Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1246312464124651246612467 ... 13308>
Повідомлення Додано: Чет 06 лют, 2025 18:57

За крок до перевороту думок©

Wirująświatła написав:
  Успіх написав:А ухилянтам - роздати чіпси, пивко і новенький, м'якенький диван
не ошибается тот, кто ничего не делает. какая мудрая мудрость...сиди себе тихо на диванчике и... не ошибёшься!

В граніт!©😁😁😁
Успіх

Подякував: 241 раз.
Подякували: 963 раз.

Профіль

3
8
1
3
Повідомлення Додано: Чет 06 лют, 2025 18:58

shapo написав:
  Banderlog написав: Я в меншості.
напевно лишусь тільки румуном. Як трохи попустять гайки.
Тіки надо підщитати. Все.
Є в мене підозра що бути румуном в нас в державі вигідніше.
Громадянином сша точно можно швидкість перевищувати і на червоне їздити )

Напрасные надежды. Наличие второго гражданства заканчивается при пересечении границы Украины,а избавится от украинского с 2020г ещё никому не удалось

С 2020 или с 2022 ?
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1255 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 06 лют, 2025 18:59

ЛАД написав:budivelnik
Всё вы верно написали - работали, платили, ...
Но...
Факт - "економіка країни досі не рівня економіки США" ("Факт - щита немає").
А хіба суттю моїх повідомлень був пошук крайніх(винуватих)?
Мені здавалось що я аналізую групову поведінку групи ДАЙ в порівнянні з групою НА
І пяснював чому
в групі ДАЙ основна маса це
а - неплатники податків
б - працівники де їх дохід НЕ ЗАЛЕЖИТЬ від кінцевого результату і ЗАЛЕЖИТЬ від вказівок керівництва
в групі НА основна маса це
а - підприємці
б - працівники дохід яких залежить від кінцевого результату.

І якщо я правильно описав ці дві групи - то пояснення наступне
Неплатники податків своїми вимогами пробують прикрити те що вони не платять(адже це саме їх основна фраза - нехай коломойський/зеленський/Порошенко... - заплатять і тоді я ПОЧНУ платити(може)
Ті хто залежить виключно від вказівок керівництва - ті просто не знають те що відомо представникам групи НА - як тільки щось попросиш -відразу починаєш за це платити...

Тобто вирішило суспільство знайти крайніх прокурорів/інвалідів - ура, створений підрозділ , який повинен перевірити діяльність попереднього підрозділу по доцільності надання інвалідностей...( і так по всім питання)

ПС
те що поведінка типу
спочатку нехай можновладці( чи багаті) -щось зроблять а тоді ми почнемо - може привести до втрати Держави
і винуватими в цьому будуть якраз не 1% населення(чиновники) чи 5% населення(багаті) - з яких на фронті точно в пропорції не менше ніж всіх інших - а винуватими будуть шукачі лайна в пятій точці ... вон його там обовязково знайдуть адже і лайно їх і пошуки будуть ними проведені в своїх точках.
budivelnik

Подякував: 289 раз.
Подякували: 2977 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 06 лют, 2025 18:59

Успіх написав:
  Wirująświatła написав:
  Успіх написав:А ухилянтам - роздати чіпси, пивко і новенький, м'якенький диван
не ошибается тот, кто ничего не делает. какая мудрая мудрость...сиди себе тихо на диванчике и... не ошибёшься!

В граніт!©😁😁😁

Ну так ви обидва з дівана про це і пишете )
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1255 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 06 лют, 2025 19:00

fler написав:
  andrijk777 написав:А Зе не запросять тому що він не договороспроможний.
За 3 роки війни ми(Зеленський) прийшли до ситуації коли ми(Зе) нічого зробити не можемо(не може):
Ми(Зе) не можемо провести нормальну мобілізацію, не можемо реформувати армію, не можемо побороти корупцію і т.д. + до цього всього Зе не хоче домовлятись. Тупик.
Значить треба домовлятись без нас(без Зе). Цілком логічна позиція Заходу.

По виділеному є хоч одне осудне підтвердження? Не відос, не ТГ канал і не жовта преса. Немає? То якого милого ви пздте? На кацапії за такі повідомлення на адресу президента вас би вже, грубо кажучи - м'яко виражаясь, ̶к̶а̶с̶т̶р̶у̶в̶а̶л̶и̶ притягли до відповідальності.
На які поступки пішла договороспроможний пу, який хоче домовлятись? Назвіть хоч одну.

Всё таки наш Ze-вождь умён, отличается стратегическим планированием, склонен к компрмиссам и доведёт нацию до победы?
барабашов

Подякували: 352 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 лют, 2025 19:01

додаток до розміру Бюджету до ВВП і як він обраховується
Єралашик від НБУ і професора К. Швабій
Згідно з оцінками фахівців НБУ, номінальний ВВП за минулий рік становить 7,72 трлн грн. До цієї цифри і приведені агреговані відносні показники податкової системи України. Класифікація податків за економічними функціями відповідає методології ОЕСР.

Отже, величина усіх податкових надходжень до зведеного бюджету за 2024 рік становить 2,088 трлн грн.
З урахуванням ЄСВ сукупне податкове навантаження становить 37,1% ВВП,
без врахування ЄСВ – 27% ВВП
. Джерело: https://biz.censor.net/m3534157
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 06 лют, 2025 19:03

pesikot написав:
  andrijk777 написав:Думаю путін не хоче СТОП. Нафіг йому СТОП, йому і так норм.
"продвижения мизерные" - але воно є.
І головне - думаю пу надіється на крах України.
Не знаю що вчудить Трамп, але я не бачу жодної причини для зупинення путіним бойових дій.

Але недоговірний Зе

Саме так.
Захід фінансує/фінансував Україну 3 роки. Захід хоче говорити з Україною як з залежною державою. Зе(і ти) в силу деяких причин цього не розуміє.
Захід не фінансує РФ. Захід говорить з РФ як з рівним.

Чи ти думаєш Захід "просто так" фінансує Україну? :D :D Ти надто наївний.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 лют, 2025 19:06

Re: Напад росії і білорусі на Україну

andrijk777 написав:Саме так.
Захід фінансує/фінансував Україну 3 роки. Захід хоче говорити з Україною як з залежною державою. Зе(і ти) в силу деяких причин цього не розуміє.
Захід не фінансує РФ. Захід говорить з РФ як з рівним.

Чи ти думаєш Захід "просто так" фінансує Україну? :D :D Ти надто наївний.
Отже нам гроші дають щоб ми розвалились
А російські гроші в росії відбирають і передають нам -бо педераційники рівня Заходу?

Я правильно описав логічний ряд?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 06 лют, 2025 19:06

andrijk777 написав:
  fler написав:
  andrijk777 написав:А Зе не запросять тому що він не договороспроможний.
За 3 роки війни ми(Зеленський) прийшли до ситуації коли ми(Зе) нічого зробити не можемо(не може):
Ми(Зе) не можемо провести нормальну мобілізацію, не можемо реформувати армію, не можемо побороти корупцію і т.д. + до цього всього Зе не хоче домовлятись. Тупик.
Значить треба домовлятись без нас(без Зе). Цілком логічна позиція Заходу.

По виділеному є хоч одне осудне підтвердження? Не відос, не ТГ канал і не жовта преса. Немає? То якого милого ви пздте?

https://tsn.ua/ato/zelenskiy-pro-vihid-na-kordoni-1991-roku-mi-ne-hochemo-schob-putin-buv-na-nashiy-teritoriyi-2617803.html - ось факт. 10.07.24 Зеленський заявив що "кордони 91" без варіантів.

Це осудне (вменяемое) підтвердження? Немає за вашим посиланням такої заяви від Зе. Це ваші домисли. Ось його слова з вашого посилання:
"Коли ви говорите про територію, то ви повинні розуміти, що нам потрібно рятувати людей, державу. І ми не члени НАТО, у нас немає такої парасольки. Нам потрібно, щоб Путін програв. Ми не хочемо, щоб він був на нашій території, тому що в будь-якому разі це заморожений конфлікт. І це питання часу, коли він знову прийде з вторгненням, а він це зробить", - наголосив глава держави.
"Найкращий спосіб, звісно, після першого саміту миру, організувати й підготувати план, і підготувати протягом наступних місяців другий саміт. Щоб світ натиснув на Путіна, щоб зупинити війну. Це найкращий спосіб", - резюмував президент України.
"Нам потрібно" і "ми не хочемо" ніяк не натягується на "кордони 91" без варіантів". Тим більше, що вже є багато свіжих заяв Зе про перемовини та території, а ви "застрягли" ще на липні 2024 р. Може варто ознайомитись з його заявами за січень 2025?
Отже, або свої фантазії тримайте при собі або знаходьте беззаперечні докази.
fler

Подякував: 1198 раз.
Подякували: 1336 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 лют, 2025 19:07

Wirująświatła написав: Но тогда нет никаких препятствий всё закончить прямо сейчас. Или есть? Зачем трампу 100 дней? чтобы все забыли обещанное. Через 100 дней он скажет я пытался, но обе стороны невминяемые, медицина бессильна. Трамп позер. Я исхожу из этого, и если проблема не в Байдене, хер он что заморозит.

Утверждать ничего не могу.
Много что поменялось. Что значит если проблема в Байдене-можно остановить сразу?
Вы же знаете,что это не так,и вынуждаете писать меня очевидные вещи.
Противоречия огромные даже по земле,по ЛБЗ, не говоря о геополитике в целом.
То,что Трамп может не остановить войну-допускаю.
Что делать в таком случае-хз, потому что то что мы видим сейчас-цветочки.
Ягодки будут будут попозже.
Господар Вельзевула

Подякував: 6 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

#<1 ... 1246312464124651246612467 ... 13308>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість