Премія до 20 мільйонів: Мар’яна Безугла розкрила, скільки отримують генерали ЗСУ Нардепка Безугла показала, скільки отримують генерали ЗСУ в якості премій
Так, сам Головнокомандувач може отримувати до 20 мільйонів гривень премії, Командувач Сухопутних військ ЗСУ – до 12 мільйонів 600 тисяч гривень, Командувач Сил територіальної оборони – 3 мільйони 200 тисяч гривень. Всі інші – не більше 2 мільйонів 400 тисяч гривень тощо.
Зазначимо, що з початку 2024 року розмір премій значно зріс – у Головнокомандувача ЗСУ – на 1 мільйон, у Командувача Сухопутних військ Збройних Сил України – на 3 мільйони 600 тисяч гривень, у начальника Генштабу – на 200 тисяч гривень і так далі. https://finance.comments.ua/ua/news/202 ... 56881.html
тиць-пердиць
цікаво як рахують: за кількість просраних-відданих кацапам м2, чи покладених голів українців, чи понищеної техніки, чи стиреного бабла
andrijk777 написав:Трамп(його команда) в свою чергу прийняла стратегію "зменшити допомогу Україні" я думаю саме тому щоб змусити українську владу(Зе) до поступків. Але зараз, коли Трамп прийшов до влади, ця стратегі є очевидно погана. На поступки Зе не пішов, а якщо допомогу реально зменшити - Україна може програти, що буде грандіозним провалом США(вже Трампа). Виходить тупик для Трампа.
А якщо Т втягнеться у війну, то коли і як йому займатися основним -- отими внутрішніми перетвореннями?
Якщо ж втягнеться напряму, то це і овсі буде війна Трампа, а не Байдена. Тому отой Бенонн нагадав йому про В'єтнам. Почав Джонсон, але війна саме Ніксона.
Трамп на розтяжці... Він наїзджає на корону (Британію), демів... А вони його ставлять на розтяжку. В тому числі через Зе. Якому це теж вигідно.
Тому хз, яке рішення прийме Трамп. Зіскочити з найменшими втратами, поки ще є можливість, чи як деми ні туди-ні сюди, чи дати ляща рфії (Китаю) на території Європи.
detroytred написав:Зіскочити з найменшими втратами, поки ще є можливість, чи як деми ні туди-ні сюди, чи дати ляща рфії (Китаю) на території Європи.
Зіскочити це як? В нього 4 роки попереду. Зараз зіскочити точно не вийде. Дати ляща він звичайно не проти, але як? Зараз вже такої підтримки України в США немає, як на початку війни. Дати багато зброї Україні - проблемно по-моєму.
а как среднестатистический украинец пожить, слабо? хрущик, зарплата 15, башляешь всем и везде.
Як думаєш, чому люди живуть так? Я памʼятаю, була тут дискусія (вже не всіх учасників згадаю) де одні казали, що кількість гарних місць з гарною зарплатою обмежена, і всі не можуть бути забезпечені. Інші парирували, що маса просто не здатна по власним якостям займати жирні місця, По своїй авіакомпанії (яка тримає за мною місце) скажу, що вакансії є майже постійно. Але вимоги і режим такий, що - хтось хоче, але не тягне вимоги - хтось тягнув би, але нах йому треба жорстке ставлення , не так цінні йому гроші, його і 1-2 кує влаштовує.
Як би там не було, є місце на 8-10 кує. Йди! Бери! Але ні.
Я не знаю правильну відповідь на питання в першому реченні.
У вас несколько специфическая отрасль. И как вы говорите, кого-то устраивает и "1-2 кує" - по нашим меркам вполне прилично. Т.е. есть выбор - более-менее лёгкая работа с нормальной зарплатой или аналогичная с большой зарплатой, но значительно бОльшими требованиями. Но в других отраслях ни разу не встречал ситуации, чтобы должности с большей зарплатой оставались вакантными. Ни на заводах, ни на фирмах. Кроме того, насколько помню, в той дискуссии речь шла не о наёмной работе, а о предпринимательстве. Тут ситуация несколько другая - как у Алисы, чтобы хотя бы оставаться на месте надо быстро бежать, конкуренты поджимают (а их хватает всегда). Недаром по статистике 80 предпринимателей из 100 терпят крах в течение первого года работы. Среди оставшихся 20 еще 16 закрывают свой бизнес в течение 5 лет. Итого: 4 живых бизнеса из 100 стартовавших через 6 лет работы. При всех своих бизнес-талантах будивельник трижды банкротился. Ему, к счастью, удалось подняться, но это бывает далеко не всегда. Знаю людей, которые так же, как он, закладывали квартиру, чтобы получить деньги для бизнеса, но в итоге оставались и без денег, и без квартиры. У меня тоже было 2 раза, когда терял деньги. До банкротства не доходил, но терял ооочень много. Ну и, по-моему, совершенно понятный аргумент - не могут все быть предпринимателями. Кому-то надо и работать. Если все продавцы будивельника станут предпринимателями, то... сами понимаете, это невозможно. Столько торговых точек не нужно.
detroytred написав:Зіскочити з найменшими втратами, поки ще є можливість, чи як деми ні туди-ні сюди, чи дати ляща рфії (Китаю) на території Європи.
Зіскочити це як? В нього 4 роки попереду. Зараз зіскочити точно не вийде. Дати ляща він звичайно не проти, але як? Зараз вже такої підтримки України в США немає, як на початку війни. Дати багато зброї Україні - проблемно по-моєму.
Так, як він чи хтось з його оточення натякав раніше --- це проблема європейців, нехай самі і вирішують. А я і овсі ні до чого, це все Байден замутив.
Уточню -- спробувати дати ляща. Збільшивши підтримку або і напряму... Я давно вважаю, що можливе все. І без ядрьонки можуть іпашитись. Рамки узгодять... і будуть іпашитись на нашій арені. А як там спіралька викрутить, до чого, то вже як буде.
Тому якби середульший - це варіант, як і було ні туди-ні сюди. Деми загнали Трампа саме в цю колію. Але вибрикнути в якийсь бік він може.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 22 січ, 2025 15:48, всього редагувалось 2 разів.