Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1206012061120621206312064 ... 12549>

Яким шляхом, на Вашу думку, може закінчитися війна?

Напад росії і білорусі на Україну 3.6 5 144
Повна перемога України на полі бою
5%
7
Мирні переговори за підтримки міжнародних партнерів (тиск, який змусив би агресора припинити війну та сприяти мирному врегулюванню)
23%
33
Компроміс із росією (територіальні поступки)
33%
47
Внутрішні зміни в рф (революція, переворот)
8%
12
Виснаження однієї зі сторін
19%
28
Ізраїльський варіант
3%
5
Інший варіант
8%
12
Всього голосів : 144
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 14:32

Letusrock написав:
«Близько 100 кримінальних кейсів зараз готуються командою Трампа на перших осіб України, включаючи Зеленського, Єрмака та інших», — активістка Барабаш
«За все буде покарання і сподіваюсь Зеленський більше ніколи не буде кандидатом в президенти», — написала у фейсбук голова громадської організації «Спротив», яку запросили на інавгурацію Трампа.

У мене складається таке враження що Трамп не досяг миру(за 24 години) саме через позицію Зеленського.
Я вже не раз писав що Зе не хочу миру. Якщо глянути на факти, а не фантазії то Зе постійно виставляє нереальні пропозиції(вимоги):
1."кордони 91" - нереально
2.вступ в НАТО - нереально
інших пропозицій від Зе я не чув. Якщо хтось чув - напишіть.

Трамп(його команда) в свою чергу прийняла стратегію "зменшити допомогу Україні" я думаю саме тому щоб змусити українську владу(Зе) до поступків.
Але зараз, коли Трамп прийшов до влади, ця стратегі є очевидно погана. На поступки Зе не пішов, а якщо допомогу реально зменшити - Україна може програти, що буде грандіозним провалом США(вже Трампа).
Виходить тупик для Трампа.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 14:47

detroytred написав:«Нам потрібен мільйон (військовослужбовців, - ред.) в обороні, якщо путін прийде з мільйоном-півтора», – заявив Зеленський.
Він уточнив, що така численна армія буде необхідною доти, доки Україна не вступить до якогось безпекового альянсу.
«Тому НАТО – найдешевші гарантії безпеки для України, Америки, Європи і для рускіх», - зауважив Президент.
Він пояснив, що утримання такого контингенту потребуватиме великих коштів, яких не вистачить в бюджеті України.
«Хто буде годувати мільйонну армію? Якщо Європа каже, що Україна захищає не тільки себе, а й європейські цінності, то логічно всім підтримувати цю армію – зброя, військові, їхні життя тощо. Бо бюджету України не вистачить на мільйонну армію», – сказав Президент.

Ще одним можливим джерелом фінансування Сил оборони України він назвав заморожені російські активи.
https://ua.news/ua/world/zelenskij-zaya ... nna-armiya

а якщо не прийде?
"Я прийшов тебе нема,
підманула-підвела!"

А якщо 10 млн?
flyman

Подякував: 1595 раз.
Подякували: 2806 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 14:58

andrijk777 написав:
  Letusrock написав:
«Близько 100 кримінальних кейсів зараз готуються командою Трампа на перших осіб України, включаючи Зеленського, Єрмака та інших», — активістка Барабаш
«За все буде покарання і сподіваюсь Зеленський більше ніколи не буде кандидатом в президенти», — написала у фейсбук голова громадської організації «Спротив», яку запросили на інавгурацію Трампа.

У мене складається таке враження що Трамп не досяг миру(за 24 години) саме через позицію Зеленського.
Я вже не раз писав що Зе не хочу миру. Якщо глянути на факти, а не фантазії то Зе постійно виставляє нереальні пропозиції(вимоги):
1."кордони 91" - нереально
2.вступ в НАТО - нереально
інших пропозицій від Зе я не чув. Якщо хтось чув - напишіть.

Трамп(його команда) в свою чергу прийняла стратегію "зменшити допомогу Україні" я думаю саме тому щоб змусити українську владу(Зе) до поступків.
Але зараз, коли Трамп прийшов до влади, ця стратегі є очевидно погана. На поступки Зе не пішов, а якщо допомогу реально зменшити - Україна може програти, що буде грандіозним провалом США(вже Трампа).

Була озвучена пропозиція Різдвяного РПВ вустами Орбана.
І відповідна реакція.
Але ж гра йде між діпстейтами не тільки США. Певні особи тільки виконують ролі які їм прописали Карабаси-Барабаси.
Опальний Дубіна озвучив, що достатньо буде санкцій зі сторони США на певне коло осіб і ніякого тупика.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 22 січ, 2025 14:59, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1595 раз.
Подякували: 2806 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 15:06

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Ред.
:arrow: вже, навіть, запрошення до лав ЗСУ - стирають повідомлення! 🤦
Востаннє редагувалось Успіх в Сер 22 січ, 2025 16:48, всього редагувалось 2 разів.
Успіх

Подякував: 237 раз.
Подякували: 961 раз.

Профіль

3
8
1
3
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 15:15

flyman написав:Опальний Дубіна озвучив, що достатньо буде санкцій зі сторони США на певне коло осіб і ніякого тупика.

США вже не раз вводили санкції(Венесуела, Іран, Корея і т.д.). Результати слабенькі. - це факт!
Що там озвучив(без аргументів) Дубіна не дуже цікаво.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Сер 22 січ, 2025 15:16, всього редагувалось 2 разів.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 15:15

Порошенко краде на благодійності, наживаючись навіть на своєму благодійному фонді — експерти
https://zib.com.ua/ua/pda/165177.html

У справі Порошенка розслідуються нові факти державної зради — джерело
https://zib.com.ua/ua/165136-u_spravi_p ... i_zra.html

Одним із доказів співпраці П.Порошенка з російськими властями є те, що належний йому завод російська влада довго не націоналізувала, на відміну від багатьох інших українських компаній, які були націоналізовані одразу.

У 2024 році Національне антикорупційне бюро України та Спеціалізована антикорупційна прокуратура завершили досудове розслідування щодо К.Картошкіна, менеджера П.Порошенка. За даними слідства, К.Картошкін разом із П.Порошенком заволоділи коштами Миколаївського державного підприємства «Зоря-Машпроект» на суму $71,6 млн, що становило 1,4 млрд грн. за курсом НБУ на момент вчинення злочину. Справа П.Порошенка в НАБУ була виділена в окреме провадження, а матеріали щодо його менеджера К.Картошкіна передано до Вищого антикорупційного суду.

источник стремный утверждать что "всё правда" не берусь.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 22 січ, 2025 15:21, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2428 раз.
Подякували: 3406 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 15:19

Wirująświatła написав:
Порошенко краде на благодійності, наживаючись навіть на своєму благодійному фонді — експерти
https://zib.com.ua/ua/pda/165177.html

а що залишається як брата з'їв...
Slon_Nosov

Подякував: 1075 раз.
Подякували: 713 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 15:21

Премія до 20 мільйонів: Мар’яна Безугла розкрила, скільки отримують генерали ЗСУ Нардепка Безугла показала, скільки отримують генерали ЗСУ в якості премій

Так, сам Головнокомандувач може отримувати до 20 мільйонів гривень премії, Командувач Сухопутних військ ЗСУ – до 12 мільйонів 600 тисяч гривень, Командувач Сил територіальної оборони – 3 мільйони 200 тисяч гривень. Всі інші – не більше 2 мільйонів 400 тисяч гривень тощо.

Зазначимо, що з початку 2024 року розмір премій значно зріс – у Головнокомандувача ЗСУ – на 1 мільйон, у Командувача Сухопутних військ Збройних Сил України – на 3 мільйони 600 тисяч гривень, у начальника Генштабу – на 200 тисяч гривень і так далі
.
https://finance.comments.ua/ua/news/202 ... 56881.html

тиць-пердиць :shock:

цікаво як рахують: за кількість просраних-відданих кацапам м2, чи покладених голів українців, чи понищеної техніки, чи стиреного бабла :oops: :?
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1316 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 15:24

jump написав:цікаво як рахують: за кількість просраних-відданих кацапам м2, чи покладених голів українців, чи понищеної техніки, чи стиреного бабла
щас налетят патриоты и скажут что топ менеджеры - чиновники должны получать такие премии независимо ни от чего, пришел на работу - получил.
Wirująświatła

Подякував: 2428 раз.
Подякували: 3406 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 15:26

andrijk777 написав:Трамп(його команда) в свою чергу прийняла стратегію "зменшити допомогу Україні" я думаю саме тому щоб змусити українську владу(Зе) до поступків.

А якщо Т втягнеться у війну, то коли і як йому займатися основним -- отими внутрішніми перетвореннями?

Якщо ж втягнеться напряму, то це і овсі буде війна Трампа, а не Байдена.
Тому отой Бенонн нагадав йому про В'єтнам. Почав Джонсон, але війна саме Ніксона.

Трамп на розтяжці...
Він наїзджає на корону (Британію), демів...
А вони його ставлять на розтяжку.
В тому числі через Зе. Якому це теж вигідно.

Тому хз, яке рішення прийме Трамп.
Зіскочити з найменшими втратами, поки ще є можливість, чи як деми ні туди-ні сюди, чи дати ляща рфії (Китаю) на території Європи.
detroytred

Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 1206012061120621206312064 ... 12549>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор