Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1326713268132691327013271 ... 13714>
Повідомлення Додано: Пон 17 бер, 2025 23:14

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Сибарит написав:...
Сегодня водительская солидарность взяла верх над страхом перед тцк...

https://censor.net/ua/n3541689
GALeon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 бер, 2025 23:31

Сибарит написав:Пока накал страстей не вышел за пределы допустимого, думаю, стоит подвести итоги дискуссии сегодняшнего вечера.
Сегодня водительская солидарность взяла верх над страхом перед тцк. Это радует, поскольку говорит о том, что мы ещё не окончательно потеряны, и у нас все ещё есть шанс вернуться к нормальной мирной жизни.
Ну да.
По сравнению с комментариями на цензоре у нас здесь просто идеально.
ЛАД
2

Подякував: 5310 раз.
Подякували: 4839 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 17 бер, 2025 23:33

ЛАД написав:
  budivelnik написав:ти б аналізувати навчився те що пишеш - може би й дійшло чого тебе як нашкодившого котяру цілий час в твої слова мордочкою тикають....
А все тому що доя тебе
а - педерація це плюс/мінус нормально
б - Україна винувата що на неї напали бо з педерацією дружити не хотіла
в - на харків бомби падають бо у львові укро-фашисти..
я чітко твої ідиілогеми перечислив?
Чітко проявили свою дурість.
И лживость.
Ємоції - це добре для інституту благородних дівиць..
парторги до таких ніколи не відносились.
Тому
Емоції - відкинь
Армументами доведи що мною описане-не правда і ти такого не говорив і так не думаєш.

ПС
можу ще додати
найкраще морозиво (правда крадене в США)
і Бандера-фашист ( правда сидів в німецькому концтаборі які ще ленін придумав. потім Пілсудських впровадив. і вже аж після цього Сралін з Гітлером скопійовали)
budivelnik

Подякував: 289 раз.
Подякували: 2977 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 18 бер, 2025 00:02

Сибарит написав:...........
На самом деле, у нас проблема не в том, чтобы переубедить оппонента, а в том, чтобы перестать считать врагом единомышленника, когда мнения расходятся в мелочах.
Слишком сильно о нас требование полного единомыслия.
Сейчас вообще интересная жизнь. У всех свои взгляды и угодить всем практически нереально.
Ремейк классического диснеевского мультфильма, снятый Марком Уэббом, стал скандальным еще до выхода на экраны — а 15 марта состоялась его мировая премьера. «Белоснежку» призывали бойкотировать пропалестинские активисты, а израильский консул осудил исполнительницу главной роли. Правые высмеяли фильм за недостаточную белую Белоснежку, а сторонники diversity осудили за то, что там присутствуют гномы, то есть карлики. А после того, как создатели фильма решили заменить гномов компьютерной графикой, возмутилось уже сообщество людей с карликовостью.
https://www.bbc.com/russian/articles/cd65l1x1zz6o.
Там вообще интересно. Куча претензий со всех сторон. Порой совершенно неожиданных.
Да, не подумайте, что "недостаточно белая Белоснежка" какая-нибудь негритянка. Рэйчел Зеглер актриса колумбийского происхождения. Но кожа у неё со смуглым оттенком, а не белая, как снег.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 18 бер, 2025 00:13

Shaman написав:
  Banderlog написав:
  prodigy написав:Banderlog
не далеко відійшов від радянських(кремлівських наративів), саме путін
каже-поверніть 3 області полякам, 1,5 області румунам
2 травня 2014 в Одесі всі, хто зажарився у домі Профсоюзів, були прихожанє упц(я бачив в храмі їх фото і чув як за них молилися, і тобто по всій Україні), потім коли почалось вторнення на Донбас ці попи(підлюки упц/мпц) відмовлялись відспівувати нашіх загиблих солдат, тому брате-москолик шукай правду де інше ніж у кремлі

важко з тобою порозумітись, бо в мпц(упц) тобі промили мозкі белизною, не пиши маячню чергову про те, хто і що втратив, краще виконуй вчасно обовязки

до речі, не чув що ти тут критикував путіна як і ще 10 інших персонажів
не пив би ти білизну то менше чепухи б молов.
З обовязками в мене правило- можу то забиваю хрін, не можу то тяну рєзіну :lol:
пшеки нам вороги такі самі як москалі.

ні, не так. поляки, як й німці та французи після 2СВ пройшли великий шлях до того, щоб забути всі ці старі образи. там ще є хто намагається постійно казати про Волинську різню, але гадаю це скоро теж пройдемо. тому захоплювати поляки нас просто не будуть - логіка ЄС зовсім про інше.

а росіяне досі думками у часах 2СВ - тому вони намагаються захопить Україну реально. а оскільки розуміють, що з Західною Україною не впораються, то намагаються типа комусь віддати в підпорядкування. думки сторічної давнини.

бачу румуни вам не так муляють, як не ви в Румунію, то Румунія до вас :lol:
да, румуни мені ближчі за поляків, вони православні.
Піждіть, то Ви за війну упа на волині проти поляків чи проти?
До страти того польського міністра доклав руки не тільки Бандера але і Шухевич і даж Мельник.
Це не особиста помилка, це колективне рішення українських націоналістів. Упа створив Бульба- Боровець а не Бандера. Створив як опір полякам, перепідпорядкування упа оун відбулось головним чином методами терору.
Українська гетьманська держава теж виникла як сепаратистський рух проти поляків.
Взагалі, які підстави у вас стверджувати що польща є союзницькою чи хочаб дружньою державою по відношенню до України?
P/s мож там хтось щось пройшов щоб забути а ми ЗГАДАЄМ! :lol:
https://youtu.be/-CNThe69ss4?si=9K1eVRoGTXSunltY
Востаннє редагувалось Banderlog в Вів 18 бер, 2025 00:20, всього редагувалось 1 раз.
Banderlog

Подякував: 107 раз.
Подякували: 67 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 бер, 2025 00:48

budivelnik написав:
  ЛАД написав:
  budivelnik написав:ти б аналізувати навчився те що пишеш - може би й дійшло чого тебе як нашкодившого котяру цілий час в твої слова мордочкою тикають....
А все тому що доя тебе
а - педерація це плюс/мінус нормально
б - Україна винувата що на неї напали бо з педерацією дружити не хотіла
в - на харків бомби падають бо у львові укро-фашисти..
я чітко твої ідиілогеми перечислив?
Чітко проявили свою дурість.
И лживость.
Ємоції - це добре для інституту благородних дівиць..
парторги до таких ніколи не відносились.
Тому
Емоції - відкинь
Армументами доведи що мною описане-не правда і ти такого не говорив і так не думаєш.

ПС
можу ще додати
найкраще морозиво (правда крадене в США)
і Бандера-фашист ( правда сидів в німецькому концтаборі які ще ленін придумав. потім Пілсудських впровадив. і вже аж після цього Сралін з Гітлером скопійовали)
Не знаю, где вы увидели эмоции. Я уже за годы настолько привык к вашему стилю общения, что никаких эмоций вы у меня практически не вызываете.
У прапорщиков с юридической грамотностью туго. Как и со многим другим. Вы меня в чём-то обвиняете, вы и должны приводить доказательства.
Доказать, что человек чего-то не говорил невозможно. Можно доказывать, что человек что-то говорил. Но вас не хватает даже на то, чтобы это сообразить.
А по поводу фашистов...
Грегор Штрассер, один из основателей и лидеров НСДАП.
Эрнст Рём, один из лидеров НСДАП и руководитель СА.
Они в лагере не сидели. Их просто убили в ночь длинных ножей 30 июня 1934 года. И не только их.
Фашисты разных наций вполне могут быть во враждебных отношениях.
При этом для прапорщика уточню - я не считаю Бандеру фашистом. Но то, что он сидел в немецком концлагере в достаточно комфортных как для концлагеря условиях, не свидетельствует ни о чём. И освободили его не советские или американские войска, а сами нацисты "у вересні[47] (чи грудні) 1944 р.". И почему-то в укр. Вики ничего не сказано, чем он занимался до конца войны.
Востаннє редагувалось ЛАД в Вів 18 бер, 2025 00:57, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 18 бер, 2025 00:55

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Но то, что он сидел в немецком концлагере в достаточно комфортных как для концлагеря условиях, не свидетельствует ни о чём
Хіба я проти?
Те що на Харків летять бомби -не говорить про те що парторг є патріотом України
але те що парторг озвучував на цих сторінках -говорить про те що він є симпатиком російської мови і педерації, а також скритим прихильником пуйла.. хоча це не є причиною бомб на Харків

Я правильно перевів з парторжного на нормальну?
budivelnik

Подякував: 289 раз.
Подякували: 2977 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 18 бер, 2025 01:03

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Но то, что он сидел в немецком концлагере в достаточно комфортных как для концлагеря условиях, не свидетельствует ни о чём
Хіба я проти?
Те що на Харків летять бомби -не говорить про те що парторг є патріотом України
але те що парторг озвучував на цих сторінках -говорить про те що він є симпатиком російської мови і педерації, а також скритим прихильником пуйла.. хоча це не є причиною бомб на Харків

Я правильно перевів з парторжного на нормальну?
Ложь не становится правдой от того, что её повторить много раз.
Но я понимаю.
Как учил партайгеноссе Геббельс:
8. Пропаганда должна ограничиться минимумом и повторять это постоянно. Настойчивость является важной предпосылкой её успеха.
........
10. Пропаганда не имеет абсолютно ничего общего с правдой
Разница с Геббельсом в том, что он был намного грамотнее и умнее.

P.s. Я так понимаю, что вам крайне необходимо кого-нибудь позадрачивать.
Нет детройта, так вы ко мне цепляетесь?
Это у вас такой способ самоутверждения? Никак не избавитесь от комплекса неполноценности?
Даже то, что разбогатели, не помогает?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 18 бер, 2025 02:28

Сибарит написав:Пока накал страстей не вышел за пределы допустимого, думаю, стоит подвести итоги дискуссии сегодняшнего вечера.
Сегодня водительская солидарность взяла верх над страхом перед тцк. Это радует, поскольку говорит о том, что мы ещё не окончательно потеряны, и у нас все ещё есть шанс вернуться к нормальной мирной жизни.

Прочел пост и решил откатить назад , посмотреть что за дискуссия. Поймали в гаражах убежавшего четверо в камуфляже из бусика. И вежливо затолкнули его в машину.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 бер, 2025 02:40

budivelnik написав: ... концтаборі які ще ленін придумав. потім Пілсудських впровадив. і вже аж після цього Сралін з Гітлером скопійовали)

Вот же везде ссущий Ильич. ) Но как быть с этим ? Second Boer War concentration camps.
https://en.wikipedia.org/wiki/Second_Bo ... tion_camps
Был еще австро-венгерский Талергоф.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

#<1 ... 1326713268132691327013271 ... 13714>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему