Саме так. Росло ВВП, росло виробництво зброї, росли реальні доходи населення(значно зросли) і т.д.
Взагалі, якщо не дивитись лиш один Марафон то взнаєш багато нового для себе:
|
|
"найкращі пропозиції нам зробили в Стамбулі" - ні, це якісь твої фантазії. Після Стамбулу наші переговорні позиції покращились(у порівнянні з 4 днем війни)! - ти чомусь ніяк не можеш цього зрозуміти! Приблизно з кінця 2022 року вони почали погіршуватись. Найкращими вони були рівно 3 роки тому! *звичайно, я це знаю сьогодні, тоді я цього не знав. Тому не пиши це. Але вже 2 роки тому(після остаточного провалу контрнаступу) я(та і інші типу Лепея) це вже знали/усвідомлювали.
Вы знаете, тут я мне ближе позиция sashaqbl. Вы троллите _hunter, flyman и ещё нескольких. Но sashaqbl правильно написал: "відвертий зйобок" и "вони принаймні відверті ссикуни і не приховують цього. І це правильно, принаймні зрозуміло з ким воювати, і, відповідно, які шанси. Їх теж можна використати, при правильному підході". "А от такі як ти чи той же пісікіт - з вами ніфіга не ясно. На словах патріоти, але ж посад не бракує. І для людей з інвалідністю, і для пенсіонерів. Але ви не поспішаєте." А в ответ на предложение должности бухгалтера "юморят": "Головного?" Кичиться своим "патриотизмом" с тёплого родного дивана и клеймить позором "ухилянтов" очень легко и удобно. Очень напоминает: У начальника Берёзкина — Ох и гонор, ох и понт! И душа — крест-накрест досками, Но и он пошёл на фронт. Лучше было — сразу в тыл его: Только с нами был он смел. Высшей мерой «наградил» его Трибунал за самострел. При этом забывают: "Если Родина в опасности, значит всем идти на фронт". А ...деть из тыла много храбрости не надо. Я не представляю себе, чтобы в "ту" войну какая-то тыловая крыса могла открывать варежку на фронтовика. Да и во время Афгана могли ругать руководство, но никто не хаял ребят, которые там воевали. Re: Напад росії і білорусі на Українукак это похоже на ху.нтера, только один "ивакуировался" на 500ойро/мес а второй топит за "отдать что хотят/понять и простить" под обстрелами... так скоро дойдем и до "спровоцированного вторжения"... Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуАле ТРИ роки тому ми мали більше втрат територій... Росія не мала дефіциту Бюджету в 6 трлн рублів... а сьогодні має Три роки тому МИ шукали варіанти домовитись , а тиждень тому ВОНИ написали план який пробували впарити американцям... А два дні тому ВОНИ у лиці пуйла заявили що НЕ БУДУТЬ домовлятись.... Тому ще раз використовуючи логіку поясни Чому ВОНИ запропонували перемирья минулого тижня ? якщо наші можливості погіршуються?
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТочно зросли? Ще раз Перше - чому педерація підняла податки Друге - чому педерація підняла ціни на паливо Третє-чому педерація підняла комуналку Четверте - чому в 2024 році дефіцит бюджету був2 трлн , а в 2025 вже 6 Давай фонтануй, я в тебе вірю...
Ви(турбопатріоти) не раз заявляли що війна йде не за території. Ви якось оприділіться для себе. А то один раз говориш одне, в інший раз зовсім інше. Цей фактор не суттєвий. Рублів можна надрукувати хоч 1000 трильйонів. Я вище кинув відео, дивись, просвіщайся. Ну навіщо так відверто брехати? 3 роки тому ми були в ейфорії від успіхів, нічого ми(влада) тоді не шукали. По десятому кругу одне і те ж саме. Надоїло. Перечитай що я написав вище. Якщо не доходить то не буду це пояснювати в десятий раз, тим більше в питанні перекручені факти.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||