Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1129711298112991130011301 ... 12110>

Яким шляхом, на Вашу думку, може закінчитися війна?

Напад росії і білорусі на Україну 3.6 5 121
Повна перемога України на полі бою
5%
6
Мирні переговори за підтримки міжнародних партнерів (тиск, який змусив би агресора припинити війну та сприяти мирному врегулюванню)
24%
29
Компроміс із росією (територіальні поступки)
31%
38
Внутрішні зміни в рф (революція, переворот)
8%
10
Виснаження однієї зі сторін
17%
21
Ізраїльський варіант
4%
5
Інший варіант
10%
12
Всього голосів : 121
Повідомлення Додано: Суб 14 гру, 2024 15:54

Re: Напад росії і білорусі на Україну

flyman написав:Принцип поділу влади всьо.

гадаєте повернути Тупицького і вибачится - все буде тіп-топ ?
fox767676

Подякував: 343 раз.
Подякували: 142 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 гру, 2024 15:55

ЛАД написав:
  andrijk777 написав:.......
"Вибір президента" і "умови припинення війни" - це різні питання. По першому питанню "питають думки" усіх. По другому тільки еліти.
Неверно.
Если народ/армия не согласится с "умовами припинення війни", то "припинення" не будет, а если будет, то о результатах промолчу.
Референдум по этим "умовам" вряд ли будет (хотя не исключаю), но ратификация ВР точно необходима. Вы уверены, что депутаты решатся проголосовать, если будет сильное недовольство народа?

Ніхто народ по питанню "умовами припинення війни" питати не буде. Ці питання вирішує влада і тільки влада. ВР - це не народ.
"Вибір президента" - це рішення народу, не треба тільки до цього факту придератись.

*Додам також що до потрібного рішення народ можна підвести "ультиматумом", наприклад: "або мир на поганих умовах або ми мобілізуємо 18-річних і жінок". Це буде завуальовано звичайно, але підвести народ до "поганого миру" досить легко.
Ось підвести народ до вибору потрібного президента - складно, дуже складно. Навіть тотальна пропаганда не поможе. Потрібні або підтасовки або репресії. Або і те і те.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 гру, 2024 15:59

За крок до перевороту думок©

jump
Ще, навіть, війна не закінчилась, а ви вже всі хочете "карти на стіл"! :lol:

І от що толку, якщо я, наприклад, підтверджу, кожне слово написане отим військовослужбовцем више?

Що зміниться?

Ба більше, додам ще від себе багато чого почутого і побаченого на власні очі і ще + напишу деякі прізвища винуватців - а що толку???

Ба, навіть, не тут напишу, а звернусь в прокуратуру і т.п. - що толку???

Крім того, що лише гірше зроблю собі і своїй родині - я не бачу!!!

То який сенс писати детально про систему, про її неправомірні дії і т.п. - якщо від цього вихлоп = нулю!!!
Та, навіть, не нулю, а мінусу!(так як ще погіршення зробиш для себе і своєї родини)

Тож, залишається лише на форумі натякати і плювати на систему, яка не те, що прогнила, взагалі, є "цілковита гниль". Жижа!🤮🤮🤮
Успіх

Подякував: 236 раз.
Подякували: 957 раз.

Профіль

3
8
1
3
Повідомлення Додано: Суб 14 гру, 2024 16:02

Wirująświatła написав:
  andrijk777 написав:І що робити дальше(коли ми вже не зможемо воювати "за свой счёт")?
этот вопрос пожалуйста к ЛАДу.

А вот не надо перебрасывать мяч!
Не я, а вы писали о том, что нельзя брать 1 млн. кредита, если знаешь, что придётся выплачивать 10 тыс в месяц, кот. ты не потянешь.
Я как раз говорил о том, что порой приходится идти на неэффективные решения и на очень тяжёлые условия, которые в др. обстановке никогда бы не принял.
ЛАД
2

Подякував: 5288 раз.
Подякували: 4827 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 14 гру, 2024 16:04

_hunter написав:Вы про Франклина? -- Рузвельта? -- так он вполне в соостветствии с законом _изберался_. -- где вы там пересидку нашли?

Зеленський також президент "вполне в соостветствии с законом". В законі чітко написано що вибори президента не проводяться поки воєнний стан. І приймав той закон не Зеленський.
Я не розумію що ви хочете мені довести?
Те що Зе поганий - ок, не заперечую.
Те що Зе потрібно міняти - ок, я не заперечую. Як???
Те що Зе повинен піти - ок, хай йде, я тільки за. Але він не піде.
ЩО?
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 гру, 2024 16:07

andrijk777 написав:
  _hunter написав:Вы про Франклина? -- Рузвельта? -- так он вполне в соостветствии с законом _изберался_. -- где вы там пересидку нашли?

Зеленський також президент "вполне в соостветствии с законом". В законі чітко написано що вибори президента не проводяться поки воєнний стан. І приймав той закон не Зеленський.
Я не розумію що ви хочете мені довести?
Те що Зе поганий - ок, не заперечую.
Те що Зе потрібно міняти - ок, я не заперечую. Як???
Те що Зе повинен піти - ок, хай йде, я тільки за. Але він не піде.
ЩО?

але за ВФЯ був пастор, нє? чи єтадругоє?
flyman

Подякував: 1594 раз.
Подякували: 2805 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 14 гру, 2024 16:15

Успіх написав:Я і Бобюа тут вже 100500раз писали!
Там всього лиш 4-5пунктів!
1. Чіткі терміни служби(контракт на 6-9-12-18-24міс з різними плюшками для кожного терміну)
2. Грошове забезпечення повернути, як було в 2022р, а піхоті - залишити сьогоднішніх 190К!
3. Відпустки хоча б тричі на рік!(по тих же 17днів)

Ще можна 2-3пункти написати, але ось ці☝️ - ключові!
Корінець!© :wink: :D

Ага, контракт на 6 місяців, по 190К кожного місяця и три відпустки по 17 днів за 6 місяців ))
І на Закарпатському фронті )
pesikot

Подякував: 541 раз.
Подякували: 1255 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 14 гру, 2024 16:16

BIGor
Ющенко. Підходить під ваші критерії? По-моєму так. За нього проголосувало 5%, за Янека 35%.
Я не тролю, така реальність, це ви тролите. :D
Я лиш хочу зрозуміти цю реальність!
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 гру, 2024 16:20

andrijk777 написав:...........
Ніхто народ по питанню "умовами припинення війни" питати не буде. Ці питання вирішує влада і тільки влада. ВР - це не народ.
"Вибір президента" - це рішення народу, не треба тільки до цього факту придератись.

*Додам також що до потрібного рішення народ можна підвести "ультиматумом", наприклад: "або мир на поганих умовах або ми мобілізуємо 18-річних і жінок". Це буде завуальовано звичайно, але підвести народ до "поганого миру" досить легко.
Ось підвести народ до вибору потрібного президента - складно, дуже складно. Навіть тотальна пропаганда не поможе. Потрібні або підтасовки або репресії. Або і те і те.
А это не так? Тут, действительно или-или. Или всеобщая мобилизация, или "мир на поганих умовах" (точнее, на будь-яких).
"ВР - це не народ" - а я такого и не утверждал. Я писал, что депутаты не решатся проголосовать, если будет сильное недовольство народа. "Тільки влада" решает такой вопрос при жёсткой диктатуре. Даже монархи вынуждены были в какой-то мере считаться с "общественным мнением" ("чёрный" люд к "обществу", естественно, не относился).
ЛАД
2

Подякував: 5288 раз.
Подякували: 4827 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 14 гру, 2024 16:21

jump написав:тут чувачок детально розписав всі кола пекла виблядочної зеленої системи :shock:
саме по догляду...

https://zn.ua/ukr/war/bezpravni-za-zako ... rmiji.html

Да... Капець.
Одна справа, коли чиновники тупо самоуправствують, наприклад, по питаннях грошей, але коли стосовно життя та здоров'я родин, це вже за межами.

Все воно канєшна)) красиво про суди, але рішення цілком суто за командиром частини -- звільняти чи відмовити.

Нещодавно натрапив, що навіть Муженко відсужував гроші відпускні за АТО...
Цирк якийсь-то.
Панство. Реально панство з панами, феодалами. І з васал мого васала не мій васал.
Замість верховенства законів.
detroytred

Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 1129711298112991130011301 ... 12110>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: fox767676 і 5 гостей