Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1205212053120541205512056 ... 12706>

План Трампа щодо України: шанс на мир чи загроза?

Напад росії і білорусі на Україну 2.4 5 42
Це шанс на мир, навіть якщо піти на компроміси
36%
15
Це загроза
10%
4
Все залежить від деталей, поки що важко оцінити
38%
16
Це просто політична риторика, яка не має реального значення
12%
5
Інший варіант (напишіть у коментарях)
5%
2
Всього голосів : 42
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 01:23

За крок до перевороту думок©

Wirująświatła написав:
  budivelnik написав:це ж ти питав в скільки я оцінюю свій рік життя?
да я, но ответа не увидел. кейс такой, завтра тебе нужно умереть, но некто может продлить твою жизнь на 1-30 лет, какую сумму ты готов отдать за 1 год своей жизни? моральные и юридические аспекты опустим, чтобы они нам не мешали. (психотерапия в чистом виде, я так лечил владельца крупного строительного бизнеса от патологической жадности).

Я ж не засну, поки хоч хтось на це питання не дасть відповідь :D

Ехххххххх.... - таке питання треба тут вдень задавати і всім! :D
Успіх

Подякував: 240 раз.
Подякували: 962 раз.

Профіль

3
8
1
3
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 01:23

Wirująświatła
Та ну, Виталя, это не называется «отдал год жизни».
Это от какой базы считать. Если он успешный в прошлом бизнесмен и прогорел, а теперь вынужден вдруг на будивельныка отбатрачить, чтоб отдать доги или найти стартовые деньги для нового бизнеса - то мб.
А если его с дерьма подняли, вытряхнули и дали работу? Так он жить только начал!!! И счастлив наконец стал
Ну и вообще , где бы ты ни был и кем бы не работал - это твоя неповторимая жизнь. Она вся не зря. Она вся полна радостей, новых людей и тд. Даже в окопе, о чем закусывая губку сидит тут Успих и ждет ответ
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 22 січ, 2025 01:26, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 376 раз.
Подякували: 2321 раз.

Профіль

1
3
2
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 01:24

Wirująświatła написав:
  flyman написав:Я так розумію, що мова про саме про "класти в матрас / під грушу"?
даже заморозить их в кавалирках это зло. возможно кто то нуждается в таких помещениях для бизнеса, или чего то еще, а ты как куркуль накупил и радуешься. овгз или депозиты ничем не лучше, государство берет в долг а отдает либо эмиссией либо новыми долгами (ммм). то есть держатель овгз получает проффит, а остальные получают инфляцию.

От не треба починати казочки в захист сірих та вбогих,
дефіциту кавалірок нема в столиці,
а про смт і села то там дешевого житла повно.
Про те як функціонує кредитна економіка - це до Адам Сміта, детройда і будівельника. Нема бажання пояснювати.
flyman

Подякував: 1595 раз.
Подякували: 2806 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 01:25

Wirująświatła написав:
  budivelnik написав:це ж ти питав в скільки я оцінюю свій рік життя?
да я, но ответа не увидел. кейс такой, завтра тебе нужно умереть, но некто может продлить твою жизнь на 1-30 лет, какую сумму ты готов отдать за 1 год своей жизни? моральные и юридические аспекты опустим, чтобы они нам не мешали. (психотерапия в чистом виде, я так лечил владельца крупного строительного бизнеса от патологической жадности).
В мене не має культу грошей.
Я взагалі живу в комунізмі ( правда в якійсь початковій його стадії-хоча точно кращій ніж воєнний комунізм 1920 і розвинутий соціалізм совка)
Не повіриш , в мене в гаманці навіть гроші рідко валяються. Є карточки( корпоративні), тому якщо щось поточного захотів( не знаю якийсь хавчик, чи ресторанчик чи розваги) - то купив не дивлячись на ціну.
Зараз не вистарчає подорожей...
З іншого боку от питав в тутешніх військових
Кому треба повербанк на 1-3квт*год - пишіть параметри -зроблю
Чомусь ніхто не звернувся-значить не треба
Ті кому відправив -тестують
Якщо виявиться що їм підійде - десяток/другий зроблю , силами найманих працівників і друзів - і повір від цього отримаю дике задоволення
Бо те на що я витрачу 10000 - в епіцентрі починається з 25000
Я відразу подобаюсь собі як інженер/виконавець....
А гроші - це фігня
Калорії від манки такі самі як і калорії від фуагра
Авто за 1 млн грн ( китайське) нічим не відрізняється віж європейського за 2 млн грн... а платити за авто більше - мені не хочеться (не бачу доцільності)
budivelnik

Подякував: 288 раз.
Подякували: 2977 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 01:26

За крок до перевороту думок©

Wirująświatła написав:
  flyman написав:Я так розумію, що мова про саме про "класти в матрас / під грушу"?
даже заморозить их в кавалирках это зло. возможно кто то нуждается в таких помещениях для бизнеса, или чего то еще, а ты как куркуль накупил и радуешься. овгз или депозиты ничем не лучше, государство берет в долг а отдает либо эмиссией либо новыми долгами (ммм). то есть держатель овгз получает проффит, а остальные получают инфляцию. По факту деньги из одних карманов перетекают в другие, как правило из карманов бедных к более богатым.

Що тоді виходить - витрачати все в ноль?
Жити від зарплати до зарплати? :D

А якщо раптом треба буде на якусь операцію кошти - брати в банку кредит? :lol:

А так продав кавалірку і зробив пересадку серця... :mrgreen:
Успіх

Подякував: 240 раз.
Подякували: 962 раз.

Профіль

3
8
1
3
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 01:30

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Так що там старший? На когось працює? А старша?
ти не те що про свою сімю -ти навіть ким тебе вигнали з ЗСУ не пишеш.
Відповісти тобі твоїми варіантами про кількість грошей за виписку?

для інших
Старша проходить інтернатуру в інфекційній лікарні. Їй подобаєтьс - я в шоці(негативному) від розміру оплати , але вона не жаліється.
Старший голова/власник благодійного фонду, працює крім цього на 2 роботах+ в Дфтг чергує - по моїм розрахункам в 2024 році фонд завіз гуманітарки в Україну в реальному вираз більше ніж на 10 млн грн ... благодійні внески 90% з за меж України , в основному це медичне обладнання і в 2022-2023 автомобілі..дякуючи гетьманцеву-автомобілі накрились мідним тазом.
budivelnik

Подякував: 288 раз.
Подякували: 2977 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 01:31

Hotab написав:Wirująświatła
Та ну, Виталя, это не называется «отдал год жизни».
Это от какой базы считать. Если он успешный в прошлом бизнесмен и прогорел, а теперь вынужден вдруг на будивельныка отбатрачить, чтоб отдать доги или найти стартовые деньги для нового бизнеса - то мб.
А если его с дерьма подняли, вытряхнули и дали работу? Так он жить только начал!!! И счастлив наконец стал

тебя на месте работодателя это не должно интересовать. что за привычка лезть в чужую историю?

есть 3 величины 1. цена как специалиста (рыночная) 2. сколько денег он тебе принесет (2 одинаковые специалиста могут приносить разный доход, потому что есть KPI) и собственно цена человеческой жизни которую человек продает тебе в виде 8 часов 22 дня в месяц. Последний параметр как правило игнорируется, считается что жизнь бесплатна. Хотя поднять ребенка от 0 до 18 стоит около 50 куе.
  Hotab написав:Ну и вообще , где бы ты ни был и кем бы не работал - это твоя неповторимая жизнь. Она вся не зря. Она вся полна радостей, новых людей и тд. Даже в окопе, о чем закусывая губку сидит тут Успих и ждет ответ
я шото тебя не узнаю, куда делся злобный депрессивный хотаб? в идилии с розовыми пони есть нюанс, масса людей, особенно от кого ты зависим по работе могут отравить тебе твои ощущения радости. И как с этим бороться я не знаю.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 22 січ, 2025 01:49, всього редагувалось 5 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2428 раз.
Подякували: 3408 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 01:31

Hotab написав: И счастлив наконец стал
Ну и вообще , где бы ты ни был и кем бы не работал - это твоя неповторимая жизнь. Она вся не зря.

Саме так.
detroytred

Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 01:37

budivelnik написав:
  detroytred написав:Так що там старший? На когось працює? А старша?
ти не те що про свою сімю -ти навіть ким тебе вигнали з ЗСУ не пишеш.
Відповісти тобі твоїми варіантами про кількість грошей за виписку?

для інших
Старша проходить інтернатуру в інфекційній лікарні. Їй подобаєтьс - я в шоці(негативному) від розміру оплати , але вона не жаліється.
Старший голова/власник благодійного фонду, працює крім цього на 2 роботах+ в Дфтг чергує - по моїм розрахункам в 2024 році фонд завіз гуманітарки в Україну в реальному вираз більше ніж на 10 млн грн ... благодійні внески 90% з за меж України , в основному це медичне обладнання і в 2022-2023 автомобілі..дякуючи гетьманцеву-автомобілі накрились мідним тазом.

Не гальмуй. Про особисте піднімаєш та наголошуєш саме ти. Тому й грай по цих своїх правилах.

Предметом було -- власники чи на когось працюють. І не більше.
Тим паче, що про більшість з викладеного зараз ти вже й так розповідав сам по собі.

Про старшого, якщо не помиляюсь, ти раніше колись казав, що десь працював в організації чи фірмі.
Старша планує відкривати свою справу чи в наймані?
detroytred

Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 01:39

Успіх написав:Що тоді виходить - витрачати все в ноль?
Жити від зарплати до зарплати?

А якщо раптом треба буде на якусь операцію кошти - брати в банку кредит?
вот государство само создает такие условия что нужно накопительствовать, потому что образование платное, медицина платная, жилье платное. Кредит под 2,5% в месяц, если все дорогостоящее купить в кредит, чтобы остальное тратить вливая в экономику, погасить его до конца жизни шансов ноль. Поэтому экономика стагнирует, потому что люди лишнюю копейку не хотят потратить.

У меня приятель в Израиле, накоплений 3 тыс евро. Остальное погашение кредитов и текущие нужды. надо поехать в отпуск? ноу проблем берет кредит и летит куда хочет. Новое авто? туда же. медицина бесплатная. Уже лет 20 так живет, поменял кучу авто, несколько квартир.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 22 січ, 2025 01:43, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2428 раз.
Подякували: 3408 раз.

Профіль

3
  #<1 ... 1205212053120541205512056 ... 12706>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: alibob і 1 гість