Насколько щедра А-шка на кредитные лимиты для заглянувшей с улицы свиноты? Или по АТБ-карте лимиты вообще не наливают?
И еще спрошу, имеет ли смысл оформлять АТБшку по реферальной ссылке?
|
|
![]() Re: А-БанкНасколько щедра А-шка на кредитные лимиты для заглянувшей с улицы свиноты? Или по АТБ-карте лимиты вообще не наливают?
И еще спрошу, имеет ли смысл оформлять АТБшку по реферальной ссылке? ![]() АТБ кард існує лише як допка до кредитної зеленої. Тому починати відкривати потрібно з неї - i до неї просити лiмiт. Втім кажуть що новачкам банк наливає не дуже охоче ліміти наразі. Максимум 5000 грн. Б будь якому випадку варто спробувати Рефка є - але за реєстрацію даються не гроші а 50 грн. на кешбек рахунок. І це брудними. Щоб вивести треба накопити до 100 грн. Якщо треба рефка - тримайте За посиланням починається завантаження додатку а24. Якщо є питання - пропоную звертатись в особисті ![]() Когда я впервые оформлял Зелёную виртуальную без посещения банка, я планировал использовать её как дебетную. Написал в анкете что безработный, не имею машины и недвижимости, а доходы ниже прожиточного минимума. На виртуальной карте оказался кредитный лимит 1000 грн. С началом войны лимит убрали, но буквально через неделю вернули. Есть подозрение, что если я попрошу лимит увеличить, то его увеличат. Но все банки не любят, когда их просят увеличить лимит слишком часто. Один раз точно увеличат. Это касается всех, кто пользуется исключительно льготным периодом. К тем, кто регулярно платит проценты за пользование кредитом, отношение иное. ![]() Re: А-БанкПодскажите пожалуйста,карту А банка с сенсе/альфа уже нельзя пополнить без комиссии?
![]() Re: А-Банкхтось може пояснити, як відбувається конвертація при купівлі за долари чи євро.
В правилах вказано: Транзакції на суму понад 1001 грн - конвертуються за умовами міжнародної платіжної системи у валюту картрахунку за обмінним курсом А-Банку То на який курс орієнтуватися? МПС чи банку? Підтримка каже про схему ГРН - EUR - EUR (???) Були списання і за курсом 37.91(долар). Підтримка каже про подвійну конвертацію, хоча продаж був 1000% у доларах. Хз, якась дічь відбувається ![]() Re: А-БанкЩасливі власники картки АТБ - не знаєте, термінали ощаду в АТБ вже нараховують знижку 5% при розрахунку? Можна вже оформлювати картку і сплачувати, не питаючи у касирів - "а якого банку у вас термінал?"
|
|