Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1325413255132561325713258 ... 13620>
Повідомлення Додано: Пон 17 бер, 2025 00:57

Британія на зустрічі «коаліції охочих» заявила про намір розгорнути в Україні миротворчий контингент чисельністю понад 10 000 осіб, — The Times
Wirująświatła

Подякував: 2472 раз.
Подякували: 3465 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 17 бер, 2025 08:38

Трамп снова хочет обсудить окончание войны

Трамп объявил о планах переговоров с Путиным, заявив о «хороших шансах» на прекращение войны

Президент США Дональд Трамп заявил, что намерен провести переговоры с Владимиром Путиным во вторник, 18 марта. Об этом сообщает агентство Reuters со ссылкой на заявление Трампа, якобы сделанное на борту самолета Air Force One.

По словам Трампа, он хочет обсудить с Путиным возможность урегулирования войны, хотя признал, что исход переговоров не ясен.

«Я буду говорить с президентом Путиным во вторник. За выходные была проделана большая работа <...> Мы хотим посмотреть, сможем ли мы положить конец этой войне. Может быть, сможем, может быть, нет, но я думаю, что у нас очень хорошие шансы», — сказал Трамп.
Трамп также сообщил, что в ходе беседы намерен затронуть вопросы территориальных уступок и контроля над электростанциями.

«Я думаю, что многое из этого уже обсуждается обеими сторонами, Украиной и Россией. Мы уже говорим об этом, разделяя определенные активы», — добавил он.

Большая работа. С маленьким результатом. Чтобы положить конец войне нужно принять все хотелки Путина. То есть признать его властелином мира. Данная война не имеет вербального смысла и является проекцией внутренних противоречий. Путин себя считает великим политиком, на голову выше всех остальных, а мир возражает. Вот вся причина войны. Либо он перестанет себя считать божеством, либо мир перестанет этому возражать.
Wirująświatła

Подякував: 2472 раз.
Подякували: 3465 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 17 бер, 2025 08:56

Wirująświatła написав:Трамп снова хочет обсудить окончание войны

Трамп объявил о планах переговоров с Путиным, заявив о «хороших шансах» на прекращение войны

Президент США Дональд Трамп заявил, что намерен провести переговоры с Владимиром Путиным во вторник, 18 марта. Об этом сообщает агентство Reuters со ссылкой на заявление Трампа, якобы сделанное на борту самолета Air Force One.

По словам Трампа, он хочет обсудить с Путиным возможность урегулирования войны, хотя признал, что исход переговоров не ясен.

«Я буду говорить с президентом Путиным во вторник. За выходные была проделана большая работа <...> Мы хотим посмотреть, сможем ли мы положить конец этой войне. Может быть, сможем, может быть, нет, но я думаю, что у нас очень хорошие шансы», — сказал Трамп.
Трамп также сообщил, что в ходе беседы намерен затронуть вопросы территориальных уступок и контроля над электростанциями.

«Я думаю, что многое из этого уже обсуждается обеими сторонами, Украиной и Россией. Мы уже говорим об этом, разделяя определенные активы», — добавил он.

Большая работа. С маленьким результатом. Чтобы положить конец войне нужно принять все хотелки Путина. То есть признать его властелином мира. Данная война не имеет вербального смысла и является проекцией внутренних противоречий. Путин себя считает великим политиком, на голову выше всех остальных, а мир возражает. Вот вся причина войны. Либо он перестанет себя считать божеством, либо мир перестанет этому возражать.

Як після першої СВ, так званий "демократичний" і "вільний" світ боїться дати по мордасам "встаючому з колін" "аби нє било войни"
Востаннє редагувалось flyman в Пон 17 бер, 2025 09:17, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1598 раз.
Подякували: 2825 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 17 бер, 2025 09:00

flyman
, що там «ропа» і «наш слон» Трамп , який вдарив по хуситам?
«Але Трамп качає в бюджет боліт?» чи ні?
Чи ти вуха Трампа вже так розтягнув, що нема куди вже його тягнути до кожної зміни ціни?
Hotab

Подякував: 391 раз.
Подякували: 2355 раз.

Профіль

1
3
2
Повідомлення Додано: Пон 17 бер, 2025 09:35

Wirująświatła написав:Чтобы положить конец войне нужно принять все хотелки Путина. То есть признать его властелином мира. Путин себя считает великим политиком, на голову выше всех остальных, а мир возражает. Вот вся причина войны. Либо он перестанет себя считать божеством, либо мир перестанет этому возражать.

Это перл, Карл! :D
fler

Подякував: 1207 раз.
Подякували: 1337 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 бер, 2025 10:24

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:С историей у вас тоже неважно.

ЛАД, скажу вам відверто, те що ви вважає "історією" -це історія на кшалт історії володимира путіна (де з реальними фактами нічого не пов"язане.
В школі , і в інстітуті мене навчали тіє самої пропоганди(як і Вас), але архіви відкрили на 10 років з 1990-1999 і ми дізнались багато фактів про вов(Другу Світову), а Ви мабудь вважали наклепом на кпсс/ссср?

ось вам письменник ветеран війни Віктор Астафьев

Брав участь в боях за Дніпро в вересні-жовтні 1943 р. Переплив і успішно закріпився на правому березі, де згодом був тяжко поранений осколком у голову. В їх корпусі з 25 тисяч солдатів вижили 3600.
що це як не мясні штурми?
https://www.youtube.com/shorts/VHUJt091h9o

радянська Червона Армія була армія рабів сталіна, не армія визволителька, а саме армія рабів (у них було меньше прав ніж у будь якій армії , чи Александра Македонського, чи Наполеона, чи навіть Гітлера)

ось вам один приклад брехні і виховання дітей як слухняних роботів, які вірили у всяку маячну, бо іншого вибору як опинитися в колонії і потім загинути у них не було-інтернат, суворовське училище, військове училище, ак. фрунзе-полковник(генерал) алкаш
серед військових радянського часу меньше 20% було тих, хто не був по факту алкоголіком

35-37 минута

в 42году сержант Феофанов ночью тайком перебрался....
Востаннє редагувалось prodigy в Пон 17 бер, 2025 10:29, всього редагувалось 2 разів.
prodigy

Подякував: 3287 раз.
Подякували: 3326 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 17 бер, 2025 10:31

jump написав:у Яворові хлопця побили до втрати свідомості, закинули до буса і так повезли...
страшні часи :(

Это тот случай что ему шиферину на голове разбили? Видел вчера видео.
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 бер, 2025 10:31

Re: Напад росії і білорусі на Україну

topic253348.html

Створив щоб тут менше флудили
Faceless
Модератор

Подякував: 1480 раз.
Подякували: 8180 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 17 бер, 2025 10:38

малі групи -відділення 7-10 бійці

чого ти разгоняєш паніку, втрати в ОС безумовно є, це війна
припустимо, що відвести угруповання з Курської області в грудні можна було б з меньшими втратами в техніці, але не в особистому складі, бо арергадних боях завжди є втрати(при тому що дрони-розвідники постійно над головою, навіть вночі), це реальність
prodigy

Подякував: 3287 раз.
Подякували: 3326 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 17 бер, 2025 12:15

Уявіть собі – керівник підприємства не поставив під час війни зброї на мільярди гривень. Пів року про це знає вся країна. Проте міністр оборони Умєров, якому підзвітний керівник підприємства, досі не провів аудит установи та не звільнив цього керівника.

Мова про ДП "Спецтехноекспорт" (СТЕ) і його керівника Олексія Петрова – колишнього керівника Департаменту контррозвідки Служби безпеки України (2017—2019), який раінше вже фігурував в розслідуваннях журналістів.

25 млрд грн, які держава заплатила за зброю, але так її і не отримала.
https://www.pravda.com.ua/columns/2025/03/14/7502850/
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1317 раз.

Профіль

#<1 ... 1325413255132561325713258 ... 13620>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Сибарит, Google Adsense [Bot] і 0 гостей