Бетон написав:❗️Сьогодні не було тривог. Україна пропонує відмовитися від будь-яких ударів дронами та ракетами по цивільній інфраструктурі на термін щонайменше 30 діб, — Зеро
Интересно как можно отличить гражданскую инфраструктуру от инфраструктуры рашистов, представляющую из себя крайнюю форму неонацизма?
За 30 дней родится слишком много русских неонацистов благодаря их изощренной кремлевской пропаганде. И кто такой Зеро? Зеленский не предлагал чего-то подобного, так как бои продолжаются, рашисты усилились и наступают.
Видишь как легко понять кто ты? Элементарно. Сам себя назовёшь? Лидера своего ты назвал сам Молодец
Вадіку б у рамочку це , і на видне місце. Бо крім памʼяті, розуму, з якими вже проблеми , можна і зір втратити. Якась маячня про совєцькі воєнні училища.. Яким боком воно до релігії, та і до мене теж…
а прапредед за екатерини2-це 230 років тому, 99% людей у світі немають гадки про те хто(ким) були їх пращури більше ніж 4 покоління назад (тобто я щось чув 3 слова про діда моєї матері, а про діда моєї бабці нуль інформації. а 230 років -це не 23 покоління, це 30 поколінь
бо 200 років тому перших дітей народжували у 15 років (чоловікі становились батьками у 15-17), подивіться про снохачество у русні
о 5й ранку сьогодні два шахіда збили поруч, гучно стряснуло, що прокинувся миттєво
Нічна атака російських дронів, перша після закінчення "великоднього перемир'я", триває, внаслідок чого в кількох українських містах пролунали вибухи.
Зокрема, Повітряні сили повідомили про рух "шахедів" і роботу ППО в кількох областях. У Київській області, як повідомила під ранок обласна адміністрація, працювала ППО. Про прильоти поки нічого не повідомляють.
Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич повідомив, що в місті було чути вибухи. Крім цього серія вибухів пролунали в Черкасах, Хресоні та Одеській області.
Итак, самый свежий вариант «плана Трампа» для Украины выглядит так:
▪️остановка огня; ▪️США признают Крым российским; ▪️ЗАЭС оглашается нейтральной территорией под контролем США; ▪️Украина отказывается от вступления в НАТО; ▪️США не признает российский контроль над частями Херсонской, Запорожской, Донецкой, Луганской и Харьковской областей, но и не требует вывод войск РФ оттуда; ▪️гарантий безопасности — никаких.
Сроки на принятие решения — до конца этой недели. Если решения не будут приняты — США грозятся выйти из переговорного процесса.
Итак, самый свежий вариант «плана Трампа» для Украины выглядит так:
▪️остановка огня; ▪️США признают Крым российским; ▪️ЗАЭС оглашается нейтральной территорией под контролем США; ▪️Украина отказывается от вступления в НАТО; ▪️США не признает российский контроль над частями Херсонской, Запорожской, Донецкой, Луганской и Харьковской областей, но и не требует вывод войск РФ оттуда; ▪️гарантий безопасности — никаких.
Сроки на принятие решения — до конца этой недели. Если решения не будут приняты — США грозятся выйти из переговорного процесса.
За інформацією журналістів, Сполучені Штати очікують на відповідь Києва вже цього тижня під час тристоронньої зустрічі у Лондоні. Якщо Україна, США та Європа зможуть узгодити свої позиції, пропозицію можуть передати Москві.
Що пропонує план Трампа: - Визнання анексії Криму Росією з боку США; - Блокування вступу України до НАТО; - Можливе перетворення території навколо Запорізької АЕС на нейтральну зону під контролем США; - Фактична заморозка лінії фронту з закріпленням окупації частини територій РФ.
При цьому неназваний високопоставлений чиновник Державного департаменту США заявив WSJ, що ідеї, представлені українцям, нібито не є ультимативним варіантом, а лише «опціями», які офіційний Київ має «зважити». За словами цього джерела, «список потенційних варіантів» був наданий «для дискусії та фідбеку».
Востаннє редагувалось Shaman в Пон 21 кві, 2025 11:01, всього редагувалось 2 разів.