Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1606816069160701607116072 ... 16082>
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 12:15

ЛАД написав:... У нас на форуме в голоде, как обычно, обвиняли Советскую власть и большевиков.

але в нас мова йшла про Голодомор 33 року, а не голод 46. а потім ображаєтесь - а чого так нахабно перекручуєте?
Shaman

Подякував: 795 раз.
Подякували: 1687 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 12:16

ОБС каже, що вже домовились по територіальному питанню. Цікаво, що саме вирішили по Донбасу... :roll:
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 12:16

АндрейМ написав:
  ЛАД написав:Но вы не спорите со "свободолюбивым" борцом за "равноправие" и против "рабства" АндрюшейМ, который трусливо сбежал подальше от войны и гордится тем, что "платит налоги" (если это правда). Зачем? Он же зато борется со мной.
У вас подобралась хорошая компашка "девочка" Андрюша, который "протестует против военной службы" и знает "ради чего воевать", и алкаш Вадик. И вместо того, чтобы бороться с явным врагом, который напал на страну, убивает наших людей, уничтожает наши города, вы старательно боретесь с "совком".

А Вы с чем боретесь? Чем гордитесь? Чем гордяться Ваши дети? Они только платят налоги (если это правда) или еще какую-то обязанность перед страной выполнили? Вы можете ещё много раз назвать меня "девочкой", но этим лишь ещё раз покажете свою ущербность и пещерность, а также то, как Вы ненавидите женщин и считаете их недочеловеками. Я не могу понять как можно использовать пол в качестве оскорбления, но Вам виднее.

Я с Вами не борюсь. Вам никто не мешает бороться с явным врагом. Вы считаете это - моей задачей, а я говорю, что Вы и Ваши дети должны точно так же с этим врагом бороться. Вы мне так и не ответили какие у этих особых граждан есть обязанности перед мной и обществом в целом, что делает их такими "особыми". Рассказы несколькими страниц ранее о том, как военные просят деньги у прохожих, хорошо иллюстрирует то, как "особые" граждане считают, что воевать - просто обязанность каких-то специально для этого рождённых рабов.

Я, ведь, тоже часть народа, который этот враг хочет убить? Или у Вас только особые граждане заслуживают на защиту?

Ви про що пишите ?
....який ви "частина народу", ви частина найгіршого ....
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 12:19

ЛАД написав:
  UA написав:
  fox767676 написав:вот пока есть такие как Славко, Юрко Топчий, я
Балашова уже нет
Кончимся мы, останутся забавные посредственности, ни рыба ни мясо вроде ПроФФессора и Задротича
А после них ничтожества типа скороход и стерненко
Что будет с нащей Украиной? Ка́мо гряде́ши? Quo vadis?

Romam vado iterum crucifigi
Це не фінал
Десь серединка

Судя по нашему форуму, до финала недалеко.

вважати стерненка нічтожеством може тільки або ватний латентний пдр, який мріє про пдарський танк в себе на дворі, або просто недалекий дурачок, який навіть не здатний оцінити наскільки змінилась війна після "синіх дверей". 3,14*** до речі це розуміють, тому самі мовчки робили те, про що він кричав в усіх відео. якби наша влада його побачила та послухала трохи раніше, можна було встигнути отримати більше переваги на полі бою. і до речі на нього кацапи не пожаліли витратити агента. поганенького але факт, йому дуже пощастило, що прострелили тільки булки.
Востаннє редагувалось trololo в Нед 07 гру, 2025 12:21, всього редагувалось 2 разів.
trololo

Подякував: 2708 раз.
Подякували: 1427 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 12:20

prodigy написав:...
в Одесі вже запалили ялинку, ковзанки, ілюмінація
https://t.me/c/1576192093/23013

хочу послухати ваші думки, чи потрібно витрачати кошти (навіть не державні, а бізнесу)
на таке святкування?

чи може купити бригадам те, на що вони відкрили збір (як приклад 92 батальйон)
https://tviykrok.com.ua/projects/power/ ... pZ2bpAYdPg

кожного дня дивлюся, що в день додається по 1000-1500грн
так вони до Великодня будуть збирати

а оце цікаве питання. зовсім скорочувати фінансування не треба, бо відчуття свята воно потрібне, психологічний стан суспільства й так важкий. але напевне питання в розмірах. якись шалені кошти - не треба. бруківку гадаю можна й не зараз перекладати. бо дійсно, вже актуальне питання підвищення зп військових, а в нас зростання на інші речі...

тому витрати можливі, але скромні... а державний бюджет треба передивитися на користь військових - а то дивно, багато розмов про це, а бюджет приймають інший...
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 12:21

fler написав:ОБС каже, що вже домовились по територіальному питанню. Цікаво, що саме вирішили по Донбасу... :roll:

а де каже? бо поки бачу
Келлог про завершення війни: Ключовими питаннями є Донецька область і ЗАЕС
Мирна угода щодо війни Росії проти України «вже виходить на фінішну пряму», але ключовими залишаються питання контролю Донецької області та ЗАЕС, заявив спецпредставник президента США Кіт Келлог.
...
Келлог вважає, що якщо питання контролю над Донбасом і Запорізькою атомною станцією вдасться розв’язати, то й решта «стане на свої місця».
...
Він також зазначив, що врегулювання цієї «безпрецедентної війни» дається важко. Росія вийшла з Афганістану після втрати 18 000 військових, США залишили В'єтнам після втрати 58 000 бійців, нагадав генерал.

«Україна і Росія разом втратили понад 2 млн. Подумайте про це, це жахливі цифри. Тому нам необхідно покласти край конфлікту»

цифри втрат показують неадекватність керівництва Раші. й це все за Донбас?..
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 07 гру, 2025 12:33, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 12:23

холява написав:Ви про що пишите ?

Тобто, я - не частина "особливих" громадян? Як Ви визначаєте "найгірше"?
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 12:24

АндрейМ написав:
  холява написав:Ви про що пишите ?

Тобто, я - не частина "особливих" громадян? Як Ви визначаєте "найгірше"?

це ті, хто намагається сховатися за іншими - жінками, потім дітьми...
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 12:31

Бетон і його магічні три години )))

Бетон написав:Как и докладывала Флер, ситуация с э.э. улучшилась. Сегодня дали ночью на 3 часа и весь день не будет.
Всё лучше и лучше. А ещё нет морозов

Бетон, як чорт із табакерки, очікувано вискакує з істерикою по світлу після кожного обстрілу енергетичної інфраструктури)) Відновлення електрики та поліпшення графіків він не помічає, а тільки "три години". Інший на його місці вже б давно порішав проблему придбанням генератора чи зарядної станції, а цього жаба душить - тому він і надалі лише голосно волатиме)).
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 12:33

Shaman написав:це ті, хто намагається сховатися за іншими - жінками, потім дітьми...

А де саме я намагаюсь за ними ховатись? Я десь просив когось мене захищати? Я кажу, що вони, як рівні у правах зі мною громадяни, мають стояти поруч. Ти сам ховаєшся, тому не тобі казати про інших.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

#<1 ... 1606816069160701607116072 ... 16082>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор