гадаєте повернути Тупицького і вибачится - все буде тіп-топ ?
|
|
Додано: Суб 14 гру, 2024 15:55
Ніхто народ по питанню "умовами припинення війни" питати не буде. Ці питання вирішує влада і тільки влада. ВР - це не народ. "Вибір президента" - це рішення народу, не треба тільки до цього факту придератись. *Додам також що до потрібного рішення народ можна підвести "ультиматумом", наприклад: "або мир на поганих умовах або ми мобілізуємо 18-річних і жінок". Це буде завуальовано звичайно, але підвести народ до "поганого миру" досить легко. Ось підвести народ до вибору потрібного президента - складно, дуже складно. Навіть тотальна пропаганда не поможе. Потрібні або підтасовки або репресії. Або і те і те.
Додано: Суб 14 гру, 2024 15:59
За крок до перевороту думок©jump
Ще, навіть, війна не закінчилась, а ви вже всі хочете "карти на стіл"! І от що толку, якщо я, наприклад, підтверджу, кожне слово написане отим військовослужбовцем више? Що зміниться? Ба більше, додам ще від себе багато чого почутого і побаченого на власні очі і ще + напишу деякі прізвища винуватців - а що толку??? Ба, навіть, не тут напишу, а звернусь в прокуратуру і т.п. - що толку??? Крім того, що лише гірше зроблю собі і своїй родині - я не бачу!!! То який сенс писати детально про систему, про її неправомірні дії і т.п. - якщо від цього вихлоп = нулю!!! Та, навіть, не нулю, а мінусу!(так як ще погіршення зробиш для себе і своєї родини) Тож, залишається лише на форумі натякати і плювати на систему, яка не те, що прогнила, взагалі, є "цілковита гниль". Жижа!🤮🤮🤮
Додано: Суб 14 гру, 2024 16:02
А вот не надо перебрасывать мяч! Не я, а вы писали о том, что нельзя брать 1 млн. кредита, если знаешь, что придётся выплачивать 10 тыс в месяц, кот. ты не потянешь. Я как раз говорил о том, что порой приходится идти на неэффективные решения и на очень тяжёлые условия, которые в др. обстановке никогда бы не принял.
Додано: Суб 14 гру, 2024 16:04
Зеленський також президент "вполне в соостветствии с законом". В законі чітко написано що вибори президента не проводяться поки воєнний стан. І приймав той закон не Зеленський. Я не розумію що ви хочете мені довести? Те що Зе поганий - ок, не заперечую. Те що Зе потрібно міняти - ок, я не заперечую. Як??? Те що Зе повинен піти - ок, хай йде, я тільки за. Але він не піде. ЩО?
Додано: Суб 14 гру, 2024 16:07
але за ВФЯ був пастор, нє? чи єтадругоє?
Додано: Суб 14 гру, 2024 16:15
Ага, контракт на 6 місяців, по 190К кожного місяця и три відпустки по 17 днів за 6 місяців )) І на Закарпатському фронті )
Додано: Суб 14 гру, 2024 16:16
BIGor
Ющенко. Підходить під ваші критерії? По-моєму так. За нього проголосувало 5%, за Янека 35%. Я не тролю, така реальність, це ви тролите. Я лиш хочу зрозуміти цю реальність!
Додано: Суб 14 гру, 2024 16:20
А это не так? Тут, действительно или-или. Или всеобщая мобилизация, или "мир на поганих умовах" (точнее, на будь-яких). "ВР - це не народ" - а я такого и не утверждал. Я писал, что депутаты не решатся проголосовать, если будет сильное недовольство народа. "Тільки влада" решает такой вопрос при жёсткой диктатуре. Даже монархи вынуждены были в какой-то мере считаться с "общественным мнением" ("чёрный" люд к "обществу", естественно, не относился).
Додано: Суб 14 гру, 2024 16:21
Да... Капець. Одна справа, коли чиновники тупо самоуправствують, наприклад, по питаннях грошей, але коли стосовно життя та здоров'я родин, це вже за межами. Все воно канєшна)) красиво про суди, але рішення цілком суто за командиром частини -- звільняти чи відмовити. Нещодавно натрапив, що навіть Муженко відсужував гроші відпускні за АТО... Цирк якийсь-то. Панство. Реально панство з панами, феодалами. І з васал мого васала не мій васал. Замість верховенства законів.
|
|