Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Анюта написав:Ferlakur счёт один,суммироваться думаю будет.А у вас пластиковая атб?Вот думаю как получить её,топать в отделение или по почте как то можно?Не знаете случайно?Нужна именно пластиковая
Идете в АТБ, на кассе покупаете пластиковую за 50 грн. Эти 50 грн при активации возвращаются на счет.
ramaz А банка карта тоже продаётся в атб?Не знала.У меня виртуальная давно,мне нужна пластиковая.Купить за 50 и активировать,правильно? Уже всё узнала,ну не хожу я в магазины,поэтому из жизни выпала.
тут народ в чергове возбудився картою АТБ , раджу :
- мобільний застосуноу - кешбек - система лояльності - Карта АТБ і почитати, що бонус за першу покупку в розмірі 50 грн діяв до 30-09-2023 року. і сотня за друга - теж до 30-09-2023 року.
якщо у Вас часом картки від Ашеньки мастера, то можете купувати на ОККО позолочене за ціною паливо і отримати підвищений кешбек на фішку 5 грн /л Перед тим перевірте, чи кушає Ваша машина золочене паливо, щоб не було мучительно больно у сервісменів.
Goodman написав:Goodman наразі продовжили мутку з ОККО
якщо у Вас часом картки від Ашеньки мастера, то можете купувати на ОККО позолочене за ціною паливо і отримати підвищений кешбек на фішку 5 грн /л Перед тим перевірте, чи кушає Ваша машина золочене паливо, щоб не було мучительно больно у сервісменів.
А минулому році газ купляли по 44, дорожче долара. В цьому році вирішили повторити . Вже давно немає такого кешбеку як раніше 5%,так і ліміт робить марну справу.