Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1195511956119571195811959 ... 12467>

Яким шляхом, на Вашу думку, може закінчитися війна?

Напад росії і білорусі на Україну 3.6 5 142
Повна перемога України на полі бою
5%
7
Мирні переговори за підтримки міжнародних партнерів (тиск, який змусив би агресора припинити війну та сприяти мирному врегулюванню)
23%
33
Компроміс із росією (територіальні поступки)
32%
46
Внутрішні зміни в рф (революція, переворот)
8%
12
Виснаження однієї зі сторін
19%
27
Ізраїльський варіант
4%
5
Інший варіант
8%
12
Всього голосів : 142
Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:04

yama написав:
  _hunter написав:
  yama написав:вкотре хочу обговорити феномен Внутрішньо переміщених осіб призовоного віку , як таке можливо ? на твій дім напали \ його розвалило , втратив все що наживав все життя , а ти просто втік ?

Нет конечно: "отпустил" ситуацию - и пошел новый дом взамен розваленного строить. - что тут обговаривать?
Или вы после каждого пожара/землетрясения предлагаете в пожарные/МЧС устраиваться?

вопрос в другом, он тихо удрал, а я из мирного тихого спокойного города Львова, которьій никогда не говорил на русском , и не ждал руский мир, должен идти и мстить за него ? либо же если у него осталось там имущество дом и так далее идти и защищать его землю его имущество ? Как по мне ВПО призовного возраста первьіе кандидатьі на мобилизацию и єто блин логчино , чего я за три моря должен ехать и воевать за его землю\дом ?

1. Не надо врать: "город Львов, которьій никогда не говорил на русском",- прекрасно говорил, а вы и сейчас, вроде, пишете "на русском".
2. "Мстить" вас никто не просит. Речь не о мести, а о защите независимости Украины. Киевская Русь в своё время исчезла именно благодаря тому, что каждый удельный князь дрался за своё княжество да ещё и междоусобицу устраивали.
3. Если вы полагаете, что "мирный тихий спокойный город Львов" сможет существовать как отдельное государство, то хочу вас разочаровать - такого не будет. Он быстро станет чьим-нибудь. Скорее всего, польским. И говорить начнёт по-польски.

Честно говоря, думал, что подобная чушь уже выветрилась. Оказывается, нет.
ЛАД
2

Подякував: 5288 раз.
Подякували: 4827 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:07

detroytred написав:
  stm написав:Основа законодательство. Профи всегда отталкиваются в копании от законодательства, пофиг военный или нет. Вы, допустим(я считаю что изначально), утратили профиль своей работы и возможности "копать". Тем хуже для Вас, Тестер профи в военной теме себя не выставлял, просто ноет о сортах вечно...

Я вражений вашими крітеріями оцінювання.
Це круто!

Раджу їх впровадити на рівні стандарту.

Ще раз по буквах для одарьонних --- для обговорень на форумі цілком достатньо того, що потрапить під руку, і не буде мати помилок в основі.
Перегляд посилання на статті дає мені підстави, що вони підходять.

Так що не так в тих посиланнях-то? Вкажіть.
Замість того, щоб знов пілмінювати предмет.
Чим оті посилання перечать наказу МОУ в площині обговорення отого випадку від Дюрі?

Хоча)))))))
Ізначальний предмет -- до чого ота ваша порада Дюрі і дислексія.'
В оцінки учасників, нападки, претензії і т.д.

Людина написала дві строчки про випадок, який знає (де "принесіть..." -- принесіть! з донецької обл.), а ви про викладач, кн, діслексію...

Он не просто викоадач, он научный сотрудник с защитой диссертации. Это человек способный оппонировать по предмету дискуссии и искать аргументы в множестве данных, даже законодательных. Чего я, простите не вижу. Вижу обиды и неспособность, удивление что студент выбрал его как адресата написания отзыва. Тут 2 варианта: либо Дрю напишет любому по доброте душевной, либо таки студент считает его спецом. Спецу не составит труда разобраться в массиве данных. Я и прошу его это сделать для супруги типа "знакомого". Тумус, не вы, массив единственных данных написал коротко. Без тысячи слов )
Востаннє редагувалось stm в П'ят 17 січ, 2025 19:10, всього редагувалось 1 раз.
stm

Подякував: 72 раз.
Подякували: 679 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:07

Re: Напад росії і білорусі на Україну

pesikot написав:И это написал парторг завода на реплику "полководца" в берцах )

сам ЛАД ніколи не визнавав, що був парторгом, так?
тому це може бути будь хто-
-офіцер кгб,
-офіцер итк,
-Оперативний уповноважений, чи просто стукач
без звання і виплат (добровільно, за правильну характеристику на заводі)
-це може бути просто пенсіонер- прихильник р/союзу і отманих хрушей за 10 років на заводі
prodigy

Подякував: 3278 раз.
Подякували: 3324 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:14

Бетон написав:
Автомобиль побит и шины проколоты. ремонт авто будет стоить 1,5-2 тыс. долларов.

От прям почти точно определили стоимость ремонта авто )
А почему не 15-20 тыс $ ?
Не дорабатывают в инфо-помойках
pesikot

Подякував: 541 раз.
Подякували: 1255 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:15

_Mykola_ написав:
  ЛАД написав:
  Xenon написав:.............
там нет такого понятия как - отказ

там есть бюрократия лютейшая, и при малейших зацепках (не так оформлено, не то написано - начиная от рапорта командира при каких обстоятельствах погиб, и дальше выше) - нет выплат. А люди - далеко не все юристы, чтобы знать все тонкости

По ссылке детройта кроме справки о смерти из части практически ничего не требуется. Всё остальное просто документы заявителя (родственника).
А то, что вы написали и есть отказ.

Справки по смерть не буде, якщо проведуть як зниклий безвісти, навіть якщо побратими бачили що лежав на позиції коли виходили. Ось такі випадки, для родини повна безвихідь. :evil:
Это да. Такое возможно.
Но не знаю, неужели, действительно, всегда требуется "тело" и никакие свидетельские показания не принимаются?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:17

stm написав:Он не просто викоадач, он научный сотрудник с защитой диссертации. Это человек способный оппонировать по предмету дискуссии и искать аргументы в множестве данных, даже законодательных. Чего я, простите не вижу. Вижу обиды и неспособность, удивление что студент выбрал его как адресата написания отзыва. Тут 2 варианта: либо Дрю напишет любому по доброте душевной, либо таки студент считает его спецом. Спецу не составит труда разобраться в массиве данных. Я и прошу его это сделать для супруги типа "знакомого". Тумус, не вы, массив единственных данных написал коротко. Без тысячи слов )

Знов підмінюєте предмет.
Про яке "розібратися в масиві даних"? Вам самій не смішно з такої підміни?

Там справа (і мова) про -- "принесіть з донецької області" документ.
Без вашої тисячі слів, прямо --- принесіть з донецької області документи.

Спробуйте будувати на даних, які є.
А не вигадувати або підмінювати.
detroytred

Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:19

flyman написав:вскрився руськомірний
[youtube]77Fr21bvpxQ[/youtu..]

Он не прав?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:23

Re: Напад росії і білорусі на Україну

- Tester, поздравляем!!! Вы приняты в орден массового нытья!
- Но я не хочу!
- Неплохое начало!!! )))
stm

Подякував: 72 раз.
Подякували: 679 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:28

stm написав:- Tester, поздравляем!!! Вы приняты в орден массового нытья!
- Но я не хочу!
- Неплохое начало!!! )))

Не знаю про до чого тут Тестер, але

Це набагато краще, ніж орден кусачих.

Краще обговорювати питання, проблеми, ніж заходити сюди, щоб вкусити когось.
detroytred

Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:29

ЛАД написав:
  _Mykola_ написав:Справки по смерть не буде, якщо проведуть як зниклий безвісти, навіть якщо побратими бачили що лежав на позиції коли виходили. Ось такі випадки, для родини повна безвихідь. :evil:
Это да. Такое возможно.
Но не знаю, неужели, действительно, всегда требуется "тело" и никакие свидетельские показания не принимаются?

На жаль, ні, один боєць сказав що бачив що лежав без ознак життя коли відходили, і все, писати акт з командиром, що бачив що був мертвим не захотіли. І все, третій місяць як риба об лід, нічого далі вдова зробити поки не може. Зниклий безвісти і все.
Шукає самостійно по різних руснявих ТГ каналах, та сайтах, може десь засвітиться у полоні чи на фото, відео вбитих кацапи викладуть...
Що бачить на тих ресурсах, передати словами тяжко... Жах. :(
_Mykola_

Подякував: 668 раз.
Подякували: 705 раз.

Профіль

#<1 ... 1195511956119571195811959 ... 12467>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: andrijk777, pesikot, Господар Вельзевула, Wirująświatła, Xenon і 4 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
29 84653
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 24 січ, 2025 23:21
Shaman
1493 258509
Переглянути останнє повідомлення
Чет 29 лют, 2024 20:24
trololo