Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1246412465124661246712468 ... 13308>
Повідомлення Додано: Чет 06 лют, 2025 19:10

Господар Вельзевула написав:Противоречия огромные даже по земле,по ЛБЗ, не говоря о геополитике в целом.
То,что Трамп может не остановить войну-допускаю.
Что делать в таком случае-хз, потому что то что мы видим сейчас-цветочки.
я примерно то же самое думаю. поля для компромисса нет. Завершить войну "за 100 дней" можно капитулировав (обьявлять о капитуляции не обязательно, достаточно чтобы Зе ушёл а ИО предложил перемирие). 2й вариант до последней вербы. 3й вариант до смерти одного из 2их. Это то что реально. Трамп может выбрать что ему удобнее. В теории есть ещё какие то санкции, я выгладывал таблицу сколько их уже наложено.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 06 лют, 2025 19:13, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2432 раз.
Подякували: 3426 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 06 лют, 2025 19:10

pesikot написав:
  shapo написав:
  Banderlog написав: Я в меншості.
напевно лишусь тільки румуном. Як трохи попустять гайки.
Тіки надо підщитати. Все.
Є в мене підозра що бути румуном в нас в державі вигідніше.
Громадянином сша точно можно швидкість перевищувати і на червоне їздити )

Напрасные надежды. Наличие второго гражданства заканчивается при пересечении границы Украины,а избавится от украинского с 2020г ещё никому не удалось

С 2020 или с 2022 ?

С 2020
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 843 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 лют, 2025 19:15

flyman написав:Савромат (той що в тюбітєйці в Уругваї), каже що Данія закриває задній прохід ... а нє, буде інспєктіровать ржаві танкєри тєнєвого флота. А в Босфорі аварійними коритами ходить можна?

Я этого караколпака в ноябре перестал совсем слушать. Облажался он с прогнозами(воуки проиграли Слава б-гу) и Глупого Генерала жалеет
Востаннє редагувалось fox767676 в Чет 06 лют, 2025 19:22, всього редагувалось 1 раз.
fox767676

Заблокований
Подякував: 371 раз.
Подякували: 147 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 лют, 2025 19:17

andrijk777 написав:
  pesikot написав:
  andrijk777 написав:Думаю путін не хоче СТОП. Нафіг йому СТОП, йому і так норм.
"продвижения мизерные" - але воно є.
І головне - думаю пу надіється на крах України.
Не знаю що вчудить Трамп, але я не бачу жодної причини для зупинення путіним бойових дій.

Але недоговірний Зе

Саме так.
Захід фінансує/фінансував Україну 3 роки. Захід хоче говорити з Україною як з залежною державою. Зе(і ти) в силу деяких причин цього не розуміє.
Захід не фінансує РФ. Захід говорить з РФ як з рівним.

Чи ти думаєш Захід "просто так" фінансує Україну? :D :D Ти надто наївний.

Якийсь потік підсвідомості від тебе

Путін не хоче зупиняти бойові дії, але Зе недоговоздатний, бо не хоче перемовин, щоб зупинити бойові дії )
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1255 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 06 лют, 2025 19:22

shapo написав:
  pesikot написав:
  shapo написав:Напрасные надежды. Наличие второго гражданства заканчивается при пересечении границы Украины,а избавится от украинского с 2020г ещё никому не удалось

С 2020 или с 2022 ?

С 2020

Из своего опыта пишешь ?
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1255 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 06 лют, 2025 19:25

fox767676 написав:
  flyman написав:Савромат (той що в тюбітєйці в Уругваї), каже що Данія закриває задній прохід ... а нє, буде інспєктіровать ржаві танкєри тєнєвого флота. А в Босфорі аварійними коритами ходить можна?

Я этого караколпака в ноябре перестал совсем слушать. Облажался он с прогнозами и Глупого Генерала жалеет

Меня в нем прикололо то,как он открыто все кроет уями и говорит,"я в Урагвае,хрен меня достанут" :mrgreen:
Не исключено,что в случае Парагвайского сценария я не поступлю подобным образом, развлекая себя от тоски и бессилия.
Ведь тот,у кого сейчас все ок,он же тут писать не будет.
Деньги-тачки-бабы-хороводы-жизнь удалась.
:(
Господар Вельзевула

Подякував: 6 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 лют, 2025 19:32

pesikot написав:
Из своего опыта пишешь ?

В отличие от тебя я могу спокойно въезжать и выезжать из Украины не боясь быть призванным защищать родину.
А инфа от родственника работавшего в консульстве Украины в Германии и вернувшегося в Украину в конце 2021 перед войной.
Основная работа в консульствах Германии - сбор документов от желающих избавиться от украинского гражданства ,т.к.немцы не дают свое - у них второе запрещено хотя сейчас некоторые земли начинают вводить
Востаннє редагувалось shapo в Чет 06 лют, 2025 19:33, всього редагувалось 1 раз.
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 843 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 лют, 2025 19:33

fler написав:

Це осудне (вменяемое) підтвердження? Немає за вашим посиланням такої заяви від Зе. Це ваші домисли. Ось його слова з вашого посилання:
"Коли ви говорите про територію, то ви повинні розуміти, що нам потрібно рятувати людей, державу. І ми не члени НАТО, у нас немає такої парасольки. Нам потрібно, щоб Путін програв. Ми не хочемо, щоб він був на нашій території, тому що в будь-якому разі це заморожений конфлікт. І це питання часу, коли він знову прийде з вторгненням, а він це зробить", - наголосив глава держави.
"Найкращий спосіб, звісно, після першого саміту миру, організувати й підготувати план, і підготувати протягом наступних місяців другий саміт. Щоб світ натиснув на Путіна, щоб зупинити війну. Це найкращий спосіб", - резюмував президент України.
"Нам потрібно" і "ми не хочемо" ніяк не натягується на "кордони 91" без варіантів". Тим більше, що вже є багато свіжих заяв Зе про перемовини та території, а ви "застрягли" ще на липні 2024 р. Може варто ознайомитись з його заявами за січень 2025?
Отже, або свої фантазії тримайте при собі або знаходьте беззаперечні докази.

нікому вже його заяви не цікаві.
Путін хоче щоб підписували мир після виборів. І американці теж вже погодились, що потрібні вибори.
Тому все що може погодити презедент це тимчасове припинення вогню.
Папа римський доречі пропонував на католицьке різдво...
І діло ж не тільки в тому що путін не хоче з ним договорюватись. Це понятно, зара фронт повзе в нашу сторону.
Але в нас нема виходу і на Трампа.
І Зеленський і Порошенко в поганих відносинах з Трампом.
Ви там ближче до влади, хто з наших може домовитись з Трампом? Ахметов? Пінчук?
Banderlog

Подякував: 107 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 лют, 2025 19:37

барабашов написав:Всё таки наш Ze-вождь умён, отличается стратегическим планированием, склонен к компрмиссам и доведёт нацию до победы?

Легко з дивану судити керівництво країни, а ти спробуй помандрувати світом і зробити так, щоб понад 50 країн пристали на твою сторону та надавали допомогу у боротьбі з ворогом. Чому ви не звинувачуєте По у тому, що він не волав на весь світ про війну в Україні, про порушення кордонів і захоплення територій росією, про гарантії безпеки за Будапештським меморандумом, не просив про міжнародну допомогу, не заарештував російські активи в Україні, не чіпав проросійських політиків, а мовчки підписав капітуляційні Мінські угоди? Це риторичне, звісно, але ж тоді легше було закінчити війну, ніж зараз із її масштабами. Однак, той президент навіть не ворушився в напрямку світової спільноти, що дало підстави рф продовжити окупацію. Проте, "в усьому винний Зе". Авжеж.
fler

Подякував: 1198 раз.
Подякували: 1336 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 лют, 2025 19:41

Господар Вельзевула написав:
  fox767676 написав:

Я этого караколпака в ноябре перестал совсем слушать. Облажался он с прогнозами и Глупого Генерала жалеет

Меня в нем прикололо то,как он открыто все кроет уями и говорит,"я в Урагвае,хрен меня достанут" :mrgreen:
Не исключено,что в случае Парагвайского сценария я не поступлю подобным образом, развлекая себя от тоски и бессилия.
Ведь тот,у кого сейчас все ок,он же тут писать не будет.
Деньги-тачки-бабы-хороводы-жизнь удалась.
:(

Коха можно почитать из хороших русских (хотя он нерусский)
историки из них есть интересные. Жуков, хоть и коммунист, но путинизм ругает, войну осудил.
пул ходорковского
но точно не савромат
такая агрессивная, безапелляциооная подача ну толькл взвинчивает нервы на пустом месте, большинство его "откровний" банальные спекуляции
fox767676

Заблокований
Подякував: 371 раз.
Подякували: 147 раз.

Профіль

#<1 ... 1246412465124661246712468 ... 13308>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей