Олімпіади та освіта форумчан

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум Освіта в Україні та світі. Обговорюються питання освіти: куди піти вчитися на фінансові спеціальності, ліцеї, коледжі, вузи, а також обговорення тренінгів, семінарів та курсів, навчання, MBA, друга фінансова освіта.
  #<1 ... 89101112 ... 29>
Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2024 21:11

Сибарит написав:
  andrijk777 написав:Логіка зрозуміла. Але без реальної статистики це все "зі стелі".
Але я і не сумнівають що медалісти в середньому більш успішніші ніж не медалісти. :D
Було б дуже смішно якби це було не так.

Для того, чтобы строить подобную статистику, придется строго определить критерии успешности. Дело это мне видится крайне неблагодарным.
Уважаемого профессора, который всю жизнь занимается фундаментальной наукой, но живёт достаточно скромно, в его его кругу все признают успешным, а недалёкий предприниматель средней руки вполне может считать его лузером.
Весь вопрос в том, кто будет считать?

З моєї дзвіниці медалісти-червонодипломники цілком нормально реалізувались, а от багато тих, хто тугувато навчався, вже і покинув цей суєтливий світ через нездоровий спосіб життя. Це ще в 90-ті був шанс конвертувати наглість в монету і випробувати вдачу, зараз суспільство переструктурувалось і знову є певні правила і винагороди.
А от що важливі критерії успішності, то факт. Серед осіб третього освітньо-наукового рівня PhD і наукового рівня часто із особистим життям і сім'єю, особливо серед жінок проблеми. Хоча, можливо, їх це і влаштовує.
Ой+

Подякував: 105 раз.
Подякували: 1077 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2024 21:18

ЛАД написав:
  Hotab написав:........
Когда только Хотаб говорил об олимпиадах, он терпел. А когда и Фейслес, и Тестер вспомнили, стало обидно оказаться не очень умным)) Ну и начался маразм)
Не так.
Там с самого начала разговора было абсолютное неуважение к знаниям. И на работе "выпускники вузов" ему попадаются какие-то совсем уж калечные - не умеют даже "смывать за собой в туалете".
Какие-то неизжитые школьные комплексы. Тяжёлое детство.
Видимо, в школе с учёбой было совсем плохо.

- закрыли фотокружок
- после коммерческого педа не взяли школьным психологом

хотя взяли в отдел кадров "на комбинат" где учил кандидатов смывать воду в унитазе, и да, "стол был рядом с технологом"...
"бунтарство" в школе таки дало результаты :mrgreen:
Прохожий

Подякував: 921 раз.
Подякували: 1447 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2024 21:22

Сибарит написав:
  andrijk777 написав:Логіка зрозуміла. Але без реальної статистики це все "зі стелі".
Але я і не сумнівають що медалісти в середньому більш успішніші ніж не медалісти. :D
Було б дуже смішно якби це було не так.

Для того, чтобы строить подобную статистику, придется строго определить критерии успешности. Дело это мне видится крайне неблагодарным.
Уважаемого профессора, который всю жизнь занимается фундаментальной наукой, но живёт достаточно скромно, в его его кругу все признают успешным, а недалёкий предприниматель средней руки вполне может считать его лузером.
Весь вопрос в том, кто будет считать?

шкільні медальки це одне, а обл/респ. олімпіади - "ето другоє".
тут відписались два переможці таких олімпіад - фейслесс і андрій777 - я впевнений, що вони входять в 95-й персентиль найуспішніших, як серед пересічних України, так і цього форуму.
хотаб під питанням бо трошки щось десь прибрехав ))
sergey_stasyuk555

Подякував: 29 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2024 21:26

sergey_stasyuk555 написав:тут відписались два переможці таких олімпіад - фейслесс і андрій777 - я впевнений, що вони входять в 95-й персентиль найуспішніших, як серед пересічних України, так і цього форуму.
хотаб під питанням бо трошки щось десь прибрехав ))
Розмір вибірки замалий....
Треба мати 10 осіб щоб припустити що 2 входять в 5% найуспішніших....
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 11 гру, 2024 21:30, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 288 раз.
Подякували: 2977 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2024 21:27

fox767676 написав:из моего круга общения 90%
медалистов\краснодипломников не блещут карьерой, или даже просто профессиональными успехами

так карьера это зачастую не про академические знания. это там познакомиться, там поговорить, там занести, там выслужиться, там присвоить себе чейто труд. так что не путайте теплое с мягким.
tester7336

Подякував: 8 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2024 21:27

Faceless написав:Ні, все не зовсім так. Є певний поріг на рівень знань, ніхто не виставить вище рівня школи учня, що взагалі не розбирається в предметі. Так само й на призові місця може просто ніхто не потрапити, хоча таких випадків не пригадую

Рассказываю.. учитель какого то там предмета сообщает. Такого то числа у нас олимпиада. Нужны добровольцы. Тишина. Не то чтобы прямо все были неуспевающие, но это лишний головняк.

В классе всегда есть контингент кто хотят оценку получше или идут "на золотую медаль" вот их и посылали. В прямом и переносном смысле. Участвовать в олимпиадах было непрестижно.

Я помню олимпиаду по английскому, команды (одногодки) сидели за столами, а мы в зале. Задавался вопрос на который часто мы знали ответы, а команды нет. Зато смешно было. Иногда такое сморозят.

Про областные республиканские не знаю ничего, наверное со всех школ туда уже могли набрать толковых.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 11 гру, 2024 21:29, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2424 раз.
Подякували: 3402 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2024 21:28

За крок до перевороту думок©

Сьогодні тут що - засідання академіків/професорів? :D

Давайте і я своїх 5коп. вставлю/нагадаю :D

Моя дружина/вчителка - реально шарить у науці і реально здобула ДВА дипломи!
Але!!!
Але що/чого вона добилась/досягнула у житті, крім двох дітей і класного чоловіка? :D
Зарплату 10-11Кгрн?!!!
Серйозно???
І то з ДВОМА дипломами!!! Які ЧЕСНО здобула/заслужила!!!

І от собі такий "простачок" Успіх, з 9-ма класами сільської школи, не пішов навіть в "бурсу" :mrgreen: - у житті добився/досягнув, крім двох дітей і класної дружини, ще + ДВІ квартири!!!

Як так?©😁
Успіх

Заблокований
Подякував: 236 раз.
Подякували: 957 раз.

Профіль

3
8
1
3
Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2024 21:33

tester7336 написав:
медалистов\краснодипломников не блещут карьерой, или даже просто профессиональными успехами

так карьера это зачастую не про академические знания. это там познакомиться, там поговорить, там занести, там выслужиться, там присвоить себе чейто труд. так что не путайте теплое с мягким.
поэтому так и живем. Я был бы не против чтобы самых лучших брали в политику, директорами, министрами. Пусть я буду не в их числе, зато я понимал бы что это за люди.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 11 гру, 2024 21:33, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2424 раз.
Подякували: 3402 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2024 21:33

ЛАД написав:
то же самое знакомые офицеры запаса "подустали" к моменту полномасштабной
вообщем юных дарований всегда много, крепких профессионалов дефицит

А какой % не "медалистов\краснодипломников" "блещут карьерой"?
И не всегда "карьера" показатель вклада человека в развитие общества.

якщо такий розумний, чому такий бідний (с)(тм)
flyman

Подякував: 1593 раз.
Подякували: 2803 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2024 21:34

Wirująświatła написав:я вроде чётко обозначил проблему, дох%уя медалистов а страна в жопе. В каком месте зависть? ...

ващє не чьотко. чьотко було коли б ще було додано що "ще більше дох%уя тупих і пох%стичних", тому і "страна в жопе"
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 279 раз.

Профіль

#<1 ... 89101112 ... 29>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор