|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 06 гру, 2024 16:51
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 гру, 2024 16:52
ЛАД написав:Какую "неадекватну хрень" он "триндів"? По-моему, этим занимаетесь вы.
почалось російська пропагандистська машіна докладає надзусиль, щоб очорнити українського президента, і посіяти серед населення почуття всепропалості , розбрату і зневіри в майбутне бачу, що шакал( sashaqbl) один з тих, хто працює на ворога і навіть не маскується
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3276 раз.
- Подякували: 3322 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: П'ят 06 гру, 2024 16:54
Бетон написав: ЛАД написав: Бетон написав:........... d44, спасибо, согласен. **** Ну конечно можно. Верните мне мои налоги за 15 лет и пожалуйста, я весь в распоряжении держави. Или начислите мне выплаты, сколько там у военных за 15 лет набежит. А то интересно получается, я з будівельником кормили военных 30 лет а теперь в придачу бесплатно вместо них горбатиться на стройке? Ну вы математик))) Воевать должны строители. А после возвращения ещё и строить бесплатно. Пхахаха. Красава
Вы эти 15 лет сидели в тёплом офисе, да и сегодня после 3 лет войны пока не на фронте. А военные, которые были действующими в момент начала войны, приняли бой в первый же день. И многих уже нет. Если вы работали строителем в какой-то фирме по контракту, контракт закончился и вдруг через какое-то время фирма вам сообщает, что им надо что-то построить где-то на Крайнем Севере, и вы обязаны туда поехать, что вы скажете? Думаю, очень популярно объясните им что и кому вы обязаны.
В большинстве специальных профессий только к 40 приходит нужный опыт. Нужны долгие годы обучения. Именно опыт играет ключевую роль при устройстве на любую работу. Даже водительский стаж играет роль в оценке рисков страховой компании. Вы тут мне втираете, что из любого человека можно слепить воина. Мой родственник - воин. Он уходит в одиночестве в лес на несколько суток на охоту. У него передался инстинкт убийцы. Он всю жизнь учится обращаться с оружием. Да там в экипировке вы хоть представляете сколько нюансов? Мы ему когда шлем покупали офигели Сколько лет нужно готовить пилота? 10? 15? А вы доказываете, что меня можно пустить размахивать огнестрельным оружием. Правда? А почему мне нельзя пойти купить его в магазин сейчас? Почему, чтобы пойти сейчас в нац гвардию, меня не возьмут? Говорят ты не годен, у тебя нет опыта для вооружённых сил. И по здоровью я не прохожу.
Там есть тонкий момент, который все понимаю, но о котором власти стыдливо предпочитают не говорить: воины -- несомненно нужны. НО: так же нужна огромная масса просто пушечного мяса.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 486 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 06 гру, 2024 16:56
andrijk777 написав:Нажаль у нашої влади слабувато і з логікою і з знанням історії. Або взагалі немає цілі спасти націю, так як є - нормально, красти можна.
які ваші пропозиції плану "порятунку нації", тільки без патетіки, конкретні дії: 1, 2, 3
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: П'ят 06 гру, 2024 17:04
Wirująświatła написав:Лавров назвав умови для мирних переговорів, на які може погодитися росія:
- Україна без НАТО: жодних західних військових баз і навчань за участю іноземних військ; - Входження чотирьох нових регіонів у склад росії; - Публічне скасування Зеленським указу про заборону переговорів з путіним; - Відмова від законів, які забороняють російську мову, культуру, ЗМІ, УПЦ; - рф готова бути серед країн, які нададуть Україні гарантії безпеки.
я так понимаю загвоздка за п2. Без боя никто Запорожье и Херсон не отдаст. А бои за них могут идти годами.
нащо здавати? Є ж мерія Маріуполя, навіть гроші отрумують. Як і лікарня з Попасної в Дніпрі. Так і там, відкрують собі "віртуальний офіс м.Запоріжжя десь в РнД, і будуть через госуслуги урядувати"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1594 раз.
- Подякували: 2805 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 06 гру, 2024 17:05
andrijk777 написав: wild.tomcat написав: andrijk777 написав:Трамп обіцяв закінчити нашу війну за 24 години після обрання. Вже пройшов місяць. Виконав? Ні, і не думає.
а мав би вже закінчити? він вже господар білого дому? ну почитайте ви нарешті про систему виборів президента сша. кого вибирали в листопаді і хто голосуватиме в грудні. чи ви не чули про ще одні вибори, які будуть в грудні?
Трамп обіцяв закінчити війну за 24 години відразу після свого переобрання президентом? Так/Ні?
а що вже представники виборців зібралися наперед і вибрали?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1594 раз.
- Подякували: 2805 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 06 гру, 2024 17:28
АндрейМ написав: якщо тобі за 26 років, навіть офіцера не можуть нікуди призвати.
В фильме Джек Ричер 2 главного героя призывают после увольнения на службу в армию с целью взятия его под стражу. Кажется звучит даже юридическое обоснование. Судя по сюжету герой старше 26 лет. Я понимаю, что сценарист мог создать ситуацию, которая не соответствует действительности. Или после 2016 года (дата выхода фильма на экран) изменилось законодательство. Или я даю ошибочную оценку событиям в фильме. Но все-таки, а вдруг есть нюансы ?
-
tumos
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 гру, 2024 17:29
_hunter написав:Там есть тонкий момент, который все понимаю, но о котором власти стыдливо предпочитают не говорить: воины -- несомненно нужны. НО: так же нужна огромная масса просто пушечного мяса.
до яких маєте відношення? до вояків , чи до гарматного м'яса в любому військовому підрозділі завжди були (є , і будуть лідери) ще на стадії навчання -їх легко побачити , вони згодом виростають до рівня сержантів, а далі молодчих офіцерів командир відділення-командир взводу-роти-батальону-полку після ВВНЗ декі зупиняються на рівні старший лейтенант(і залишають армію), деякі до пенсії досягають рівня майора і все на знаю, як проходить відсів на медкомісії зараз, в мій час все було на рівні "придатний до стройової" або непридатний (якщо зір не 100% , то в судоводителі не можна, а в механіки придатний), 40 років тому уявити , що людина в окулярах має 100% зір не можна було). Десь у 2007 проходив медкоміссію в медчастині академії (тоді абітуріенти проходили медкомісію), якщо "завалився" на медкомісії-то до екзаменів справа не доходила. Побачив тести на компьютері "на гостроту зору, на реакцію, на винахідливість і десятки різних тестів"-корисно це для "врача", мобуть так (на аналізі тисячі результатів тестів він напише якусь статтю, або дисертацію навіть). До чого я все веду-у мене з дитинства був товариш (ростом за 190+см), він грав зі мною в команді в баскетбол (а до того його в віці 12 років вигнали з секції по гандболу, був даже повільний), НБА є навіть один гравець Кайл Андерсон (ник "slowmo") Мій "словмо" приятель всю карьеру пропрацював на балкерах (де швидкість 12-14 вузлів, на відміну контейровози мають швидкість 19-25 вузлів), тобто приймати рішення треба швидше не буває в природі 100% завзятих вояків (хтось має характер, задатки лідера з дитинства, хтось з роками виховує в собі ці якості, деякі до кінця життя перебувають в стані "маминої черешні", або "додатком" до дружини), тому не розумію про потрібність гарматного мяса, з половини "мяса" при достатній мотивації у віці до 45р(краще до 35) можна за півроку зробити якісного солдата (воїна) Сьогодні свято (крім Миколая) - День Збройних сил України - ми відзначаємо щорічно 6 грудня. Це професійне свято всіх військовослужбовців, які служать чи раніше служили в ЗСУ.
мої щирі вітання всім (чоловікам і жінкам) які служили і служать в ЗСУ і боронять наше життя кожної години.
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: П'ят 06 гру, 2024 17:57
prodigy написав: andrijk777 написав:Нажаль у нашої влади слабувато і з логікою і з знанням історії. Або взагалі немає цілі спасти націю, так як є - нормально, красти можна.
які ваші пропозиції плану "порятунку нації", тільки без патетіки, конкретні дії: 1, 2, 3
"Мої пропозиції" нічого не змінять а визвуть тільки срач і ви це прекрасно знаєте. Яка ваша ціль перебування на цьому форумі(на цій гілці)?
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 гру, 2024 18:07
andrijk777 написав: prodigy написав: andrijk777 написав:Нажаль у нашої влади слабувато і з логікою і з знанням історії. Або взагалі немає цілі спасти націю, так як є - нормально, красти можна.
"Мої пропозиції" нічого не змінять а визвуть тільки срач і ви це прекрасно знаєте.
А ти напиши свої пропозиції
-
pesikot
-
-
- Подякував: 541 раз.
- Подякували: 1255 раз.
-
-
Профіль
-
-