Тут, правда, вопрос, что имеет ввиду Келлог под "гарним положенням".
И он тоже говорит о том, "что это патовая ситуация: никто не выиграет эту войну военным путем, это будет сделано с помощью дипломатии".
|
|
![]()
Нет, я не "ідейний пацифіст". Свою позицию и по нашей войне, и об отличии ситуации СССР в 1942 от нашей я уже достаточно подробно излагал в ответ на подобные вопросы Шамана, когда просил сторонников продолжения войны и отказа даже от попыток заключения перемирия/мира объяснить, на что может рассчитывать Украина в случае продолжения войны. Простите, повторять всё заново не буду. Поиск, к сожалению не работает. Думаю, Шаман помнит, когда это было. Спросите у него, может, подскажет. Сможете сами найти. Могу тот же вопрос, что и тогда, задать вам - на что может рассчитывать Украина в случае продолжения войны? У нас появятся союзники, которые вступят в войну на нашей стороне, а не "партнёры"? Нам дадут много/неограниченное количество новейшего и более старого оружия? Мы сами сможем произвести всё/недостающее необходимое оружие? Мы сможем найти необходимые мобресурсы в условиях, когда люди в массе явно не хотят идти воевать и у нас десятки(сотни?) тысяч СЗЧ (а попросту, дезертиров)? Или вы уверены, что у РФ в ближайшее время закончатся ресурсы на продолжение войны? Или будем рассчитывать на прилёт марсиан, которые выступят на нашей стороне? Может быть, предлОжите свой вариант? Кстати, я недавно выкладывал видео Савромата, в котором он высказывал мнение, что при сегодняшних количествах дронов на фронте наступление ни одной из сторон невозможно и единственная опасность для нас - полное разрушение энергосистемы российскими ракетами и шахедами. Хорошо, если так. Это убеждает больше, чем лозунги наших незламныкив. Насколько это соответствует реальности, судить не берусь. Если это так, то ситуация лучше, чем описывают многие. Но, правда, смысла продолжения войны всё равно нет, освободить оккупированные территории мы всё равно не сможем. Но хотя бы появляется смысл в том, чтобы дождаться, когда и враги поймут, что лучших результатов им не добиться. Но это будет стоить ещё многих жертв. Жду вашего ответа. ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
стосовно "будь-якого конфлікту" - в 2022 звісно варто було оборонятись, а з середини 2023 стало зрозуміло що жодних перемог небуде і вибір або знайти можливість для поганого миру або 30 років війни з щоденними смертями. стосовно гітлерівської Німеччини я вже тут задавав подібне питання : чи краще було б для Чехословаччині чи Польші воювати до останнього і обмежити WW2 територією тільки своєї країни? Можна прийти до доволі скандальних висновків)) ![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуяк завжди маніпулюєте фактами (брешете як парторг на партзборах) ми не маємо лозунгів взагалі, просто намагаємось довести до розуміння капітулянтів (таких як ви), що мир за будь-яку ціну це капітуляція і ризик бути знищеними через 3-4 роки Америка святкує 100 днів другого пришестя трампа, замість make America great, виходить поки make America downgrade рекомендую ввімкнути титри , цікавий гумор Donald Trump's first 100...let's call them days ![]()
знов балаболи, тобто партнери обісрались? тупі кацапи замість мясорубки в Україні могли взяти як мінімум Східну Європу голими руками "за два-три тижні" (с) поки в Брюселлі б проводили безкінечні консультації. Шо там з блекаутом, агенти кремля зробили чи хто? Якщо рука кремля то чому знову реакція така ніх..я не потужна?)) ![]() :UA
На́ція (лат. natio — плем'я, народ) — це етносоціальна спільнота, об'єднана певною самоназвою, мовою, символами, географічним та етносоціальним походженням, історичною пам'яттю, комплексом духовно-культурних і політичних цінностей, усвідомленням своєї ідентичності (національною самосвідомістю)[1][2]. Нація — це сукупність людей, що має власну назву, свою історичну територію, спільні міфи та історичну пам'ять, спільну масову, громадянську культуру, спільну економіку і єдині юридичні права та обов'язки для всіх її членів. В нації є чотири основні характеристики — єдине суспільство, єдина територія, єдина історія, єдина доля. Характерні риси нації: * Кордони (географічні чи етнічно-культурні, або ті й інші разом) * Ідея неподільності, єдності нації * Суверенність, за допомогою якої досягається формальна рівність з іншими націями. Суверенність зазвичай ототожнюється з наявністю самостійної держави * Ідея, згідно з якою влада є легітимною лише тоді, коли вона підтримується народом і служить інтересам народу (нації) * Ідея ототожнення населення з нацією * Безпосереднє ототожнення індивіда з нацією, «безпосереднє членство». Особистість, як частина нації, є рівною з іншими членами нації * Культура (мова, спільні цінності, вірування, звичаї тощо) * Уявлення про існування нації в часі, в минулому й майбутньому * Спільні біологічні й спадкові риси * Особливе відношення до певної історичної, іноді навіть «священної» території[6] ![]() Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитрій Медведєв заявив , що країни, які нещодавно вступили до НАТО, автоматично стали ціллю для Збройних сил РФ, "включаючи можливі удари відплати і навіть ядерну складову".
Мова про Швецію та Фінляндію. А 4 роки тому був ультиматум з приводу кордонів 97-го року. До всього НАТО. То може годі відсиджуватись, треба разом воювати з агресором? Зараз воюємо одні ми. Проти ядерної держави, яка ставить ультиматум всьому НАТО, анонсує нові напади і ядерні удари по мирним країнам і за яку вже воює як мінімум Північна Корея. ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
Марно. Навіть після бомбардувань Східної та Північної європи, в Берліні та Парижі будуть продовжуватись безкінечні консультації в стилі "а може то не бомби а аномальні коливання температури" ![]()
Ого! Ай, молодець!(с)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|