|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 20 лют, 2026 19:47
Hotab написав: барабашов написав:Hotab Ты когда попадёшь наконец то на восточный фронт?
Я там був багато років. Ти коли перестанеш падати на коліна під вагою 120 кг і здуєш нафталін з посвідчення офіцера? Чи ти забув, що крім художньої школи у тебе ж воєнна кафедра. Бійці від тебе чекають не дитячі малюнки, а управління ними. Бери Вадіка у взвод до себе, він давно кричить що комбайнери на фронті, але головний комбайнер просто жре горілку і не йде на фронт. Який парадокс .
ему никак нельзя, он на колчаковских фронтах(под Дебальцево) ранен, дырка в грудине... ...но глотательная мышца работает у вадика полный дом "инвалидов" которые не смогут присматривать за СЕС... короче остается только АндрейМ на замену Бандерлогу...хотя возможно они вместе бы в бункере "сработались")))
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 934 раз.
- Подякували: 1465 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 20 лют, 2026 20:26
АндрейМ написав:Я не хочу Вас оскорблять и я пытаюсь общаться с Вами уважительно, но Вы этого не достойны.
та нормальный дед, с юмором, только ревнивый. АндрейМ написав:Вам легче спится, если Вы называете меня «Андрюшей»? Для меня это - комплимент.
а дедушка то к вам по ходу клеится. вас тут больше никто «Андрюшей» не называет да и он никого кроме вас.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2538 раз.
- Подякували: 3521 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 20 лют, 2026 20:40
sashaqbl написав:АндрейМ Яка допомога, якщо я запропонував тобі задонатити в фонд з прозорою звітністю, а ти впав на мороз? Ти вже відмовив у допомозі. Двічі: вперше - коли втік, вдруге, коли відморозився від донату...
Ви мене з кимось плутаєте. Я не буду з Вами сперечатись просто із-за поваги до Вас. Ви мене ображаєте, але я намагаюсь не ображатись через те, що Ви у ЗСУ, а я - ні. Ви можете написати мені у приват, якщо Вам потрібна допомога. stm написав:АндріюМ, ваша доля здохнути одинаком, і це не паразитарність, це ваш вибір. Коли ви набрехали що готові віддавати 50% ваших доходів за вашу безпеку це стало очевидним 
Я стараюсь Вам не отвечать, так как не люблю тупых людей, но сдохните одна Вы. И я отвечу Вам на Вашем родном языке, так как я презираю Ваше "украинство", которое Вы приобрели год назад. Вы - приспособленка. Вы хотите жить своими гениталиями, которые никого, кроме ЛАДа, не интересуют, и Вам об этом много раз писали. Повторяйте себе каждый день, что Ваши гениталии не делают Вас особой. ЛАД Вас любит, но он сам писал, что уже не в состоянии кого-то защищать в силу возраста. Поэтому Вы сдохните никому не ненужной "я - же женщиной". Вы не представляете насколько Вы мне противны. Вы- глупы. Вы - необразованны. Вы хотите жить за счет других. Вы не хотите платить 50% дохода за безопасность. Вы хотите, чтобы Вас защищали Ваши гениталии, а Вам говорят: "они никого не интересуют", а Вас это бесит. Давайте сейчас предложим Александру платить 50% нашего дохода за его защиту. Я готов это сделать. А Вы будете вонять о том, как для Вас это дорого. Вы опять напишите о том, что Вы хотите в Польше или Италии оставлять доход. А в Украине должны быть Александры, которые Вас защищают. Кто Вы такая, чтобы жить за счет других?
Востаннє редагувалось АндрейМ в П'ят 20 лют, 2026 20:46, всього редагувалось 2 разів.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 лют, 2026 20:41
budivelnik написав:От і виходить Труси -хрестик Бандерлог на передок ні ногою , але в тому що сослуживець тигреняти 5 місяць без води в окопі - винуватий Будівельник.
синочки твої винуваті які 4 роки ні ногою не тотшо на передок але і до зсу не спішать. Так шо труси хрестик . Посилай їх сюди бо людям навтямилось однією справою займатись
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 20 лют, 2026 20:44
АндрейМ написав:Вы не представляете насколько Вы мне противны. Вы- глупы. Вы - необразованны
я представляю АндрейМ написав:Ваши гениталии,
фу даже пытаться представить это не хочу
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2538 раз.
- Подякували: 3521 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 20 лют, 2026 20:58
Banderlog написав: budivelnik написав:От і виходить Труси -хрестик Бандерлог на передок ні ногою , але в тому що сослуживець тигреняти 5 місяць без води в окопі - винуватий Будівельник.
синочки твої винуваті які 4 роки ні ногою не тотшо на передок але і до зсу не спішать. Так шо труси хрестик . Посилай їх сюди бо людям навтямилось однією справою займатись
Ти дурня то не вмикай.. Мої сини по 75000-100000 за сидіння в 30 км від лінії фронта- не отримують Вони навпаки таким халявщикам як ти -платять + коли ти контробас таскав -вони також платили. Тому Труси-Хрести 1 Чому така зараза як ти переживає за своїх товаришів, але сама на фронт ні ногою.. кишка тонка? чи тобі треба ще доплатити? Я доплачу, але з умовою Спосатку ти повернеш те що крав в Держави до Війни Потім повернеш те що крав отримуючи як за бій -але сидячи за 30 км від боюю А потім порівняємо Скільки ти отримав зайвого і скільки я переплатив.. Повір , порівняння буде явно не в твою користь Того Поки тебе не є..буть Сиди і не вимахуйся, тим більше що ти чітко в курсі чиє сало ЗЖЕР.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3005 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 20 лют, 2026 21:03
flyman написав: _hunter написав:Там немножечко "фальшстарт"  Наступним кроком має бути схвалення пакета рішень Радою ЄС. Після цього Європейська Комісія зможе здійснити перший транш виплат
- а три страны "выразили твердую позицию" - фиг вам...
наскільки розумію, консенсус для одобрямса не вимагається
Это ж ЕС - как это "консенсус не вимагається" Угорщина блокуватиме кредит ЄС на €90 млрд євро для України, доки не відновиться транзит нафти через нафтопровід «Дружба», - Сійярто
Як пише Financial Times із посиланням на джерела, посол Угорщини в ЄС виступив проти надання коштів Україні в борг під гарантію бюджету ЄС.
Блокування цієї позики може поставити під загрозу затвердження чергової кредитної програми від МВФ на суму $8 млрд.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 20 лют, 2026 21:09
_hunter написав:Угорщина блокуватиме кредит ЄС на €90 млрд євро для України, доки не відновиться транзит нафти через нафтопровід «Дружба», - Сійярто Як пише Financial Times із посиланням на джерела, посол Угорщини в ЄС виступив проти надання коштів Україні в борг під гарантію бюджету ЄС. Блокування цієї позики може поставити під загрозу затвердження чергової кредитної програми від МВФ на суму $8 млрд.
Наступили на улюблений мозоль, ще й перед виборами, а то такий був д'Артарьян на весь ЄС.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1629 раз.
- Подякували: 2877 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 20 лют, 2026 21:16
flyman написав: _hunter написав:Угорщина блокуватиме кредит ЄС на €90 млрд євро для України, доки не відновиться транзит нафти через нафтопровід «Дружба», - Сійярто Як пише Financial Times із посиланням на джерела, посол Угорщини в ЄС виступив проти надання коштів Україні в борг під гарантію бюджету ЄС. Блокування цієї позики може поставити під загрозу затвердження чергової кредитної програми від МВФ на суму $8 млрд.
Наступили на улюблений мозоль, ще й перед виборами, а то такий був д'Артарьян на весь ЄС.
Та это-то понятно. Но я больше про то, что вот уже прямо начинать тот кредит делить - сильно рано: ладно венгры со словаками - так там еще и Чехия скромно не отсвечивает... А примерно аналогичным образом и всякие Греции/Италии думают - просто пока решили не озвучивать - т.к. до реального подписания еще "а поговорить" и "а поговорить".
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 20 лют, 2026 21:17
budivelnik написав:Мої сини по 75000-100000 за сидіння в 30 км від лінії фронта- не отримують Вони навпаки таким халявщикам як ти -платять
Ого, нічого собі. Дайте вгадаю, ще пару років і "будівельники" будуть казати військовим що "ми вас туди не посилали".
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1496 раз.
- Подякували: 1906 раз.
-
-
Профіль
-
-
1