То чому Флер не вказала, що треба дивитись на інші показники?
Або ви?
Я спробував ))
Але ж теж не так))
|
|
![]() В сенсі не так?
Я що заперечував щось у вас? Лише звернув увагу на розділення предметів. І все.
![]() Я не об официальном озвучивании. В 90-е мы в НАТО не могли вступить - мы тогда были слишком увлечены нейтральным статусом, а, главное, население не воспринимало РФ даже как возможного врага, в то время как к НАТО испытывали, как минимум, недоверие после того, как десятилетиями они были врагами. Но лишиться базы флота на Чёрном море... До такой степени Ельцин не упивался. И, кстати, когда я пишу о росс. демократах, то Ельцина я к ним не отношу. ![]() Подивіться про що саме я вів мову стосовно вас.
Суто. По вашій. Отій. Претензії-закиду. Стосовно з 11 на 4 місце. Крапка. То як оте 60+ прикрутити до ваших хоч 11, хоч 4? Ніяк... То на що ви там вказували? Вибачення будуть? Ви ж дійсно написали про з 11 на 4, бо 11 брали з одного показника, а 4 вже з іншого. І ЛАД це спростував, а ви і досі на мороз. Востаннє редагувалось detroytred в Сер 19 лют, 2025 00:53, всього редагувалось 1 раз.
![]() Рыжего опять понесло...
![]() Xenon
а полирпеня зачем разрушили? Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 19 лют, 2025 01:01, всього редагувалось 1 раз.
![]() Війну не заслужив ніхто. Але вона прийшла.
А далі , коли війна трохи відкотилася , вже почались дії, які заслуговують на тролінг. Тобто бездіяльність, а не дії. І ця бездіяльність продовжується. Навіть у «місцевих» Дніпрян, яким порохом пахне все сильніше. Востаннє редагувалось Hotab в Сер 19 лют, 2025 01:14, всього редагувалось 1 раз.
![]() Саме на конфлікті. Да. Бо очевидно ж, що Флер відморозилась і почала конфліктувати,коли ЛАД правильно спростував її закид, в якому вона сумістила ВВП номінальний з ВВП (ППС). А потім Будівельник ще й перевів до іншого показника - ВВП на душу. Ви по питанню відгукнулись так, що ще більше змістили акцент. Я звернув увагу, що предмети різні. Тим паче, що ви "Я про існування ваших предметів навіть не знав)) " Після мого повідомлення взнали! Про існування "моїх предметів". Без будь-яких претензій з мого боку до вашого повідомлення.
![]() А где вы попробовали? Не увидел. Я вам ответил - viewtopic.php?p=5826882#p5826882. Добавлю для вас, поскольку вы не видели, с чего началось. Началось с замечания prodigy: . Я ответил, что Ответил потому, что надоели постоянные попытки некоторых учёток представить РФ слабыми и недоразвитыми. Если они такие слабые, всего на 10% выше Австралии, то почему, несмотря на значительную помощь Запада и какие-никакие, но санкции, они продолжают пусть медленно, но наступать и подходят уже к границам Днепропетровской области? Если они такие слабые, то почему мы до сих пор хотя бы не под Тулой? Мне это напоминает разговоры о "чмобиках" в 2022. Но я понимаю, что тогда это было нужно. Сейчас уже давно наши военные откровенно пишут о том, что враг сильный, что они хорошо учатся и неплохо воюют. А простыни будивельника с длинными столбцами цифр... Я не пытался доказывать, что РФ богатая страна в смысле хорошей и богатой жизни людей. Понятно, что они заметно отстают от передовых стран по доходам на душу населения.
|
|