Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Нед 02 лис, 2025 16:55

Shaman написав:
  pesikot написав:
  Shaman написав:---=== ЛАД ===---
Сегодняшняя история ещё больше мифологизирована и служит пропаганде, чем в советское время.
О какой-то объективности и речи нет.
---===
пусті слова й показують, що ЛАДу сучасне трактування історії не подобається, йому ближче радянська лампова історія...

об'єктивний ви наш :lol:

ЛАД мене не дивує, коли розповідає, як було гарно в совку ...
Не прийнятно, але зрозуміло

Мене дивує Banderlog, який в совку пожив дитинкою, але топить за совок не гірше ЛАДа.
При чому за той, сталінській совок.
Ось тут і не прийнятно, і не зрозуміло )

який там совок - Бандерлог - махровий чорносотинець. з абсолютною зневагою до інших, чистий соціопат... хоча ні - з радянського в нього ще "сдохни ты сегодня, а я завтра" ;)

Так чорносотинці від сталінськіх НКВДістів нічим не відризняються )

Ні, він повністю совковий і тут виникає інше питання

Хоч він з буковини ... то це бабка чи дідусь з московії по партійній лінії чи військовій лінії у нього ? )
Чи обидва ?
pesikot

Подякував: 545 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 02 лис, 2025 16:56

Re: Напад росії і білорусі на Україну

pesikot написав:Не нужно фантазировать, "грошове забезпечення" - это оно и есть, что я написал
Или ты думал, что топливо из воздуха появляется ?

Не заметил ранее что мы перешли на "ты".
Но с твоей профгодностью в бухгалтерии мне все понятно.
  fler написав:Гроші сім'ям загиблих врахували?

Об этом и другим моментам я написал -
могу допустить что в эти выплаты входят выплаты погибшим/раненым/в плену и выплаты по инвалидности/списанным
TUR

Подякував: 12 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 лис, 2025 16:57

ЛАД написав:
  Water написав:
  ЛАД написав:И желаю вам не дожить до необходимости нанимать людей для помощи по хозяйству не благодаря избытку денег, а именно по необходимости.
И я вам предлагал сравнить с сегодняшними пенсиями даже обычных судей.

Знав одну бабусю, 93 роки, вона сама в селі жила, син допомогав дровами на зиму. Все інше повністю сама. В хаті не було електрики, казала вона їй не потрібна. Яка пенсія- хйз, мабуть невелика. Шо зараз с тим селом і бабусею- не знаю, воно окуповане.
І з якого переляку пенсія судді вища ща звичайну соціальну? Чи в них особливо важки умови праці?

Это вы мне вопросы задаёте?
Я принимаю законы? :)
И не понял, вы за Советы? Предлагаете, чтобы глава государства жил как "бабуся в селі"?
Надо установить "партмаксимум"?
Не понимаю, тут все за капитализм, в "совковости" обвиняют меня, а аргументы очень часто приводят чисто коммунистические. :)

А чим бувший президент відрізняється від бабусі в селі? Це звичайна людина, не більше. Ангела Меркель хто зараз така, є якісь у неї преференції? В Данії є король, але державою керує прем`єр-міністр. Якщо він йде з посади, він стає звичайною людиною. Фінляндія, Ірландія, Ісландія, Швейцарія бувші президенти- звичайні люди, користуються громадським транспортом. Ми крутіші та багатші за ці всі країни? Мені шкода таку країну, яку ви назвали совковістю з комуністичними аргументами.
чомусь у Відні у метро особисто я зустрічав депутатів Австрійського парламенту, в нас нардепуки їздять у метро?
Ось і задайте собі питання: Чому?
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 238 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 лис, 2025 16:59

pesikot написав:
Не прийнятно, але
але паралелі з 2ю світовою постійно тичиш ти. :lol: і чомусь хочеш щоб для військових були якісь закони військового часу. Но щоб ти жив по законах мирного часу.
І коли тобі кажуть, що в тій державі еліта теж брала участь в війні ти починаєш крутити хвостом.
Banderlog

Подякував: 119 раз.
Подякували: 100 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 02 лис, 2025 17:01

TUR написав:
  pesikot написав:Не нужно фантазировать, "грошове забезпечення" - это оно и есть, что я написал
Или ты думал, что топливо из воздуха появляется ?

Не заметил ранее что мы перешли на "ты".

Что-то слишком много стало форумчан в третьей позиции ...
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 02 лис, 2025 17:10

Banderlog написав:
  pesikot написав:
Не прийнятно, але
але паралелі з 2ю світовою постійно тичиш ти. :lol: і чомусь хочеш щоб для військових були якісь закони військового часу. Но щоб ти жив по законах мирного часу.

Брехати - це твое кредо ? )

Я казав, що війна йде така сама

Якщо ти цього не бачишь, то ти або дурень, або блазень ?
Блазнів наче майорами не тримають )
Дурнів - так )

Banderlog написав:І коли тобі кажуть, що в тій державі еліта теж брала участь в війні ти починаєш крутити хвостом.

Де докази ? Де посилання ? )

Ти про неіснуючі факти участі еліти, а я тобі про фактичні бойові дії

Бо руйнюють міста, як у тій війні.
Знищують населення, як у тій війні.

Якщо ти настільки сцикливе, що навіть в СЗЧ не можешь, бо жінка не відпускає
То не рефлексуй тут своїми сумнівними розумовими здібностями )
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 02 лис, 2025 17:14

Banderlog написав:
  pesikot написав:ЛАД мене не дивує, коли розповідає, як було гарно в совку ...
Не прийнятно, але
І коли тобі кажуть, що в тій державі еліта теж брала участь в війні ти починаєш крутити хвостом.

сталінські часи не треба порівнювати напевне ні з чим. нагадати, що там з тодішньою елітою в 37-38 рр зробили? тому так, воювали всі, хто не встиг в таборах загинути. й з втратами ніхто не рахувався - ну це ми й зараз бачимо. але до речі, хто як харчувався в блокадному Ленінграді - теж є різні спогади... тому не треба ідеалізувати той час - він коштував країні десятки мільйонів життів

так, те що хтось по блату косить від мобілізації - це велика проблема, яку влада МАЄ вирішувати, а не кришувати друзів. але враховуючи твої таланти, гадаю якби свого часу ти не пішов в ЗСУ, зараз теж був би заброньований 8)
Shaman

Подякував: 790 раз.
Подякували: 1673 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 02 лис, 2025 17:21

pesikot написав:
  Banderlog написав:
  pesikot написав:
Не прийнятно, але

Брехати - це твое кредо ? )

Я казав, що війна йде така сама

Якщо ти цього не бачишь, то ти або дурень, або блазень ?
Блазнів наче майорами не тримають )
Дурнів - так )

Banderlog написав:І коли тобі кажуть, що в тій державі еліта теж брала участь в війні ти починаєш крутити хвостом.

Де докази ? Де посилання ? )

Ти про неіснуючі факти участі еліти, а я тобі про фактичні бойові дії

Бо руйнюють міста, як у тій війні.
Знищують населення, як у тій війні.

Якщо ти настільки сцикливе, що навіть в СЗЧ не можешь, бо жінка не відпускає
То не рефлексуй тут своїми сумнівними розумовими здібностями )

Сам шукай ссилки) може трохи порозумнішаєш поки знайдеш)
Побачим які методи буде приміняти держава в подальшому до ухилянтів, якщо війна продовжиться я прогнозую що бусифікація посилиться і таки будуть прострелювати коліна. А ти які там методи пропонував? :lol: не говорити що є бусифікація? Бо її нема? То все знято москалями на студії мосфільм? ну зніміть відео на студії 95 квартал як тцк красіво запрошує на чай з печеньками ...і черги з охочих захищати революцію конституцію і презедента. Хто мішає
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 02 лис, 2025 17:25

Shaman написав:
  Banderlog написав:
  pesikot написав:ЛАД мене не дивує, коли розповідає, як було гарно в совку ...
Не прийнятно, але

сталінські часи не треба порівнювати напевне ні з чим. нагадати, що там з тодішньою елітою в 37-38 рр зробили? тому так, воювали всі, хто не встиг в таборах загинути. й з втратами ніхто не рахувався - ну це ми й зараз бачимо. але до речі, хто як харчувався в блокадному Ленінграді - теж є різні спогади... тому не треба ідеалізувати той час - він коштував країні десятки мільйонів життів

так, те що хтось по блату косить від мобілізації - це велика проблема, яку влада МАЄ вирішувати, а не кришувати друзів. але враховуючи твої таланти, гадаю якби свого часу ти не пішов в ЗСУ, зараз теж був би заброньований 8)
це ти песікоту скажи, про не треба порівнювати. Блокадний ленінград іще одна причина... все таки такого в цій війні поки нема. І концлагерів теж.
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 02 лис, 2025 17:30

Banderlog написав:
  Shaman написав:
  Banderlog написав:але паралелі з 2ю світовою постійно тичиш ти. :lol: і чомусь хочеш щоб для військових були якісь закони військового часу. Но щоб ти жив по законах мирного часу.

це ти песікоту скажи, про не треба порівнювати. Блокадний ленінград іще одна причина... все таки такого в цій війні поки нема. І концлагерів теж.

поспілкуйся з тими, хто повернувся з полону - вони тобі розкажуть, як концтаборів немає. тортури є всюди, де утримують українців...

й м'ясні штурми теж є - на Раші ніхто людей не рахує... навіть мети такої немає...

й якщо Раша почне нову явну чи приховану мобілізацію - то у нас теж будуть змушувати посилювати...
Shaman

Подякував: 790 раз.
Подякували: 1673 раз.

Профіль

1
4
5
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему