|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 06 лют, 2025 19:10
Господар Вельзевула написав:Противоречия огромные даже по земле,по ЛБЗ, не говоря о геополитике в целом. То,что Трамп может не остановить войну-допускаю. Что делать в таком случае-хз, потому что то что мы видим сейчас-цветочки.
я примерно то же самое думаю. поля для компромисса нет. Завершить войну "за 100 дней" можно капитулировав (обьявлять о капитуляции не обязательно, достаточно чтобы Зе ушёл а ИО предложил перемирие). 2й вариант до последней вербы. 3й вариант до смерти одного из 2их. Это то что реально. Трамп может выбрать что ему удобнее. В теории есть ещё какие то санкции, я выгладывал таблицу сколько их уже наложено.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 06 лют, 2025 19:13, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2432 раз.
- Подякували: 3426 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 06 лют, 2025 19:10
pesikot написав: shapo написав: Banderlog написав: Я в меншості. напевно лишусь тільки румуном. Як трохи попустять гайки. Тіки надо підщитати. Все. Є в мене підозра що бути румуном в нас в державі вигідніше. Громадянином сша точно можно швидкість перевищувати і на червоне їздити )
Напрасные надежды. Наличие второго гражданства заканчивается при пересечении границы Украины,а избавится от украинского с 2020г ещё никому не удалось
С 2020 или с 2022 ?
С 2020
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 843 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лют, 2025 19:15
flyman написав:Савромат (той що в тюбітєйці в Уругваї), каже що Данія закриває задній прохід ... а нє, буде інспєктіровать ржаві танкєри тєнєвого флота. А в Босфорі аварійними коритами ходить можна?
Я этого караколпака в ноябре перестал совсем слушать. Облажался он с прогнозами(воуки проиграли Слава б-гу) и Глупого Генерала жалеет
Востаннє редагувалось fox767676 в Чет 06 лют, 2025 19:22, всього редагувалось 1 раз.
-
fox767676
-
-
- Заблокований
- Подякував: 371 раз.
- Подякували: 147 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лют, 2025 19:17
andrijk777 написав: pesikot написав: andrijk777 написав:Думаю путін не хоче СТОП. Нафіг йому СТОП, йому і так норм. "продвижения мизерные" - але воно є. І головне - думаю пу надіється на крах України. Не знаю що вчудить Трамп, але я не бачу жодної причини для зупинення путіним бойових дій.
Але недоговірний Зе
Саме так. Захід фінансує/фінансував Україну 3 роки. Захід хоче говорити з Україною як з залежною державою. Зе(і ти) в силу деяких причин цього не розуміє. Захід не фінансує РФ. Захід говорить з РФ як з рівним. Чи ти думаєш Захід "просто так" фінансує Україну?  Ти надто наївний.
Якийсь потік підсвідомості від тебе Путін не хоче зупиняти бойові дії, але Зе недоговоздатний, бо не хоче перемовин, щоб зупинити бойові дії )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1255 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 06 лют, 2025 19:22
shapo написав: pesikot написав: shapo написав:Напрасные надежды. Наличие второго гражданства заканчивается при пересечении границы Украины,а избавится от украинского с 2020г ещё никому не удалось
С 2020 или с 2022 ?
С 2020
Из своего опыта пишешь ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1255 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 06 лют, 2025 19:25
fox767676 написав: flyman написав:Савромат (той що в тюбітєйці в Уругваї), каже що Данія закриває задній прохід ... а нє, буде інспєктіровать ржаві танкєри тєнєвого флота. А в Босфорі аварійними коритами ходить можна?
Я этого караколпака в ноябре перестал совсем слушать. Облажался он с прогнозами и Глупого Генерала жалеет
Меня в нем прикололо то,как он открыто все кроет уями и говорит,"я в Урагвае,хрен меня достанут" Не исключено,что в случае Парагвайского сценария я не поступлю подобным образом, развлекая себя от тоски и бессилия. Ведь тот,у кого сейчас все ок,он же тут писать не будет. Деньги-тачки-бабы-хороводы-жизнь удалась. 
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лют, 2025 19:32
pesikot написав:Из своего опыта пишешь ?
В отличие от тебя я могу спокойно въезжать и выезжать из Украины не боясь быть призванным защищать родину. А инфа от родственника работавшего в консульстве Украины в Германии и вернувшегося в Украину в конце 2021 перед войной. Основная работа в консульствах Германии - сбор документов от желающих избавиться от украинского гражданства ,т.к.немцы не дают свое - у них второе запрещено хотя сейчас некоторые земли начинают вводить
Востаннє редагувалось shapo в Чет 06 лют, 2025 19:33, всього редагувалось 1 раз.
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 843 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лют, 2025 19:33
fler написав:Це осудне (вменяемое) підтвердження? Немає за вашим посиланням такої заяви від Зе. Це ваші домисли. Ось його слова з вашого посилання: "Коли ви говорите про територію, то ви повинні розуміти, що нам потрібно рятувати людей, державу. І ми не члени НАТО, у нас немає такої парасольки. Нам потрібно, щоб Путін програв. Ми не хочемо, щоб він був на нашій території, тому що в будь-якому разі це заморожений конфлікт. І це питання часу, коли він знову прийде з вторгненням, а він це зробить", - наголосив глава держави. "Найкращий спосіб, звісно, після першого саміту миру, організувати й підготувати план, і підготувати протягом наступних місяців другий саміт. Щоб світ натиснув на Путіна, щоб зупинити війну. Це найкращий спосіб", - резюмував президент України. "Нам потрібно" і "ми не хочемо" ніяк не натягується на "кордони 91" без варіантів". Тим більше, що вже є багато свіжих заяв Зе про перемовини та території, а ви "застрягли" ще на липні 2024 р. Може варто ознайомитись з його заявами за січень 2025? Отже, або свої фантазії тримайте при собі або знаходьте беззаперечні докази. нікому вже його заяви не цікаві. Путін хоче щоб підписували мир після виборів. І американці теж вже погодились, що потрібні вибори. Тому все що може погодити презедент це тимчасове припинення вогню. Папа римський доречі пропонував на католицьке різдво... І діло ж не тільки в тому що путін не хоче з ним договорюватись. Це понятно, зара фронт повзе в нашу сторону. Але в нас нема виходу і на Трампа. І Зеленський і Порошенко в поганих відносинах з Трампом. Ви там ближче до влади, хто з наших може домовитись з Трампом? Ахметов? Пінчук?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лют, 2025 19:37
барабашов написав:Всё таки наш Ze-вождь умён, отличается стратегическим планированием, склонен к компрмиссам и доведёт нацию до победы?
Легко з дивану судити керівництво країни, а ти спробуй помандрувати світом і зробити так, щоб понад 50 країн пристали на твою сторону та надавали допомогу у боротьбі з ворогом. Чому ви не звинувачуєте По у тому, що він не волав на весь світ про війну в Україні, про порушення кордонів і захоплення територій росією, про гарантії безпеки за Будапештським меморандумом, не просив про міжнародну допомогу, не заарештував російські активи в Україні, не чіпав проросійських політиків, а мовчки підписав капітуляційні Мінські угоди? Це риторичне, звісно, але ж тоді легше було закінчити війну, ніж зараз із її масштабами. Однак, той президент навіть не ворушився в напрямку світової спільноти, що дало підстави рф продовжити окупацію. Проте, "в усьому винний Зе". Авжеж.
-
fler
-
-
- Подякував: 1198 раз.
- Подякували: 1336 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лют, 2025 19:41
Господар Вельзевула написав: fox767676 написав: flyman написав:Савромат (той що в тюбітєйці в Уругваї), каже що Данія закриває задній прохід ... а нє, буде інспєктіровать ржаві танкєри тєнєвого флота. А в Босфорі аварійними коритами ходить можна?
Я этого караколпака в ноябре перестал совсем слушать. Облажался он с прогнозами и Глупого Генерала жалеет
Меня в нем прикололо то,как он открыто все кроет уями и говорит,"я в Урагвае,хрен меня достанут" Не исключено,что в случае Парагвайского сценария я не поступлю подобным образом, развлекая себя от тоски и бессилия. Ведь тот,у кого сейчас все ок,он же тут писать не будет. Деньги-тачки-бабы-хороводы-жизнь удалась. 
Коха можно почитать из хороших русских (хотя он нерусский) историки из них есть интересные. Жуков, хоть и коммунист, но путинизм ругает, войну осудил. пул ходорковского но точно не савромат такая агрессивная, безапелляциооная подача ну толькл взвинчивает нервы на пустом месте, большинство его "откровний" банальные спекуляции
-
fox767676
-
-
- Заблокований
- Подякував: 371 раз.
- Подякували: 147 раз.
-
-
Профіль
-
-