|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 24 тра, 2026 09:42
pesikot написав: Schmit написав:У тебе є відповідь?
Ти перевірив політичну гілку ? Ні ? Так перевір, потім доклад напишеш )
Пропонуєш там шукати твій план порятунку України? pesikot написав: Schmit написав:Якщо хтось постійно не перепощує сюди загальновідому інформацію про воєнні злочини рашистів, які відбуваються вже чи не щодня, то це ти називаєш "не помічаєте"?
Так ось ця фраза про "загальновідому інформацію" і означає - не помічати Я це вже спостерігаю не вперше Скільки шахедів пролетіло теж "загальновідома інформація", але ж кожного разу ти публікуєш картинки, відео і волаєш кожного разу "де ППО ?" Чи "єто другоє" ? )))
Так, "єто другоє".
-
Schmit
-
-
- Подякував: 83 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2026 10:00
vt313 написав: ЛАД написав:Но скопировать готовые решения проблемы не представляет. Техника не суперсложная, копируют и значительно более серьёзные вещи.
Досить складно. При бажанні,- практично неможливо.
Очень нравятся уверенные заявления без каких-либо объяснений и аргументов.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 24 тра, 2026 10:08
_hunter написав: Banderlog написав: pesikot написав:Про реальні воєнні злочини рашистів, ви обидва мовчити. Не помічаєте
я не засуджував ізраїльську воєнщину лиш писав, що поки в них реальної війни нема. Млявий обмін ракетними ударами з іраном.. та каральні операції проти партизан ти кричиш про злочини рашистів і? Далі шо? Нащо ця паніка і що це їм дало? Який це має вплив на подальший хід подій? По центру прийняття рішень вони не стріляють, український народ ракетним терором не залякати. Ну не виспався хтось в києві, але сьогодні неділя відіспуться. Марна витрата боєприпасів, швидше дефолт рф наступить.
Так крики - они ж не потому. Это просто осознание у потужников - "оно ж и лично мне прилететь может?!?" и "а нам-то за шо?!?". Особого смысла эти крики ни читать ни коментировать нету.
в черговий раз натягнув "ушанку"? "а нам за чтьо?" - це суто руська тема, українці такого взагалі не пишуть. вирішив віддзеркалити мої дописи? ти таке полюбляєш 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 832 раз.
- Подякували: 1768 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 24 тра, 2026 10:18
Shaman написав: pesikot написав:... рашисти били саме по цивільный інфрастурктурі PS. Як в гуртожитку забаранили рашистів, так ЛАД про це написав. А тут мовчить, не помічає ...
спить... рашисти, терор цивільного населення - та ви що?  останнім часом почалися натяки, що то Україна просто не розповідає про влучання у промислові або військові цілі...
Почему "останнім часом" и почему "натяки"? Я уже давно писал, причём, насколько помню, именно в разговоре с вами, что "про влучання у промислові" объекты у нас не сообщают. Не знаю, насколько это обоснованно, но вполне понятно. В лучшем случае, пишут о прилёте по "цивільному підприємству". Названия этих "цивільних підприємств" я, естественно, не писал. Но вы как бывший харьковчанин могли бы и догадаться. P.s. Но к чему я перепостил сообщение о прилёте в старобельское общежитие ни вы, ни помесь не поняли. Бывает.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 24 тра, 2026 10:39, всього редагувалось 2 разів.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 24 тра, 2026 10:20
pesikot написав: Banderlog написав: ти кричиш про злочини рашистів і? Далі шо?
Щоб все було задокументовано Шоб потім такі, як ти не писали, що "Білорусь ще не відкривала свій повітряний простір для використання рашистами, а от як відкриють" )
))) ну і толку шо я про школу писав? Батькам ліквідованих іранських дітей від того не легше. На хід війни це не впливає. А щодо задокументовано  то документуй далі, путіну в підвалі від того панічні атаки починаються  .
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 24 тра, 2026 10:25
prodigy написав: pesikot написав: ЛАД написав:Таки Мерзяев и просто дурак одновременно. Даже в оригинальной цитате ВВС (без всяких изменений, сокращений или изъятий) находит зраду.
с рашен BBC именно так ... Почему-то рашен BBC не написали, кого именно убили в общежитии, но тупо процитировали российский МЧС
небензю в ООН послали на*** [youtube]SvxZhLPjqig[/youtube.
Межу прочим, ссылка была не на "рашен BBC", а на вполне себе английский вариант агентства. Или у наших "патриотов" всё ВВС это "рашен" и куплено Путиным? Интересный взгляд.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 24 тра, 2026 10:26
Shaman написав:то ЛАД переймався. Бандерлог агітував лише за посилення бойових дій 
Кого агітував?  тебе з песікотом? Я писав що бойові дії посиляться. Щодо того чи посиляться зараз в нас, то думаю що нам відповісти на обстріл києва нема чим.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 24 тра, 2026 10:29
Shaman написав: _hunter написав: Banderlog написав: я не засуджував ізраїльську воєнщину лиш писав, що поки в них реальної війни нема. Млявий обмін ракетними ударами з іраном.. та каральні операції проти партизан ти кричиш про злочини рашистів і? Далі шо? Нащо ця паніка і що це їм дало? Який це має вплив на подальший хід подій? По центру прийняття рішень вони не стріляють, український народ ракетним терором не залякати. Ну не виспався хтось в києві, але сьогодні неділя відіспуться. Марна витрата боєприпасів, швидше дефолт рф наступить.
Так крики - они ж не потому. Это просто осознание у потужников - "оно ж и лично мне прилететь может?!?" и "а нам-то за шо?!?". Особого смысла эти крики ни читать ни коментировать нету.
"а нам за чтьо?" - це суто руська тема
Да-да: главное первым закричать "держи вора" 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 24 тра, 2026 10:36
Banderlog написав: Shaman написав:то ЛАД переймався. Бандерлог агітував лише за посилення бойових дій 
Кого агітував?  тебе з песікотом? Я писав що бойові дії посиляться. Щодо того чи посиляться зараз в нас, то думаю що нам відповісти на обстріл києва нема чим.
а що таке відповідь за Києв? Україна й далі буде дотягатися до нафтової інраструктури Раші - "гори, гори ясно". це одна зі складових на шляху до закінчення війни. чи ти очікуєш що дрони завітають до Москви? це теж буде...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 832 раз.
- Подякували: 1768 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 24 тра, 2026 10:37
Ну и когда наши форумные незламники поймут это и пойдут в армию? Или "закручивать гайки" надо только другим?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-