Ви були в ТЦК? В приміщені. Бо це у Бетона в ТЦК працює весь батальйон ТРО, який стоїть на блокпостах , охороняє мости , залізницю і тд. А так-то в ТЦК в штаті там десяток-другий людей, і вони і в мирний час без авралу ветеранів, поранених і тд не дуже там знаходили час за своїм паперовим трипером на реальні справи. А зараз так тим більше. Ви ж наче самі усвідомили, скільки часу одна людина для себе власне має витратити часу на ці всі папери. А якщо ця людина з ТЦК буде займатись паперами сотень людей? Чи тисяч? Це взагалі реально? Максимум можуть проконсультувати про порядок дій
так я вже в трете кажу - як захищати державу так повинен а як став інвалідом то сам греби свої проблеми? чи вам потрібно розжувати й в рот покласти? так можу розжувати - з такою постановкою питання виходить хто пішов на захист той лох.
угу, людей хватать, бумажные документы на улицах зачем-то проверять, транспорт останавливать - на это их хватает, и даже говорят добровольные помощники есть - а как бумаги писать так они уже и забыли что они изначально были тцк и СП а не просто тцк, или просто в этом куске работы точно никто не отстегнет и не появится 27к евро в столе вот "просто так на дроны".
sashaqbl написав:більшість прийдуть з армії травмовані, але живі
Так от це і лякає, що треба буде решту життя ще якось виживати, а держава кидає значну частину своїх травмованих героїв...
Приклади, що держава кидає
Приклади, коли мені всі винні, а я навіть документи подавати не буду - не пропонувати
Я десь пів-року назад при обговоренні подібного питання вже давав посилання на пару сотень некрологів загиблих висококласних спеціалістів, сім"ї яких в найкращому разі отримають компенсацію в 10 річних доходів. Але, цілком очікувано - відповіді не отримав...
В те що бюджетників-люмпенів, держава мабуть справді інколи забезпечує я вірю. Але мова про середній клас сім"ї якого опиняються на грані бідності...
tester7336 Ну тобто ви зрозуміли, що нема таких людей на сьогодні, хто б займався цими питаннями. І що створення цих структур (або пошук додаткових людей) це якісь додаткові гроші, яких також нема. Це добре, і це все що я хотів почути від вас. Бо все решта то емоції. І не підете ви ніколи захищати країну (якщо не примусять) зовсім не тому, що нема цих структур. Не пішли б в будь якому разі. Нагадайте лише свій сорт, який вже 3 роки не захищає, і можна йти спати.
pesikot написав:Ти облажався на тезі, що держава кидає
Ти не навів жодного доказу
Наразі у Верховній Раді зареєстрували законопроєкт № 9423 «Про державну ветеранську патронатну службу». У пояснювальній записці зазначено: щоб організувати процес повоєнної адаптації демобілізованих військовослужбовців до цивільного життя, при Кабміні пропонують створити Державну ветеранську патронатну службу. Але поки на законодавчому рівні такого обов’язку немає. Відтак після поранення люди змушені самі розбиратися в паперових нюансах. Крім того, є військові, як Віталій, які не можуть самостійно збирати документи. Тому за них це роблять рідні. Це непросто, враховуючи бюрократію та емоційний стан людей. Крім того, є захисники, в яких немає рідних…
І це лише парша знайдена історія. Точно так і в мого сусіда і ще тисяч героїв: поранення, інвалідність і вічне гоніння по кабінетах "йди туди, принеси папірець". А навіть після всіх тих папірців замість нормальної пенсії платять копійки...
Hotab написав:tester7336 Ну тобто ви зрозуміли, що нема таких людей на сьогодні, хто б займався цими питаннями. І що створення цих структур (або пошук додаткових людей) це якісь додаткові гроші, яких також нема. Це добре, і це все що я хотів почути від вас. Бо все решта то емоції. І не підете ви ніколи захищати країну (якщо не примусять) зовсім не тому, що нема цих структур. Не пішли б в будь якому разі. Нагадайте лише свій сорт, який вже 3 роки не захищає, і можна йти спати.
вы не читаете что вам пишут? или не понимаете сокращений? так я вам расшифрую. Территориальный центр комплектования и социальной поддержки. какая вам еще нужна структура для социальной поддержки инвалидов? или они только умеют за бабки отмазывать да в бусик кидать?
ЗЫ лад уже не раз задавал вопрос. могу повторить - ради чего идти умирать?
ЗЗЫ он уже выше написали что оказывается есть целое министерство ветеранов. вам все не хватает структур?
Мне? Вообще пока не надо. Вам не хватает, вы причитаете что вас хотят забрать (на самом деле нет), а если что , то никто не поможет собрать бумаги. Вы нашли кто вам соберет? Убрали последнюю преграду для добровольца!
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 15 січ, 2025 02:36, всього редагувалось 1 раз.
Ну батальйон охорони Ви загнули.) Але да, я думаю ви праві це аж ніяк не льотчики.) Потрошать авіацію як рід військ а не як авіаторів. Коли медиків переводять в піхоту це теж не значить, що польові хірурги пішли на штурми. Пішли водії евакуатори, санітари, можливо фельдшери, якісь поварі при госпіталях... лікарів перевели в інші госпіталі і мед роти.
Мне? Вообще пока не надо. Вам не хватает, вы причитаете что вас хотят забрать (на самом деле нет), а если что , то никто не поможет собрать бумаги. Вы нашли кто вам соберет? Убрали последнюю преграду для добровольца!
вы же начали писать что нужны новые структуры. так что не нужно на меня перекладывать. или вам цитаты привести где вы пишите что нужны новые структуры? я только констатировал факт что инвалидность - это проблема инвалида и его семьи.
и напишу еще раз. в который уже. как защищать - так Украину, а как инвалидность так это оказывается уже проблема инвалида.
Hotab написав:Хто ці люди, які на вашу думку мали б збирати і оформляти документи для ветеранів? Які у них посади? Яка там зарплатна сітка? Де джерела фінансування? Я так думаю волонтери могли б. І мабуть роблять. Але їх недостатньо. Ви б не хотіли б поволонтерити для наших героїв? Ідей гарних і ще кращих можна придумати дуже багато. Як це реалізувати і хто оплатить?
В нас є ціле міністерство ветеранів, є ТЦК та СП. ИМХО це держава має вияснити хто конкретно має виконувати обов'язки. І мала це вияснити в гіршому випадку десь в травні 2022, коли стало зрозуміло що кровава війна надовго. А в кращому ще році в 2014