"Путин не готов к переговорам, а война продлится еще несколько месяцев", - министр обороны Великобритании
Как сообщает The Guardian, Дэвид Лемми отметил, что, несмотря на усилия администрации США по содействию завершению конфликта, переговоры о завершении боевых действий не состоятся в ближайшее время.
"Я не уверен, что до мирных переговоров остались недели. И я говорю это, потому что наша оценка, которую, я уверен, разделяют и США, состоит в том, что Путин не демонстрируют абсолютно никакого аппетита к переговорам и к прекращению этой войны" — заявил министр.
🪖 Зеленський анонсував однорічні спецконтракти для залучення у військо українців 18—24 років.
«Бойові бригади, досвідчені, разом з Міністерством оборони опрацьовують варіант контракту для молодих людей віком від 18 до 24 років. Це для тих, хто хоче приєднатися, це не мобілізація», — зазначив він.
Президент зазначив, що спецконтракт передбачатиме багато пільг і дуже високе грошове забезпечення, а діятиме один рік.
Знову солдати, які вже майже 3р. на фронті - переглянулись між собою і сплюнули під ноги🤬
🪖 Зеленський анонсував однорічні спецконтракти для залучення у військо українців 18—24 років.
«Бойові бригади, досвідчені, разом з Міністерством оборони опрацьовують варіант контракту для молодих людей віком від 18 до 24 років. Це для тих, хто хоче приєднатися, це не мобілізація», — зазначив він.
Президент зазначив, що спецконтракт передбачатиме багато пільг і дуже високе грошове забезпечення, а діятиме один рік.
Знову солдати, які вже майже 3р. на фронті - переглянулись між собою і сплюнули під ноги🤬
Не волнуйтесь. Это им чисто как заманилово на старте и чтобы общество успокоить. Потом все будет точно так же как с вами. До окончания БД и еще трошки. И лося урежут им отдельным указом.
Успіх написав: Знову солдати, які вже майже 3р. на фронті - переглянулись між собою і сплюнули під ноги🤬
Не волнуйтесь. Это им чисто как заманилово на старте и чтобы общество успокоить. Потом все будет точно так же как с вами. До окончания БД и еще трошки. И лося урежут им отдельным указом.
Ситуація своєрідна виникає. Отже не залучають молодь до мобілізації з переліку відповідних причин. Але виходить, що якщо він сам бажає (тобто спокуситься на "спецконтракт передбачатиме [b]багато пільг і дуже високе грошове забезпечення, а діятиме один рік"), то що? Оті причини побоку.
Ще зрозуміло було б, якщо отой спецконтракт передбачав спецвідношення та спецслужбу молоді -- тобто підвищені міри для збереження їх здоров'я, психіки, життя; оскільки причини є заботи за молодь. То було б зрозуміло.
Але просто гарні плюшки для стимулу залучитися це якось ..., скажімо так, своєрідно. Або не треба тоді наголошувати на отих причинах незалучення.
Wirująświatła написав:🪖 Зеленський анонсував однорічні спецконтракти для залучення у військо українців 18—24 років.
Останнім часом спостерігаю, що чимало нових місцевих оголошень про полеглих бійців і так без спецконтракту якраз з цієї вікової групи, можливо у % відношенні більше як з інших.
detroytred написав:Ще зрозуміло було б, якщо отой спецконтракт передбачав спецвідношення та спецслужбу молоді -- тобто підвищені міри для збереження їх здоров'я, психіки, життя; оскільки причини є заботи за молодь. То було б зрозуміло.
учитывая что ценной специальности у молодых нет, а здоровье близко к 100% , это почти гарантированный штурмовик-смертник