Я - легенда (с) актор Зелінський
|
|
![]() Як завжди є нюанс дрібним шрифтом роз'яснення.
Стосовно тих 18-24, які вже служать: *"І ті військовослужбовці рядового, сержантського і старшинського складу, які приєдналися до війська у віці до 25 років ще до набрання чинності відповідної постанови уряду, зможуть отримати ці гроші. Умови отримання винагороди для цієї категорії є: безпосередня участь у військових діях упродовж 6 місяців і відсутність притягнень до кримінальної, адміністративної, дисциплінарної відповідальності", - наголосив Лазуткін. Не притягувалися навіть до дисциплінарної відповідальності...
![]()
![]()
Курс долара в Росії продовжує позитивно реагувати на заяви Трампа і вже закріпився на рівні 90 ![]() Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 13 лют, 2025 10:35, всього редагувалось 1 раз.
![]()
![]()
.
![]()
Більш схоже, що є. Цілком раціональний план. *а) Трамп и Путин запустили ВНУТРЕННИЕ процессы в Украине... б) Карт бланш... У Путина 3 мес на все что хочешь и можешь... У ЕС и Украины - тоже... Потом Пророчество...* Тому незабаром: *концентрированное воплощение 37го по ускоренной программе внутри... И военный всплеск...* Розбираєтесь самі, але так, щоб я мав профіт (і більше підтримаю того, хто запропонує мені більше; того, хто пропонує менше, теж підтримаю, але менше) --- це і є стратегія (план) Трампа. Про який він голосить з самого початку. Цілком раціональний. Трамп стриже обидві сторони... Раціональніше нікуди. Підтримувати обидві сторони і з кожної мати. Очевидно, що рфія має більше що запропонувати. Тому в хремль напередодні літав чувак по Близькому сходу ... начебто обміняти отого американця. І: *Рубрика: найди Келлога... ))) Кому поручено заниматься переговорами с РФ: госсекретарь Марко Рубио директор ЦРУ Джон Рэтклифф советник по национальной безопасности Майкл Уолтц специальный представитель Стив Уиткофф* (с) А яка зі сторон за такої стратегії більш виграє-програє, Трампу пофіг. Абсолютно пофіг. До речі, з Європою Трамп діє так само. Щоб стригти ще й їх. Скільки профіту вони йому згодні дати, стільки захисту та підтримки отримають. Оцінки, визначення вартостей, правда, зробить він сам)))))))))))))) Банально калькулятор ... без знижок на мораль та якісь демократичні або дружні цінності. Востаннє редагувалось detroytred в Чет 13 лют, 2025 11:26, всього редагувалось 3 разів.
|
|