Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Andey, головне з тієї статті є те, що відстуність довідки ВПО не надає підстав для отримання відмови стати клієнтом банку. Ця довідка потрібна лише для проходження фінмоніторингу й то, якщо є для цього явні підстави.
Howl написав:Andey, головне з тієї статті є те, що відстуність довідки ВПО не надає підстав для отримання відмови стати клієнтом банку. Ця довідка потрібна лише для проходження фінмоніторингу й то, якщо є для цього явні підстави.
я розумію, але в мене не було часу та бажання качатися з банком. Як я казав я подзвонив на гарячу лінію банку і спитав чи правомірно мені відмовили в обслуговуванні, і мені сказали що так, у них такі правила в банку. Якщо ти ВПО і не надаєш довідку в паперовому вигляді, то не зможеш стати клієнтом банку. Довідка в Дії їх не влаштовує. тільки паперова.
Andey написав:Короче мені відмовили в обслуговуванні, не зміг стати клієнтом банку, бо зажадали довідку ВПО в паперовому вигляді, а у мене тільки в Дії.
Глобус вилікувався після цього (у мене був з ним інцидент 1 червня цього року).
Тут мабуть трохи інше. Не має обов'язку реєструватися як ВПО. Якби він сказав, що не ВПО, то ніхто б ту довідку не вимагав. Ну а раз сказав, то давай довідку. Він же паспорт та код надав мабуть не з Дії.
Andey написав:Короче мені відмовили в обслуговуванні, не зміг стати клієнтом банку, бо зажадали довідку ВПО в паперовому вигляді, а у мене тільки в Дії.
Глобус вилікувався після цього (у мене був з ним інцидент 1 червня цього року).
Тут мабуть трохи інше. Не має обов'язку реєструватися як ВПО. Якби він сказав, що не ВПО, то ніхто б ту довідку не вимагав. Ну а раз сказав, то давай довідку. Він же паспорт та код надав мабуть не з Дії.
В них вже в базі їній була інфа що я ВПО, тому і попросили довідку.
Andey написав:В них вже в базі їній була інфа що я ВПО, тому і попросили довідку.
Перший раз чую, що в банках є така база. Просто у вас мабуть окупована територія і Агріколь чомусь для себе вирішив, що всі хто з окупованих територій мають мати довідку ВПО.
не окупована і ніколи не була, але на невеликій частині області йдуть бойові дії. мене при офомленні зразу запитали за ВПО. я кажу їм мовляв до чого тут це? а вони мені: по нашій базі підтягнулась інфа що ви ВПО, тож надайте довідку в паперовому вигляді. Довідка в мене була в додатку Дія, але банк це не влаштовувало. ось такі діла, малятка...
Центральное отделение областной центр Оргтехника старая, копьютеры старые, сотрудники невеселые ) В то время, как в других банках можно увидеть современные моноблоки или ноутбуки на столах сотрудников фронт-офиса, тут на полу возле рабочего места стоят огромные ситемные блоки , которым минимум лет 5. Больше всего удивило, что зачисление сеп платежей до 17.00!!!(по словам колл центра), иначе на следующий рабочий день. Отправил из сенса в 16.20 - денег в креди агриколе нет, подвисли на выходные. Но зато можно позвонить в отделение. Есть городские номера для приема клиентских звонков. Большинство банков уже от этого отказались, считают, что клиент по любому вопросу дрлжен звонить в колл центр, писать в чат..., Но никак не звонить в отделение Upd. Зашли деньги в 19.30
citramon написав:Центральное отделение областной центр Оргтехника старая, копьютеры старые, сотрудники невеселые ) В то время, как в других банках можно увидеть современные моноблоки или ноутбуки на столах сотрудников фронт-офиса, тут на полу возле рабочего места стоят огромные ситемные блоки , которым минимум лет 5. Больше всего удивило, что зачисление сеп платежей до 17.00!!!(по словам колл центра), иначе на следующий рабочий день. Отправил из сенса в 16.20 - денег в креди агриколе нет, подвисли на выходные. Но зато можно позвонить в отделение. Есть городские номера для приема клиентских звонков. Большинство банков уже от этого отказались, считают, что клиент по любому вопросу дрлжен звонить в колл центр, писать в чат..., Но никак не звонить в отделение
Upd. Зашли деньги в 19.30
не до 17:00!! - ну вот и брехня распиаренного колл центра. А в чате просто бы писнули, что андроид надо обновить для ускорения платежей
1) меняются тарифы на исходящий СЭП с текущих счетов с ИБ и моб.приложения: - внутри банка: 3 грн -> 5 грн, - наружу: сейчас 6 грн -> станет "до 5000,00 - 5 грн, від 5000,01 - 0,3% max 300 грн"
2) увеличатся комиссии за приём платежей от физ.лиц