйста, я весь в распоряжении держави.
Или начислите мне выплаты, сколько там у военных за 15 лет набежит.
А то интересно получается, я з будівельником кормили военных 30 лет а теперь в придачу бесплатно вместо них горбатиться на стройке?

Ну вы математик)))

Воевать должны строители. А после возвращения ещё и строить бесплатно. Пхахаха. Красава

Вы эти 15 лет сидели в тёплом офисе, да и сегодня после 3 лет войны пока не на фронте.
А военные, которые были действующими в момент начала войны, приняли бой в первый же день. И многих уже нет. Если вы работали строителем в какой-то фирме по контракту, контракт закончился и вдруг через какое-то время фирма вам сообщает, что им надо что-то построить где-то на Крайнем Севере, и вы обязаны туда поехать, что вы скажете? Думаю, очень популярно объясните им что и кому вы обязаны.

В большинстве специальных профессий только к 40 приходит нужный опыт. Нужны долгие годы обучения. Именно опыт играет ключевую роль при устройстве на любую работу.
Даже водительский стаж играет роль в оценке рисков страховой компании.

Вы тут мне втираете, что из любого человека можно слепить воина.

Мой родственник - воин. Он уходит в одиночестве в лес на несколько суток на охоту. У него передался инстинкт убийцы. Он всю жизнь учится обращаться с оружием. Да там в экипировке вы хоть представляете сколько нюансов? Мы ему когда шлем покупали офигели

Сколько лет нужно готовить пилота? 10? 15?

А вы доказываете, что меня можно пустить размахивать огнестрельным оружием. Правда? А почему мне нельзя пойти купить его в магазин сейчас?
Почему, чтобы пойти сейчас в нац гвардию, меня не возьмут? Говорят ты не годен, у тебя нет опыта для вооружённых сил. И по здоровью я не прохожу.

Там есть тонкий момент, который все понимаю, но о котором власти стыдливо предпочитают не говорить: воины -- несомненно нужны. НО: так же нужна огромная масса просто пушечного мяса.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 486 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 06 гру, 2024 16:56

andrijk777 написав:Нажаль у нашої влади слабувато і з логікою і з знанням історії. Або взагалі немає цілі спасти націю, так як є - нормально, красти можна.

які ваші пропозиції плану "порятунку нації",
тільки без патетіки, конкретні дії: 1, 2, 3
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 06 гру, 2024 17:04

Wirująświatła написав:
Лавров назвав умови для мирних переговорів, на які може погодитися росія:

- Україна без НАТО: жодних західних військових баз і навчань за участю іноземних військ;
- Входження чотирьох нових регіонів у склад росії;
- Публічне скасування Зеленським указу про заборону переговорів з путіним;
- Відмова від законів, які забороняють російську мову, культуру, ЗМІ, УПЦ;
- рф готова бути серед країн, які нададуть Україні гарантії безпеки.

я так понимаю загвоздка за п2. Без боя никто Запорожье и Херсон не отдаст. А бои за них могут идти годами.

нащо здавати?
Є ж мерія Маріуполя, навіть гроші отрумують. Як і лікарня з Попасної в Дніпрі.
Так і там, відкрують собі "віртуальний офіс м.Запоріжжя десь в РнД, і будуть через госуслуги урядувати"
flyman

Подякував: 1594 раз.
Подякували: 2805 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 06 гру, 2024 17:05

andrijk777 написав:
  wild.tomcat написав:
  andrijk777 написав:Трамп обіцяв закінчити нашу війну за 24 години після обрання. Вже пройшов місяць. Виконав? Ні, і не думає.

а мав би вже закінчити? він вже господар білого дому?
ну почитайте ви нарешті про систему виборів президента сша. кого вибирали в листопаді і хто голосуватиме в грудні. чи ви не чули про ще одні вибори, які будуть в грудні?

Трамп обіцяв закінчити війну за 24 години відразу після свого переобрання президентом? Так/Ні?

а що вже представники виборців зібралися наперед і вибрали?
flyman

Подякував: 1594 раз.
Подякували: 2805 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 06 гру, 2024 17:28

АндрейМ написав: якщо тобі за 26 років, навіть офіцера не можуть нікуди призвати.

В фильме Джек Ричер 2 главного героя призывают после увольнения на службу в армию с целью взятия его под стражу. Кажется звучит даже юридическое обоснование. Судя по сюжету герой старше 26 лет. Я понимаю, что сценарист мог создать ситуацию, которая не соответствует действительности. Или после 2016 года (дата выхода фильма на экран) изменилось законодательство. Или я даю ошибочную оценку событиям в фильме. Но все-таки, а вдруг есть нюансы ?
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 гру, 2024 17:29

_hunter написав:Там есть тонкий момент, который все понимаю, но о котором власти стыдливо предпочитают не говорить: воины -- несомненно нужны. НО: так же нужна огромная масса просто пушечного мяса.

до яких маєте відношення?
до вояків , чи до гарматного м'яса

в любому військовому підрозділі завжди були (є , і будуть лідери)
ще на стадії навчання -їх легко побачити , вони згодом виростають до рівня сержантів, а далі молодчих офіцерів

командир відділення-командир взводу-роти-батальону-полку

після ВВНЗ декі зупиняються на рівні старший лейтенант(і залишають армію), деякі до пенсії досягають рівня майора і все

на знаю, як проходить відсів на медкомісії зараз, в мій час все було на рівні
"придатний до стройової" або непридатний (якщо зір не 100% , то в судоводителі не можна, а в механіки придатний), 40 років тому уявити , що людина в окулярах має 100% зір не можна було). Десь у 2007 проходив медкоміссію в медчастині академії (тоді абітуріенти проходили медкомісію), якщо "завалився" на медкомісії-то до екзаменів справа не доходила. Побачив тести на компьютері "на гостроту зору, на реакцію, на винахідливість і десятки різних тестів"-корисно це для "врача", мобуть так (на аналізі тисячі результатів тестів він напише якусь статтю, або дисертацію навіть). До чого я все веду-у мене з дитинства був товариш (ростом за 190+см), він грав зі мною в команді в баскетбол (а до того його в віці 12 років вигнали з секції по гандболу, був даже повільний), НБА є навіть один гравець Кайл Андерсон (ник "slowmo")
Мій "словмо" приятель всю карьеру пропрацював на балкерах (де швидкість 12-14 вузлів, на відміну контейровози мають швидкість 19-25 вузлів), тобто приймати рішення треба швидше

не буває в природі 100% завзятих вояків (хтось має характер, задатки лідера з дитинства, хтось з роками виховує в собі ці якості, деякі до кінця життя перебувають в стані "маминої черешні", або "додатком" до дружини), тому не розумію про потрібність гарматного мяса, з половини "мяса" при достатній мотивації у віці до 45р(краще до 35) можна за півроку зробити якісного солдата (воїна)

Сьогодні свято (крім Миколая) -
День Збройних сил України - ми відзначаємо щорічно 6 грудня. Це професійне свято всіх військовослужбовців, які служать чи раніше служили в ЗСУ.

мої щирі вітання всім (чоловікам і жінкам) які служили і служать в ЗСУ і боронять наше життя кожної години.
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 06 гру, 2024 17:57

prodigy написав:
  andrijk777 написав:Нажаль у нашої влади слабувато і з логікою і з знанням історії. Або взагалі немає цілі спасти націю, так як є - нормально, красти можна.

"Мої пропозиції" нічого не змінять а визвуть тільки срач і ви це прекрасно знаєте.
Яка ваша ціль перебування на цьому форумі(на цій гілці)?
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 гру, 2024 18:07

andrijk777 написав:
  prodigy написав:

"Мої пропозиції" нічого не змінять а визвуть тільки срач і ви це прекрасно знаєте.

А ти напиши свої пропозиції
pesikot

Подякував: 541 раз.
Подякували: 1255 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 1119411195111961119711198 ... 12080>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти