Я вірю, що незабаром буде повне припинення вогню. Тоді ми матимемо контракт і домовленості, про які ведуться переговори, контракт щодо поділу земель тощо і так далі, про це ведуться переговори прямо зараз, поки ми говоримо, – заявив Трамп у Білому домі.
Я вірю, що незабаром буде повне припинення вогню. Тоді ми матимемо контракт і домовленості, про які ведуться переговори, контракт щодо поділу земель тощо і так далі, про це ведуться переговори прямо зараз, поки ми говоримо, – заявив Трамп у Білому домі.
По марафону зараз купа болтунів, один говорить про те, що путлєр відкинув ідеї по перемир'ю, а мосійчучка каже, но то було б добре! Це вже занадто! Вона сховала сина закордоном і хоче, щоб війна продовжувалась подовше?
hxbbgaf написав:По марафону зараз купа болтунів, один говорить про те, що путлєр відкинув ідеї по перемир'ю, а мосійчучка каже, но то було б добре! Це вже занадто! Вона сховала сина закордоном і хоче, щоб війна продовжувалась подовше?
Може все ж таки малося на увазі, що ніякого перемир'я все одно не буде, а буде нескінчена вистава під назвою "росія готова до перемир'я", і відповідна відсутність військової допомоги, бо навіщо допомога, коли осьось вже перемир'я настане? Розклад міг би бути інакший, якщо путін чесно сказав би, що ніякого перемир'я дотримуватись не збирається. Але ж він так не скаже.
У одного маразматика була "ескалація", у іншого -- "перемир'я".
hxbbgaf написав:Ну, якщо, почнуть розстрілювати беззбройних, як янук 20 лютого 14-го, то, думаю, народ таки ніхто не зупинить. При виправдання дій янука мовчите і про те, що треба було всім сидіти і мовчати? Щоб було, як казав Німьоллєр..
При янеку і теперішньому путлєр напав, совпадєніє? Ваті нравіцца твьорда рука.
Я прошу прощения, а разве первый раз ввх своими зелеными человечИками напал не при виконуючому обов'язки панові Турчинові и других его корешах ?
hxbbgaf написав:Ну, якщо, почнуть розстрілювати беззбройних, як янук 20 лютого 14-го, то, думаю, народ таки ніхто не зупинить. При виправдання дій янука мовчите і про те, що треба було всім сидіти і мовчати? Щоб було, як казав Німьоллєр..
При янеку і теперішньому путлєр напав, совпадєніє? Ваті нравіцца твьорда рука.
Я прошу прощения, а разве первый раз ввх своими зелеными человечИками напал не при виконуючому обов'язки панові Турчинові и других его корешах ?
Ясно, няшка Янек білий і пухнастий, а причина в Турчинові. Більше питань нема
Ясно, няшка Янек білий і пухнастий, а причина в Турчинові. Більше питань нема
Ясно. Как обычно, я об одном , он об другом (Захват крыма когда был? и когда янык убежал? Даты? Или нападением хйла уже считается период майдана (т.е. когда еще был янык)? Марафон вроде утверждает, что с событий Крыма следует отсчитывать войну и нападение... Запутался. Хотя мне кажется война рф, следуя вашей, так сказать, расширенной логике, против Украины начались еще в середине 2000х (газовые угрозы и прочее). Ну ладно. Вспомнили Турчинова... А новая/промежуточная тогдашняя власть (2014г) хотя бы спромоглась юридически правильно поставить того несчастного тульчинова на должность ио, чтоб ни у кого вопросов потом и манипуляций на этой почве не было? Что они потом сделали/не сделали, чтоб тогда война не разгоралась ?) "Більше питань нема", точнее они есть, ну а толку их задавать...
П.с. Для меня они уже давно все pidori вне зависимости от партии и лозунгов, а кто меньше , кто больше - то меня уже мало волнует, как говорится, в сортах лайна не разбираюсь. И не собираюсь этого делать и на будущих выборах (возможных), чтоб при любом выборе через месяц-полгода-год плеваться в их сторону. Нормальные, которые способны работать на страну и граждан, а не на свои личные интересы или интересы каких-то дядей, априори непроходные даже на этап самих выборов (выборов президента по крайней мере), а в раду если единицы чудом и попадают, то система или съедает, или выплевывает. Короче, мои кредиты доверия к ним они и система исчерпали полностью и навеки.
П.с2.вы когда пишете,соизвольте уточнять пожалуйста, мыслю сразу, а то некоторых (и в самую первую очередь именно вас), даже перечитывая н-ный раз, часто просто непонятно, что имели ввиду - слишком талантливая краткость
hxbbgaf написав:Ніхто ніяких Майданів робити не збирається
а шо такоє? гідності стало більше ніж при овочі?) Але не збираєтесь то і добре. Чого ж переживати з приводу нацгвардії? І від призову не відмовляєтесь ... тому бусифікувати Вас не будуть.
Ну, якщо, почнуть розстрілювати беззбройних, як янук 20 лютого 14-го, то, думаю, народ таки ніхто не зупинить. При виправдання дій янука мовчите і про те, що треба було всім сидіти і мовчати? Щоб було, як казав Німьоллєр..
яник так само йшов європу тільки посмів торгуватись за асоціації. Напав путін не при янику а при оранжевих... А до чого тут теперішній поняття не маю. Хіба він не продовжив лінію порошенка? Беззбройні кажете? З котейлями молотова? Допустим. А шо там з загиблими поліцаями на майдані? Розслідування було? Та і на рахунок вбитих майданівців якась мутна тема.
Просто податок. Я би навіть сказав податище! Не 5% а хай 50%. А краще 90% аби оббирання зарплат було як в срср.
лише у біляфронт.крамничках. Бо лише там має бути платоспроможний попит... Атебешки мають бути не в тилах, а біля війська в кожному селі.
А ось у цьому як раз раціональне зерно є. Не в методі (військовий збір), бо не спрацює, а в самому принципі. Так, у воюючій з переважаючим противником країні все повинно бути спрямовано на потреби фронту. Я не знаю, як того досягти без репресій, але це реально вирівняло б ситуацію, коли в одних все згоріло і розбомблене, а в інших все нормуль, і можна хатинку здати тим першим, а самим виїхати до Європи на соцдопомогу. А перші не тільки повинні заробити на оренду і сплатити податки та військовий збір, але ще й йти захищати ціною власного життя оту нерухомість, яку вони орендують. Отут більший поділ, ніж між Ч і Ж. І я згоден з тим, що скільки-небудь сите життя має бути виключно на фронті і біля фронту, а не в київських і львівських рестораціях і кав'ярнях. І жінкам, які воювати всеж таки не повинні (не тому, що жінки, а тому що статистично мала від них там віддача буде, а відібрати 2% тих, хто здужае занадто витратно, простіше нікого не брати, щоб доводилось тяжко працювати в тилу на ту саму оборону, а інакше щоб було ну просто дуже голодно. От тоді так, можна було б вважати, що оборона країни -- справа всього українського народу. А так, як зараз, коли то чиста лотерея, в якій комусь не пощастило більше, і втрачене все, а комусь і дійсно пощастило, і ще й додатковий заробіток є, а треті взагалі привельована недоторкана каста -- то це вже не про загальний обов'язок.
А чому обов`язково “репресій”?
Ситуація дивна у країні. Вона воює, випрошує щороку зброю й гроші у союзників, але тил сяє і блищить “вогнями великого міста”.
Чому б не обкласти розваж.торг.центри і всякі бари-ресторани додатковими податищами на продаж? Аби вони поступово закривались або хоч би не так явно й нахабно фестивалили перед усім світом.
Трампа теж треба зрозуміти. Понад сотню млрд$ Штати ж таки дали. Це майже як вся Європа. А потім сидять і дивляться на все це паскудство...
Бензини-дизелі -- чи мають вони бути такі дешеві в тилу, що автівками дороги забиті... І лише нещодавно у війську почали фарбувати дизель.
Ще дивно, чому для жінок кордони досі відкриті? Аби чоловіки ще більше були роздратовані й схильніші до ухилянтства?
От наразі фб гуде, що влада закупила мільйонів на 18 😂 сльозогін.газу й т.п. Цілих, трясця 18млн. Одразу всі побачили диктатуру. 😂
А може просто треба хоч кілька разів привести до тями падлюк, що витирають лапті об ТЦК...