Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1370913710137111371213713 ... 13882>
Повідомлення Додано: Сер 30 кві, 2025 13:48

Re: Напад росії і білорусі на Україну

"Если на востоке и в Крыму хотят говорить по русски, дайте им законодательную возможность делать это, отцепитесь. Я еврей, говорю по русски и я гражданин Украины "

Угадайте, кто это сказал в прямом эфире
Бетон

Подякував: 181 раз.
Подякували: 360 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 30 кві, 2025 13:56

У Раді пропонують дозволити громадянам віком 60+ йти на контракт в ЗСУ :oops:
https://www.pravda.com.ua/news/2025/04/30/7509881/
ініціатор документу, секретар Комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони і розвідки Роман Костенко - потужний воєн, експерт штурмового депутатського корпусу :lol:

щодо громадян-силовиків/дупутатів/усяких бюрократів - планочку варто зсунути до 75р :lol:і ніяких контраків, примусово, нехай відпрацьовують держкошти
усі пухкенькі, напуцовані, на держ пенсіях/дотаціях/субсидіях :P
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1318 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 30 кві, 2025 13:58

Re: Напад росії і білорусі на Україну

jump написав:У Раді пропонують дозволити громадянам віком 60+ йти на контракт в ЗСУ :oops:
https://www.pravda.com.ua/news/2025/04/30/7509881/
ініціатор документу, секретар Комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони і розвідки Роман Костенко.,.

ЗСУ мають можливість ударити по параду в маскві, — заявив секретар оборонного комітету Ради Костенко
GALeon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 30 кві, 2025 14:13

Бетон написав:"Если на востоке и в Крыму хотят говорить по русски, дайте им законодательную возможность делать это, отцепитесь. Я еврей, говорю по русски и я гражданин Украины"

Угадайте, кто это сказал в прямом эфире
Там было ещё: "Язык никогда не будет делить нашу родную страну." И это было в 2014.
К сожалению, наши политики считали иначе и страну старательно делили.
ЛАД
2

Подякував: 5327 раз.
Подякували: 4844 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 30 кві, 2025 14:21

prodigy написав:
  ЛАД написав:Это убеждает больше, чем лозунги наших незламныкив.

як завжди маніпулюєте фактами (брешете як парторг на партзборах)
ми не маємо лозунгів взагалі, просто намагаємось довести до розуміння капітулянтів (таких як ви), що мир за будь-яку ціну це капітуляція і ризик бути знищеними через 3-4 роки
...........

Вы, оказывается, частый посетитель партсобраний?
Может, ещё и парторг - хорошо знаете, как врать?
1. "мир за будь-яку ціну" никто не проповедует, здесь все говорят о необходимости переговоров о мире.
2. В случае мира, по-вашему, есть "ризик бути знищеними через 3-4 роки". В случае продолжения войны этот "ризик" куда-то пропадает?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 30 кві, 2025 14:47

fler написав:
  Letusrock написав:
Європа не може зібрати навіть 25 тисяч військових для місії в Україні, - The Times
Видання The Times зазначає, що начальник штабу оборони Британії адмірал Тоні Радакін закликав зібрати контингент чисельністю до 64 тисяч військовослужбовців. Лондон висловив готовність надати до 10 тисяч осіб.
На наступних зустрічах у Брюсселі міністри оборони європейських країн визнали, що навіть зібрати 25 тисяч осіб буде вкрай складно. Згідно з інформацією Times, Британія і Франція тепер схиляються до відправки інструкторів і навчальних підрозділів на захід України, а не повноцінного багатонаціонального сухопутного контингенту.

знов балаболи, тобто партнери обісрались?
тупі кацапи замість мясорубки в Україні могли взяти як мінімум Східну Європу голими руками "за два-три тижні" (с) поки в Брюселлі б проводили безкінечні консультації.
Шо там з блекаутом, агенти кремля зробили чи хто?
Якщо рука кремля то чому знову реакція така ніх..я не потужна?))

Ого! Ай, молодець!(с)

ги-ги, дуже смішно. А по суті повідомлення щось буде? Чи для вас кацапи то партнери? Внєзапно
Letusrock

Подякував: 15 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 30 кві, 2025 14:53

ЛАД написав:
  prodigy написав:як завжди маніпулюєте фактами (брешете як парторг на партзборах)
ми не маємо лозунгів взагалі, просто намагаємось довести до розуміння капітулянтів (таких як ви), що мир за будь-яку ціну це капітуляція і ризик бути знищеними через 3-4 роки
...........

1. "мир за будь-яку ціну" никто не проповедует, здесь все говорят о необходимости переговоров о мире.
2. В случае мира, по-вашему, есть "ризик бути знищеними через 3-4 роки". В случае продолжения войны этот "ризик" куда-то пропадает?

Костенко : Впроваджуємо контракти для осіб віком 60+
Я знаю як мінімум 2-3 безкомпромісних патріотів на нашому форумі які радо цією пропозицією скористаються
Letusrock

Подякував: 15 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 30 кві, 2025 15:19

ЛАД написав:
  prodigy написав:
  ЛАД написав:Это убеждает больше, чем лозунги наших незламныкив.

як завжди маніпулюєте фактами (брешете як парторг на партзборах)
...........

тому і ведуть переговори, щоб отримати вагомі гарантії миру (від США), може дійде щось до діда гольфіста
prodigy

Подякував: 3294 раз.
Подякували: 3327 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Сер 30 кві, 2025 15:49

ЛАД написав:
  Бетон написав:"Если на востоке и в Крыму хотят говорить по русски, дайте им законодательную возможность делать это, отцепитесь. Я еврей, говорю по русски и я гражданин Украины"
Там было ещё: "Язык никогда не будет делить нашу родную страну." И это было в 2014.
К сожалению, наши политики считали иначе и страну старательно делили.

Мало по Харкову прилітає чи шо?
Чому ви не обурюєтеся, що на рф закрили всі українські школи та спалили всю літературу українською мовою? Чому вас не бентежить, що ви та інші росіяни можете вільно говорити москальською в Україні, а українці на рф не можуть так само вільно говорити українською?
fler

Подякував: 1209 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 30 кві, 2025 15:52

prodigy написав:..........
тому і ведуть переговори, щоб отримати вагомі гарантії миру (від США), може дійде щось до діда гольфіста
Пока что идут не переговоры, а переговоры о переговорах.
"Вагомі гарантії миру (від США)" пока не просматриваются. Их нет сегодня и, думаю, и не будет.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1370913710137111371213713 ... 13882>
Форум:
+ Додати
    тему