Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1127811279112801128111282 ... 12030>

Яким шляхом, на Вашу думку, може закінчитися війна?

Напад росії і білорусі на Україну 3.6 5 118
Повна перемога України на полі бою
5%
6
Мирні переговори за підтримки міжнародних партнерів (тиск, який змусив би агресора припинити війну та сприяти мирному врегулюванню)
24%
28
Компроміс із росією (територіальні поступки)
31%
37
Внутрішні зміни в рф (революція, переворот)
8%
10
Виснаження однієї зі сторін
17%
20
Ізраїльський варіант
4%
5
Інший варіант
10%
12
Всього голосів : 118
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 08:33

Генсек НАТО призвал готовиться к войне с Россией через 5 лет

Генеральный секретарь НАТО Марк Рютте призвал членов альянса готовиться к возможной войне с Россией в среднесрочной перспективе. Выступая в Брюсселе, он подчеркнул, что текущие усилия по укреплению обороны недостаточны. «Мы не готовы к тому, что может ожидать нас через четыре-пять лет. То, что сейчас происходит в Украине, может произойти и с нами», — пояснил он (цитата по DW).

Хотя, по словам Рютте, непосредственной военной угрозы со стороны России в настоящий момент нет, он считает, что Москва готовится к долгосрочной конфронтации с Украиной и западными странами. Генсек НАТО подчеркнул необходимость перехода к «мышлению военного времени» и предложил увеличить военные расходы, назвав это единственным способом избежать крупной войны на территории стран альянса: «Если мы не будем тратить больше сейчас, чтобы предотвратить войну, то позже заплатим значительно больше — не миллиарды, а триллионы евро. И это если мы вообще победим».

В октябре глава Федеральной разведывательной службы Германии Бруно Каль предупреждал, что Россия может напасть на страны НАТО к 2030 году. Он отметил: Владимир Путин стремится не только расширить влияние России в Европе, но и вытеснить военное присутствие США с континента. Цели Москвы включают не только захват Украины, но и создание нового мирового порядка, добавил Каль.

Прикольно одной рукой путину платят за нефть другой тратятся на защиту от нападения путина
Wirująświatła

Подякував: 2424 раз.
Подякували: 3403 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 08:34

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Ракеты ...
pesikot

Подякував: 541 раз.
Подякували: 1255 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 08:34

Ой+ написав:
  ЛАД написав:А что, был такой тест для судей?

Не тільки:
Тести на загальні здібності Psymetrics (зокрема вербальний інтелект та абстрактно – логічне мислення) обов’язково здають у другому турі кандидати суддівського корпусу, прокурори та держслужбовці. https://meta-consulting.com.ua/blog/ndi ... -ntelektu/

Президент України Володимир Зеленський підписав зміни до Закону "Про судоустрій і статус суддів", які вплинуть на процес відбору кандидатів до апеляційних судів та Вищого антикорупційного суду (ВАКС).
Основні зміни стосуються скасування складного тесту на IQ: тест на когнітивні здібності з 75% прохідним балом більше не є обов’язковим. https://zn.ua/ukr/UKRAINE/sudova-reform ... kovij.html

От президенту, як обраній посаді, таке тестування не загрожує.

видать нужно запхнуть своих на должности и там IQ не блещет скорей всего.
tester7336

Подякував: 8 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 10:06

Я сам моментами сиджу і думаю: невже так система зацікавлена воювати? Надто багато корупційних скандалів. І що, на це немає політичної волі, щоб просто присікти? І ти просто втомлюєшся вже читати, що там, там, там викрито схему. І потім потрібно сказати бійцю: друже, сиди в цій посадці й воюй, воюй, ризикуй своїм життям, маючи такий нормальний відсоток, шанс, щоб загинути. За що? Він буде дивитися і думати: а нафіг я буду тут помирати, якщо через декілька місяців всі домовляться і війна закінчиться, я краще доживу до цього моменту, краще відбіжу назад трошечки і посиджу в наступній посадці або в наступному селі, яке колись було селом, а тепер це – фундаменти. За що я буду помирати? За те, щоб там хтось інший від армії відмазував? От так ми місцями провалюємо фронт, у нас проблеми з мобілізацією, тому що кожен українець знає, які у нас проблеми величезні з усім, з корупцією, і він не хоче йти.
https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/393 ... raini.html

Об'ємне інтерв'ю Героя України. Зачепив багато питань: диктатуру, цензуру, мобвік, жінок, мотивацію, систему вслужби і т.д.

Але все на підставі, що люди повинні бути вмотивованими. Як він і Ко.
А от що робити, коли ні, прямих відповідей про рішення нема.

*вступ в Альянс і озброєння – оце, думаю, реалістичний сценарій.*
detroytred

Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 10:28

detroytred написав:Я сам моментами сиджу і думаю: невже так система зацікавлена воювати? Надто багато корупційних скандалів. І що, на це немає політичної волі, щоб просто присікти? І ти просто втомлюєшся вже читати, що там, там, там викрито схему. І потім потрібно сказати бійцю: друже, сиди в цій посадці й воюй, воюй, ризикуй своїм життям, маючи такий нормальний відсоток, шанс, щоб загинути. За що? Він буде дивитися і думати: а нафіг я буду тут помирати, якщо через декілька місяців всі домовляться і війна закінчиться, я краще доживу до цього моменту, краще відбіжу назад трошечки і посиджу в наступній посадці або в наступному селі, яке колись було селом, а тепер це – фундаменти. За що я буду помирати? За те, щоб там хтось інший від армії відмазував? От так ми місцями провалюємо фронт, у нас проблеми з мобілізацією, тому що кожен українець знає, які у нас проблеми величезні з усім, з корупцією, і він не хоче йти.
https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/393 ... raini.html

Об'ємне інтерв'ю Героя України. Зачепив багато питань: диктатуру, цензуру, мобвік, жінок, мотивацію, систему вслужби і т.д.

Але все на підставі, що люди повинні бути вмотивованими. Як він і Ко.
А от що робити, коли ні, прямих відповідей про рішення нема.

*вступ в Альянс і озброєння – оце, думаю, реалістичний сценарій.*

Для ответа на этот простой вопрос достаточно сравнить инвестиции в страну за 20/21й и 22й (потом 3й и 4й) год :oops:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 486 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 10:42

ЛАД

шановний (поки що) лад, хамити людям не варто. вас чемно запитали, ви чемно відповіли. або не відповіли, якщо не хочете, але без хамства. у мене ніяких проблем немає. а у вас схоже, що є. якщо у вас досі не закриті якісь гештальти 35 річної давності стосовно цієх акторки і вона вам досі сниться, то це ваші проблеми. мені особисто пристаркуваті і поюзані всім голівудом дамочки якось не заходять. але то вже ваші проблеми.
а тепер по питанню вашої "адвокатури" чинного президента. ви знову з'їхали, що власне і очікувалося. я якось складно пишу? я не писав шо ви писали "ругательство" в адресу чинного на той момент президента, я писав, що ви не заступалися за нього, коли хтось інший писав шось в адресу, так як заступаєтеся за чинного зараз. якщо ви "вообще не помню", то ви і підніміть історію тієї гілки і подивіться, що саме писали в період 18-19 рр. вам вже декілька людей нагадали про політгілку і що вона все пам'ятає. а ви тоді просто сиділи тихенько і не відсвічували. різницю не розумієте? чи просто вмикаєте дурника?
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 279 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 11:31

wild.tomcat написав:..........
хамити людям не варто. вас чемно запитали, ви чемно відповіли. або не відповіли, якщо не хочете, але без хамства.
.... ви і підніміть історію тієї гілки і подивіться, що саме писали в період 18-19 рр.
.... а ви тоді просто сиділи тихенько і не відсвічували. різницю не розумієте? чи просто вмикаєте дурника?

Я вам чемно відповів в первый раз. Повторю, если вас что-то не устраивало, могли переспросить. Повторение того же самого вопроса второй раз говорит только о желании потроллить.
Тихенько я тогда не сидел, а принимал активное участие в политветке, потом ушёл, когда она стала похожа на коммунальную кухню. Сейчас, к сожалению, то же самое происходит и с этой веткой.
Я вам ответил, что не помню, чтобы о Порошенко писали "припиздент" или аналогичное. По-моему, такого не было. Его называли барыгой, так были основания и это не ругательство. Как мы сегодня клеймим западные фирмы, которые не ушли из РФ и/или торгуют с ней. Порошенко был Президентом Украины и его фабрика продолжала работать в РФ.
Примерно в таком же духе отзывались о Зеленском сторонники Порошенко и их было на ветке значительно больше. И клеймили его тоже сильно.
При этом критика в обе стороны была хоть с каким-то соблюдением хотя бы минимальной парламентской этики.
Сегодня тут По превозносят как "спасителя отечества", а Зе клеймят матом. Оба не заслуживают ни того, ни другого. Другие форумчане тоже часто отзываются о Зе не очень хорошо, но только sashaqbl употребляет матерные эпитеты.
ЛАД
2

Подякував: 5288 раз.
Подякували: 4827 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 11:38

Слухаю фоном за справами 2 частину від Маркуса
https://m.youtube.com/watch?v=YT_6zQf6v4A

Треш трешовий. Не гадав, що настільки система могла прогнити. Все ж таки при всіх негативах раніше були межі, рамки, прапорці. Перехід за них звісно траплявся, але як виключення. А тут же ж чітко прояв, як вже системний.
Маркус вирішив поборотися з системою... Прометей... Хоч і не країнного, а бригадного масштабу. Для своїх.

Дивують тут два моменти:
1. Очевидно, що цей Маркус дааааалеко не пересічний. Має дуже потужних осіб за спиною. І дивно, що не зміг реалізувати свій окремий проект.
Це ключове. Чому не зміг???
Отже 3 ШБ вдалося...
2. Вся друга частина про який отой Шаламага ....
Так Маркус його чудово знав до проекта. І з ним вирішив штурмувати Еверест?
Якось не сходиться.

Цікаво було б почути другу сторону конфлікту. Шаламагу і Ко.
А поки видна причина усього -- шаламаг не турбує результат.
Все інше лише наслідки.
Це як з отою машиною: проблема не в тому, що шаламага віддав машину генералу, а в тому, що генерал бажав мати собі цю машину. Замість залишити її бійцям, які й на ній надали результат.
Якщо управлінець навіть забирає в підлеглих виконавців їхнє, то про яку його віддачу від себе (чим він розпоряджається) їм може бути мова?!
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 13 гру, 2024 11:46, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 12:05

Производство стали на Украине упало до 6,2 млн тонн в прошлом году с более чем 21 млн тонн до вторжения России. Отрасль поставляет продукцию для вооруженных сил страны, но большая часть ее продукции предназначена для экспорта, причем крупнейшим рынком сбыта является Европейский Союз.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2024-12-12/ukrainian-steelmaker-halts-operation-at-coal-mine-in-donetsk
ЛАД
2

Подякував: 5288 раз.
Подякували: 4827 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 12:06

detroytred написав:Треш трешовий. Не гадав, що настільки система могла прогнити
а вы еще спрашиваете зачем я боролся с системой в советской школе.
  detroytred написав:Але все на підставі, що люди повинні бути вмотивованими
у меня впечатление что руководство отстало лет на 100 ментально. Что без мотивации лыжи не едут на Западе известно где-то с середины 20в и принято всеми как аксиома. ссср пытался поиграть в патриотизм-принудиловку (хотя далеко не везде). В результате рухнул. путин хоть и засерает детей патриотизмом, бойцам платит стартовые деньги равные годовому бюджету семьи. Знает что за патриотизм и 3х цветную тряпку желающих воевать не наберёт.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 13 гру, 2024 12:17, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2424 раз.
Подякували: 3403 раз.

Профіль

3
  #<1 ... 1127811279112801128111282 ... 12030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей