Форум Освіта в Україні та світі. Обговорюються питання освіти: куди піти вчитися на фінансові спеціальності, ліцеї, коледжі, вузи, а також обговорення тренінгів, семінарів та курсів, навчання, MBA, друга фінансова освіта.
Однажды актрисе предложили публично пройти тест IQ, который подтвердил бы ее неординарные умственные способности - звезда от этой затеи отказалась.
Еще одним камнем преткновения стал вопрос о членстве Шэрон в организации Менса - некоммерческая структура, в которую принимают людей с IQ выше, чем у 98% населения. Актриса так же утверждала, что является членом данного сообщества.
Однако еще в 2002 году в зарубежных СМИ появилась информация о том, что Шэрон созналась - членством в Менса она похвалиться не может.
ЛАД написав:Я так понимаю, что интервью Шарон Стоун не вызвало интереса форумчан. А напрасно. Её IQ составляет 154. Вот не уверен, что многих хотя бы приблизительно такой.
война опустила нас на пару ступеней пирамиды маслоу, и сузила круг интересов, что поеделать....
По пирамиде Маслоу согласен, но сужение круга интересов, мне кажется, произошло гораздо раньше.
ЛАД написав:Я так понимаю, что интервью Шарон Стоун не вызвало интереса форумчан. А напрасно. Её IQ составляет 154. Вот не уверен, что многих хотя бы приблизительно такой.
Можно кратко - она за пипесеточную до помогу и Тейлор Свифт под эгидой ЛГБТ+ или за крепких хозяйственников ржавого пояса ?
Мальчик рос замкнутым, любил чтение и, имея фотографическую память и прочитав два комплекта энциклопедий, стал всезнайкой, что не прибавило ему популярности. Ну с Маском точно мимо, потому что он трудоголик, вундеркинд и на сдачу социопат. в 10 лет он начал писать свой первый софт, пока другие детишки гоняли в футбол во дворе.
sergey_stasyuk555 написав:шкільні медальки це одне, а обл/респ. олімпіади - "ето другоє". тут відписались два переможці таких олімпіад - фейслесс і андрій777 - я впевнений, що вони входять в 95-й персентиль найуспішніших, як серед пересічних України, так і цього форуму.
Це вірно - медалісти це одне, а олімпіади це інше. Медалісти - це все-таки трудолюбивість, усидчивість, всесторонність, вміння підлизатись до вчителя в деякій мірі - це все більш-менш пригодиться в житті. Переможці олімпіад - це більше природній дар, талант, але в дуже-дуже вузькій області життя. Слабо пригодиться в житті(або ніяк не пригодиться), якщо не пішов в науку. Наука в кінці 90-х була в дупі, тому я в науку не пішов. В 95% найуспішніших я звичайно входжу. Але точно не входжу в 5% найуспішніших(по критерію бабла) пересічних України і тим більше цього форуму.
входиш в "клуб будівельника"? (в якого десяток мільйонів грн. за 30 років скирдування)
andrijk777 написав:В 95% найуспішніших я звичайно входжу. Але точно не входжу в 5% найуспішніших(по критерію бабла) пересічних України і тим більше цього форуму.
входиш в "клуб будівельника"? (в якого десяток мільйонів грн. за 30 років скирдування)
andrijk777 написав:В 95% найуспішніших я звичайно входжу. Але точно не входжу в 5% найуспішніших(по критерію бабла) пересічних України і тим більше цього форуму.
Вас можна привітати з новою роботою, де отримуєте більше "10-11Кгрн/міс"? Бо квартири у вас з дружиною спільні, вона їх може так само собі записати в здобутки
От мій старший син поступив на фізмат і його вже теж тягають по олімпіадах(з його класу тільки він і ще один) Деякі контрольні роботи син робить за 20хв!
Головне потім його десь підштовхнути на айтішніка, а не на вчителя, як дружина))