fox767676 написав:Якщо б Чорновол лідер опозиції дійсномав би намір захищати ядерний стутус України, то це було б зафіксовано у статтях , програмних документах, законотворчості. А так лише фраза " ну хоча тактичну можно було залишити" ( ні, не можна , її вивезли у останні дні СРСР, коли ще був КВО підпорядкований Москві ). Інші на часи будапештського меморандуму вийшлитз НРУ ( бедь , мароиросян). Скіпальськиц кучміст, Толубко "профі поза політикою". А комітет закордонних справ у 1994 очолював член політради НРУ Павличко. Я читав обговорення питання , були протести несистемних націоналістів типу УНСО, Чорновол їм сказа "хлопці все буде добре, Америка гарантує"
"Лідер опозиції Чорновіл"! Ого як круто звучить! Подивись результати виборів у ВР в 1994. Тотальна перемога комуністів! Ніхто ні Чорновола ні Павличко(хто він такий?) думки не питав. Результати голосування за Закон № 248/94-ВР «Про приєднання України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї» (ДНЯЗ): Рішення було прийнято переважною більшістю голосів: 301 «за» при 8 «проти» . На 100% впевнений що РУХ утримався, а комуністи і їх прихлєбатєлі проголосували за. Усі в ВР прекрасно розуміли за що голосують і дуже сумніваюсь що вони голосували бо їх "заставила Америка".
А ти далі співай що член політради НРУ Павличко злив ядерну зброю України. Все що я написав - офіційні факти. Докази своїх фантазій що Чорновіл щось таке казав - в студію.
*більшість вини лежить на комуністі Кучмі, звичайно. Але і з ВР не треба знімати вини.
Знаете, не хочу начинать обсуждение вопроса, хорошо или плохо укрепление рубля, но удивляет другое. Когда рубль начинает сильно падать, у наших "экспертов" эйфория - "це ознака проблем в економіці Раші", завтра (или через 2-3 недели) их экономика рухнет. Когда рубль растёт, точно такая же эйфория и точно те же слова - "це ознака проблем в економіці Раші", завтра (или через 2-3 недели) их экономика рухнет. И ещё один вариант высококачественного анализа. Когда рубль укрепляется, вспоминают о том, что по нему нет торгов, так что это не показатель. Когда рубль падает, об этом почему-то даже не вспоминают.
ЛАД Так ясно що є нюанси і інші показники крім курсу. Якби нафта валила на 100+ за бочку і курс йшов до 70, то яка проблема. Тим більше якщо так все і розраховано в федеральному бюджеті. А якщо ціна бочки юралс топчеться біля 50, то курсу б треба далеко за сотню йти, щоб бочка давала заплановані в бюджеті 700. Але ж ні. Чому так? Є і економічні причини (зменшення імпорту через санкції) , є і регуляторні (хочуть знизити високу інфляцію). Але чим наповнювати бюджет? Друкують . Гарно це чи ні ви самі знаєте. Це ж тільки стасюки бачать лише курс і більш нічого. Ну вони такі, що поробиш.
Я не тішу себе, що в цьому році економіці кацапів торба. Хоча вони поступово йдуть до цього. Куди більш позитивне, це спустошення парку (величезних зауральських баз зберігання) техніки. Це можна зробити один раз. Чи зможе кацапстан комусь погрожувати, коли залишаться лише китайські дрони і китайські мотоцикли - можливо побачимо. А можливо все за кілька місяців припиниться і не побачимо.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 28 кві, 2025 00:18, всього редагувалось 1 раз.
У Збройних Силах України розроблено зміни до програми базової загальної військової підготовки (БЗВП), які зменшать навантаження на військовослужбовців, придатних до служби в частинах забезпечення... Відповідне рішення ухвалено Головнокомандувачем Збройних Сил України. Ідеться саме про колишню категорію обмежено придатних, які відповідно до змін у законодавстві мають проходити службу виключно в тилових частинах — згідно з рішенням військово-лікарської комісії.
ок, погоджуюсь, що це були не реактивні шахеди. але СУТІ ЦЕ НЕ МІНЯЄ! високої швидкості досягають, для мвг це проблема і все інше що я писав - ти неспроможний оскаржити, навіть своєю цитатою частково підтверджуєш.
Hotab написав:ЛАД Так ясно що є нюанси і інші показники крім курсу. Якби нафта валила на 100+ за бочку і курс йшов до 70, то яка проблема. Тим більше якщо так все і розраховано в федеральному бюджеті. А якщо ціна бочки юралс топчеться біля 50, то курсу б треба далеко за сотню йти, щоб бочка давала заплановані в бюджеті 700. Але ж ні. Чому так? Є і економічні причини (зменшення імпорту через санкції) , є і регуляторні (хочуть знизити високу інфляцію). Але чим наповнювати бюджет? Друкують . Гарно це чи ні ви самі знаєте. Це ж тільки стасюки бачать лише курс і більш нічого. Ну вони такі, що поробиш.
Я не тішу себе, що в цьому році економіці кацапів торба. Хоча вони поступово йдуть до цього. Куди більш позитивне, це спустошення парку (величезних зауральських баз зберігання) техніки. Це можна зробити один раз. Чи зможе кацапстан комусь погрожувати, коли залишаться лише китайські дрони і китайські мотоцикли - можливо побачимо. А можливо все за кілька місяців припиниться і не побачимо.
Это всё понятно. Но бочка біля 50 совсем недавно. Не знаю, где смотреть юралс, посмотрим на брент. Последнее закрытие - 66,87. 10.09.2024 было закрытие на 69,19. Данные отсюда - https://ru.investing.com/commodities/brent-oil-streaming-chart. Не сильно отличается. Я помню, как радовался в 2016 и в 2020, когда падало до фантастических 29 и 19 долл. И очень быстро вырастало. Посмотрим, как будет сейчас. Опустошение зауральских баз безусловно происходит. И это хорошо. Но вот сколько они производят, не знаю. Но тоже помню "расчёты" в 2022, сколько у них осталось ракет и на сколько времени их хватит. К сожалению все эти расчёты оказались... не знаю, как сказать. У меня нет никаких сомнений в том, что их возможности не безграничны (как и у любого государства) и когда-то их экономика не выдержит продолжающейся войны. Вопрос только когда и в каком состоянии будем к этому моменту мы. И не "надоест" ли нашим "партнёрам" помогать нам раньше. Особенно, если Трамп всё же окончательно откажется от помощи Украине даже только военной. Думаю, летняя компания этого года будет очень показательной. Посмотрим.
Но я писал не об этом. А о качестве наших "экспертов" и их "прогнозов". Пропаганда великая сила. Если она умная. А не уровня шамана или "кофе на набережной Ялты". Такая пропаганда приносит только вред. Люди просто перестают верить "родным" СМИ и руководителям. И после этого могут начать верить совсем другим источникам.
РФ використовує новий дрон для атак під назвою "Бандероль" з реактивним двигуном Російське окупаційне військо протягом декількох тижнів використовує новий безпілотний літальний апарат під назвою "Бандероль" для терористичних атак Одеської області - про це у своїх соцмережах написав фахівець у галузі зв’язку, РЕР та РЕБ Сергій "Флеш" Бескрестнов.
Фактично все, що станом на сьогодні відомо про цей БПЛА "Бандероль" - це те, що він має реактивний двигун і може розвивати швидкість орієнтовно до 400-500 км/год. Фахівець наголошує, що станом на сьогодні невідомо жодних інших тактико-технічних характеристик цього озброєння, зокрема дальності, потужності заряду тощо. "Інформація про таку назву була на слуху давно, але зараз ми бачимо перші постійні випадки його застосування. Чи буде цей виріб такою ж загрозою, як загальновідомий КАБ, не зрозуміло", - відзначає Бескрестнов.
РФ використовує новий дрон для атак під назвою "Бандероль" з реактивним двигуном Російське окупаційне військо протягом декількох тижнів використовує новий безпілотний літальний апарат під назвою "Бандероль" для терористичних атак Одеської області - про це у своїх соцмережах написав фахівець у галузі зв’язку, РЕР та РЕБ Сергій "Флеш" Бескрестнов.
Фактично все, що станом на сьогодні відомо про цей БПЛА "Бандероль" - це те, що він має реактивний двигун і може розвивати швидкість орієнтовно до 400-500 км/год. Фахівець наголошує, що станом на сьогодні невідомо жодних інших тактико-технічних характеристик цього озброєння, зокрема дальності, потужності заряду тощо. "Інформація про таку назву була на слуху давно, але зараз ми бачимо перші постійні випадки його застосування. Чи буде цей виріб такою ж загрозою, як загальновідомий КАБ, не зрозуміло", - відзначає Бескрестнов.
Спасибо. Помнил, что читал сообщение в каком-то ещё источнике, кроме nv.ua, но лень было искать. Интересно, вашу ссылку шаман тоже назовёт "російські воєнкори сказали".
Shaman написав:sergey_stasyuk555 я ж тобі нагадав про 60 радянських копійок - схоже ти просто не зрозумів, про що мова.
посилення національної валюти за умови відсутності торгів цією валютою - це взагалі ні про що. хоча ні, для тебе це просто так
купити валюту в рф для простого пересічного можливо тільки віртуальну-будеш мати запис на рахунку, фізичного долара давно немає
Можно ли в Сбербанке купить наличную валюту? Да, вы можете приобрести наличные доллары США и евро, если данная валюта и нужная сумма есть в кассе банка.
Деньги закончились: расходы бюджета придеться резать-министр Силуанов