Финляндия до войны была достаточно отсталой страной.
Германия всего лишь пример и ещё одно доказательство того, что США были значительно богаче, чем СССР. Так с этим, вроде, никто и не спорит.
|
|
![]() Финляндия до войны была достаточно отсталой страной. Германия всего лишь пример и ещё одно доказательство того, что США были значительно богаче, чем СССР. Так с этим, вроде, никто и не спорит. Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 17 вер, 2025 13:45, всього редагувалось 1 раз.
![]() Екс-командир полку «Азов» Максим Жорін обурений тим, що в Україну масово завозять на роботу мігрантів. Він повідомив, що це неправильно стосовно військових:
![]() Завозити зараз мігрантів - максимально неправильно з будь- якої точки зору. А в першу чергу по відношенню до українців, які зараз воюють. Поки наші громадяни на фронті, до них додому привозять іноземців, які очевидно будуть впроваджувати свої порядки, а не асимілюватись. Водночас сержант запасу ППО Микита Бак упевнений, що обурюватися потрібно на ВП та Андрія Єрмака, який, за словами військового, використовує армію як «медійний щит» ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
странный чувак он первый кричал против экономического бронирования, "все на фронт" ну так бизнес либо мобилизирован в зсу либо закрылся\в подполье\выехал а кто-то в тылу должен функционировать вся беда Украины в том, что слова ришучих инфантилов, не отдающих отчет о последствиях, принимают как руководство к действию Востаннє редагувалось fox767676 в Сер 17 вер, 2025 13:06, всього редагувалось 1 раз.
![]() завіз аріїв пасіонаріїв з субконтиненту
та нормас, все буде Бангладеш, а там і до непальської революції недалеко, а потім вжух, експансія на Мск ![]() "Ми досягнули межі своїх можливостей": голова Бюджетного комітету про збільшення видатків на оборону
![]() Відтак, за її словами, уряд обмежений в можливостях підвищувати військові видатки, зокрема для підвищення грошового забезпечення військовослужбовців, адже економіка просто не здатна згенерувати необхідний обсяг податкових зборів. ![]() Справа про овочерізки для укриттів: обвинувачена виїхала в Туреччину, прокуратура просить про розшук ![]() ![]() Все для фронта
Все для фронту. Все для перемоги. Карфаген має бути зруйнований. ![]() Не могу спорить насчёт его информированности. Но если человек постоянно занимается вопросами войны и перелопачивает имеющуюся хотя бы в открытом доступе информацию, он уже будет более информирован, чем любой пересичный. А то, что он на кого-то работает, только увеличивает доступную ему информацию. Его наниматели что-то ему сливают. Но, вообще, я рекомендовал к прослушиванию первый раздел: "Що потрібно для перемоги", - с 2:22 по 13:11. Не знаю, действительно ли США запретили уничтожение росс. группировки на правом берег под Херсоном. И не знаю ничего об истории с 1-ой танковой армией под Харьковом. Но как удалось РФ вывести войска в короткие сроки с правого берега практически без потерь (это не росс. пропаганда, это признавали и наши) в условиях разрушенных мостов и при нашей возможности обстреливать мосты и переправы, не очень понятно. И, действительно, как минимум, вызывает серьёзные вопросы. Жаль, что freeze перестал писать. Всё остальное в этом отрывке явно справедливо. Shaman, я не заставлял вас слушать 1,5 часа, хотя я слушал на скорости 1,75 (а порой и 2). Тоже много, но заметно меньше. Я рекомендовал только 11 мин. И замечу, что ссылку на это видео выложил greenozon (пост viewtopic.php?p=5890516#p5890516). Он явно не мой, а, скорее, ваш сторонник. Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 17 вер, 2025 13:54, всього редагувалось 1 раз.
![]() На "Єдиний марафон" у Держбюджеті-2026 заклали понад 1,5 млрд грн близько 80 млн грн було виділено на телеканал "Рада". ![]() "Там відправлять як завжди з бюджету "Іномовлення" під сотню мільйонів на "КіноКіт" повʼязаний з Міндічем" ![]() "Всі президенти разом не зробили стільки, скільки маленький Зеленський" - "слуга народу" Богуцька ![]() "Але вже відчутно, як багатьом депутатам свербить. Причому переважної кількості багатьох свербить ще з 19 року. Вони вважають, що Зеленський став Президентом несправедливо. Більш того, це несправедливо саме зараз, коли Україну поважають в усьому Світі. "А на этом месте должен был быть я!", - впевнена "слуга народу". "Треба більше поваги до людини, яка робить стільки, скільки не зробив не те щоб хтось з попередників, а більше, ніж вони всі разом зробили сумарно. Тобто - Кравчук, Кучма, Ющенко, Януко..(вибачте), ПОRoshenKo... - всі вони разом в купі не зробили для України стільки, скільки один маленький Зеленський", - переконує Богуцька. Вона зауважила, що депутати підуть і їх ніхто вже через рік не згадає, а президент залишиться в Історії. "І треба цінити, що це саме НАШ Президент. Він нас привів в політику, а ми йому маємо допомогти зробити Україну Сильною, Вільною, Незалежною. Тому маємо працювати стільки скільки зможемо, а потім - стільки, скільки треба. ![]() В данном случае, о котором написал whois2010 (точнее, кто-то, кого он процитировал). не совсем так. Выбор "ракеты или БПЛА" достаточно сложная задача. А и на то, и на другое, как говорится в цитате, денег не хватает. А ЮПЛА значительно дешевле и производство значительно проще. РФ сегодня тоже намного больше применяет шахеды, чем ракеты, хотя производство ракет у них налажено ещё до войны. ![]() ДумайТЕ!©Я просто побачив(і це вже в декількох останніх відео цього автора), що в "колишньому" моєму напрямку на Марсі, вже бої точаться на краю села, де при мені був відносно глибокий тил і ми, майже на кожне день народження побратимів-марсіан смажили шашлики! А тепер там можна і самому підсмажитись ![]() Тож просте риторичне питання - фронт рухається ВІД Дніпра, чи ДО нього? Отож!
|
|