Залужний в інтервю закликає прийняти для себе два важливі рішення : бути готовим померти за Україну та бути готовим вбивати. P.S. Для себе він прийняв рішення бути готовим зачитувати листочки з далекого Лондону
_hunter написав:И снова ты адресатом промахнулся -- это тебе к тому - "В мене четверо і всі тут" -- два дня не мог два графика "украинцы в Европе" прочитать и на них "рождаемость в Украине наложить" Про войну я ему вчера тоже раза два объяснить пытался - минус 10 лямов с 14го года
це з окупованими територіями? який молодець. наче це й без тебе розуміють.
схоже ти трохи відірвався від українських реалій. може повернешся? ні??? то вчи німецьку мову
стосовно обстрілу в Сумах прочитав одним оком вашу дискусію, незрозумів бажання ігнорити тупість самого рішення проводити там нагородження. Тим більше це не перші граблі і не 10-ті. Хіба наявність по сусідству країни-терориста дає привід влаштовувати якісь зібрання з нагородженнями в самому центрі прикордонного міста? Я думав що навпаки - це мало б спонукати до подвійної пильності.. Це мироприємство взагалі небуло обовязковим, можна було б поштою розіслати нагороди. Якщо вибирати між: а) кожен на форумі напише по 100 разів "це путін винен", "клята русня" б) нарешті покарати винних і припинити всі зайві збори, урочистості, нагородження, сімпозіуми за участю всл, особливо в місцях скупчення цивільних. Цікаво який з варіантів буде дієвіший?
Letusrock написав:стосовно обстрілу в Сумах прочитав одним оком вашу дискусію, незрозумів бажання ігнорити тупість самого рішення проводити там нагородження. Тим більше це не перші граблі і не 10-ті. Хіба наявність по сусідству країни-терориста дає привід влаштовувати якісь зібрання з нагородженнями в самому центрі прикордонного міста? Я думав що навпаки - це мало б спонукати до подвійної пильності.. Це мироприємство взагалі небуло обовязковим, можна було б поштою розіслати нагороди. Якщо вибирати між: а) кожен на форумі напише по 100 разів "це путін винен", "клята русня" б) нарешті покарати винних і припинити всі зайві збори, урочистості, нагородження, сімпозіуми за участю всл, особливо в місцях скупчення цивільних. Цікаво який з варіантів буде дієвіший?
стосовно зборів, до них дійде тільки коли сам начальник втрачає голову(або кінцівку)
Letusrock написав:стосовно обстрілу в Сумах прочитав одним оком вашу дискусію, незрозумів бажання ігнорити тупість самого рішення проводити там нагородження. Тим більше це не перші граблі і не 10-ті. Хіба наявність по сусідству країни-терориста дає привід влаштовувати якісь зібрання з нагородженнями в самому центрі прикордонного міста? Я думав що навпаки - це мало б спонукати до подвійної пильності.. Це мироприємство взагалі небуло обовязковим, можна було б поштою розіслати нагороди. Якщо вибирати між: а) кожен на форумі напише по 100 разів "це путін винен", "клята русня" б) нарешті покарати винних і припинити всі зайві збори, урочистості, нагородження, сімпозіуми за участю всл, особливо в місцях скупчення цивільних. Цікаво який з варіантів буде дієвіший?
🇺🇸 США не підтримали заяву G7 з засудженням російського удару по Сумах, - Bloomberg
За даними видання, адміністрація президента Дональда Трампа повідомила союзникам, що не може підписати заяву про засудження удару, оскільки Вашингтон "працює над збереженням простору для мирних переговорів".
🇺🇸 США не підтримали заяву G7 з засудженням російського удару по Сумах, - Bloomberg
За даними видання, адміністрація президента Дональда Трампа повідомила союзникам, що не може підписати заяву про засудження удару, оскільки Вашингтон "працює над збереженням простору для мирних переговорів".
_hunter написав:И снова ты адресатом промахнулся -- это тебе к тому - "В мене четверо і всі тут" -- два дня не мог два графика "украинцы в Европе" прочитать и на них "рождаемость в Украине наложить" Про войну я ему вчера тоже раза два объяснить пытался - минус 10 лямов с 14го года
це з окупованими територіями? який молодець. наче це й без тебе розуміють.
Увы, не все: там несколькими постами выше человек внезапно обнаружил -- "в країні війна"