Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 18:07

Banderlog написав:
  flyman написав:
  Banderlog написав: буде або заміна або обвал фронту оце очевидно.

не жахайте так, бо може в багатьох матка випасти
но не думаєте ж ви що прав будівельник і чим довше солдат на фронті тим якісніший він стає? І так набрали підстаркуватих а уявіть себе з 5 місяців безвилазного зимування на позиціях без опалення води щоб грітись і гарячої їди? І так більшість була з болячками
1 Чим довше людина займається однією і тією ж справою - тим кращим фахівцем в цій справі вона стає
2 На рахунок болячок - будь яка професія має професійні захворювання
тунельний синдром в друкарки чи айтішника
геморой у водія
і так далі
3 Якщо в ЗСУ є 1+/- млн , а на передку максимум 0,3 млн.... то напевно хтось 5 місяців на передку тому що тебе там ніколи не було...

От і виходить
Труси -хрестик
Бандерлог на передок ні ногою , але в тому що сослуживець тигреняти 5 місяць без води в окопі - винуватий Будівельник.
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3005 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 18:11

Banderlog написав:
  andrijk777 написав:
  Banderlog написав:Якщо не набирати то треба і нам розходитись. Смисл тоді воювати якщо знаєш що демобілізації не буде? Тоді це просто справа часу коли вони виграють.

Демобілізація буде коли закінчиться війна, до того - точно ні.
По-моєму це очевидно.

Аж ніяк не очевидно. Це влада робить від що це очевидним і "загальноприйнятним" ця війна перевищує вже всі розумні терміни... це не нормально що 10 частина пожизнєнно буде воювати прикриваючи решту, буде або заміна або обвал фронту оце очевидно.

Очевидно що так буде. Я не кажу що так має бути.
Очевидно що це не нормально. Просто для влади це оптимальний варіант, "без напрягів". А влада постійно вибирає найлегші варіанти.
Я двома руками за чіткі "правила гри". Але їм це не вигідно. В мутній водичці легше гребти бабло, мутити схеми і потихенько продовжувати своє правління. А винуватий є - путін!
Навіть на цьому форумі є папуги(або Зе-боти) які всі проблеми(100%) валять на путіна. В усьому винуватий путін і все.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 18:25

Damien написав:
  andrijk777 написав:Це п****ц. Ці упирі при владі збираються воювати ще "декілька десятків років".

Нет организатора. Сейчас идеальное время чтоб их снести. Они сами не уйдут никогда от кормушки. Сколько бы дополнительных десятков тысяч жизней украинцев это не стоило

Та я згідний що вони самі ніколи не підуть і на десятки тисяч життів їм наплювати.
Але як їх знести? По-моєму ніяк.
Чому ЗАРАЗ ідеальний час? Ні, час такий самий як останні 3,5 років.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 18:26

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Якщо я не помиляюсь, то на цьому форумі був форумчанін zzzzzz, це і є Істрєбін
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 18:38

budivelnik написав:
  Banderlog написав:
  flyman написав:не жахайте так, бо може в багатьох матка випасти
но не думаєте ж ви що прав будівельник і чим довше солдат на фронті тим якісніший він стає? І так набрали підстаркуватих а уявіть себе з 5 місяців безвилазного зимування на позиціях без опалення води щоб грітись і гарячої їди? І так більшість була з болячками
1 Чим довше людина займається однією і тією ж справою - тим кращим фахівцем в цій справі вона стає

Важно-то не чисто математическое определение - а размер (оно же измеримость) того роста ;) Наличие потолка опять же...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 18:42

pesikot написав:

Якщо я не помиляюсь, то на цьому форумі був форумчанін zzzzzz, це і є Істрєбін

Так, але після вторгнення змінив нік - memberlist.php?mode=viewprofile&u=46342
Ірина_
Модератор Форуму

Подякував: 1193 раз.
Подякували: 2086 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 19:06

Banderlog написав:
  flyman написав:
  Banderlog написав:влада виростила поліцаїв зовсім іншого формату

це де, в Корсуні?

Чому в корсуні? ) думаєш кричати міліція з народом і цього разу допоможе?

Чекати на березі труп філіппінки. А потім як вжууух! Вжух-вжух, вжух-вжух! На 2 дні утєх флайману вистачить

Істрєбіна читав в мордокнизі. Побачив як він безапеляційно подає, ображає тих хто дискутує (сумнівається в поданій аналітиці) , відписався. Надто самозакоханий.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 405 раз.
Подякували: 2573 раз.

Профіль

6
7
4
Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 19:14

fler написав:
  АндрейМ написав: Можно, не спорю, но применение можно найти и Вам и Вашим дочерям. И они и я можем чистить картошку или мыть посуду или стирать носки. Я не должен быть в этой очереди первый. Вот, и всё. Я не говорю, что я не должен в ней быть. Просто, Ваши объяснения почему некоторые граждане должны даже на небоевые позиции идти в последнюю очередь, я не принимаю.

Соромлюсь запитати, як ви можете бути в цій черзі першим? :shock: Вже понад мільйон чоловіків і скільки-то тисяч жінок побували на фронті й щодня туди потрапляють нові люди з учбових центрів. У мене питання: коли має настати ваша черга? Після всіх Ж18-60? Чому ви постійно порівнюєте себе з жінками? Може варто звернутися до лікаря?

ПС. Гендерна дисфорія: Відчуття глибокого дискомфорту або дистресу через невідповідність між гендерною ідентичністю (відчуттям себе жінкою) та статтю, визначеною при народженні.

странный этот андрейМ(Ж?)
ведь есть абсолютно правовой путь
https://www.pravda.com.ua/news/2026/02/19/8021861/
почему не воспользуетсяГ
Прохожий

Подякував: 934 раз.
Подякували: 1465 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 19:25

барабашов написав:Hotab
Ты когда попадёшь наконец то на восточный фронт?

Я там був багато років.
Ти коли перестанеш падати на коліна під вагою 120 кг і здуєш нафталін з посвідчення офіцера?
Чи ти забув, що крім художньої школи у тебе ж воєнна кафедра. Бійці від тебе чекають не дитячі малюнки, а управління ними. Бери Вадіка у взвод до себе, він давно кричить що комбайнери на фронті, але головний комбайнер просто жре горілку і не йде на фронт. Який парадокс

Там кстати лангустины и прочие тараканы охрененные и копейки стоят

Шаі-Шаі, 80 миль від столиці.
Берег океану. Вілла 100м від води (так близько що нещодавній міні-торнадо думав нас здує в океан) . Всю ніч чутно коливання (шторм)).
Порція 4 величезні омари (чи ланоустіни, чи то хз що) , там же в нагрузку рис, картошка фрі , салат - 18 дол в рестіку поряд. Я нейтральний до морепродуктів. Хіба з охотки.
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 20 лют, 2026 19:45, всього редагувалось 3 разів.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 405 раз.
Подякували: 2573 раз.

Профіль

6
7
4
Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 19:30

sashaqbl написав:
  Letusrock написав:P.S. Олександр, десь так у 2023 ви писали що краще правильний бангладешець ніж неправильний українець. Ваші погляди не змінились? Якщо ні, то чи оцінить років через 50 майбутня титульна нація жертву минулих поколінь аборигенів..

Я не расист. Адекватність людини для мене важливіша ніж колір шкіри чи розріз очей.

Але як це вписується в "понадусе"? Припустимо приїде пару млн адекватних азіатів яким тим не менш, буде глибоко начхати на колядки, великодні поливанки та Котляревського з Шевченком. Частина сиріт нинішніх загиблих вийде заміж за мігрантів і буде називати своїх 5-6 дітей Мухамедами.
Без демографічної мобілізації "кожній потужниці по 7 вагітностей" кількість українців буде меншою ніж білорусів, і центр українства переміститься в Мюнхен та Торонто
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: BIGor і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми