Креді Агріколь Банк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 171819202122>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Креді Агріколь Банк 4 5 4
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
0
0
2- Погане. Некомпетентне.
0
0
3- Задовільне. Хотілося б краще.
50%
2
4- Добре. Як і повинно бути.
0
0
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
50%
2
Всього голосів : 4
Повідомлення Додано: Чет 28 вер, 2023 18:11

Re: Креді Агріколь Банк

Andey, головне з тієї статті є те, що відстуність довідки ВПО не надає підстав для отримання відмови стати клієнтом банку. Ця довідка потрібна лише для проходження фінмоніторингу й то, якщо є для цього явні підстави.
Howl

Подякував: 539 раз.
Подякували: 1057 раз.

Профіль
2
1
Повідомлення Додано: Чет 28 вер, 2023 21:22

Howl написав:Andey, головне з тієї статті є те, що відстуність довідки ВПО не надає підстав для отримання відмови стати клієнтом банку. Ця довідка потрібна лише для проходження фінмоніторингу й то, якщо є для цього явні підстави.

я розумію, але в мене не було часу та бажання качатися з банком.
Як я казав я подзвонив на гарячу лінію банку і спитав чи правомірно мені відмовили в обслуговуванні, і мені сказали що так, у них такі правила в банку. Якщо ти ВПО і не надаєш довідку в паперовому вигляді, то не зможеш стати клієнтом банку. Довідка в Дії їх не влаштовує. тільки паперова.
Andey

Подякував: 4 раз.
Подякували: 56 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Чет 28 вер, 2023 22:00

Howl написав:
  Andey написав:Короче мені відмовили в обслуговуванні, не зміг стати клієнтом банку, бо зажадали довідку ВПО в паперовому вигляді, а у мене тільки в Дії.
Зверніться офіційно до банку й надайте їм ознайомитися з цією статтею на сайті регулятора:
bank.gov.ua/ua/news/all/banki-zobovyazani-obslugovuvati-jiteliv-krimu-bez-dovidki-vnutrishno-peremischenoyi-osobi

Глобус вилікувався після цього (у мене був з ним інцидент 1 червня цього року).

Тут мабуть трохи інше. Не має обов'язку реєструватися як ВПО. Якби він сказав, що не ВПО, то ніхто б ту довідку не вимагав. Ну а раз сказав, то давай довідку. Він же паспорт та код надав мабуть не з Дії.
lara_08

Подякував: 13 раз.
Подякували: 142 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Чет 28 вер, 2023 22:49

lara_08 написав:
  Howl написав:
  Andey написав:Короче мені відмовили в обслуговуванні, не зміг стати клієнтом банку, бо зажадали довідку ВПО в паперовому вигляді, а у мене тільки в Дії.
Зверніться офіційно до банку й надайте їм ознайомитися з цією статтею на сайті регулятора:
bank.gov.ua/ua/news/all/banki-zobovyazani-obslugovuvati-jiteliv-krimu-bez-dovidki-vnutrishno-peremischenoyi-osobi

Глобус вилікувався після цього (у мене був з ним інцидент 1 червня цього року).

Тут мабуть трохи інше. Не має обов'язку реєструватися як ВПО. Якби він сказав, що не ВПО, то ніхто б ту довідку не вимагав. Ну а раз сказав, то давай довідку. Він же паспорт та код надав мабуть не з Дії.

В них вже в базі їній була інфа що я ВПО, тому і попросили довідку.
Andey

Профіль
Повідомлення Додано: Чет 28 вер, 2023 22:54

Andey написав:В них вже в базі їній була інфа що я ВПО, тому і попросили довідку.

Перший раз чую, що в банках є така база. Просто у вас мабуть окупована територія і Агріколь чомусь для себе вирішив, що всі хто з окупованих територій мають мати довідку ВПО.
lara_08

Подякував: 13 раз.
Подякували: 142 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Чет 28 вер, 2023 23:56

не окупована і ніколи не була, але на невеликій частині області йдуть бойові дії.
мене при офомленні зразу запитали за ВПО. я кажу їм мовляв до чого тут це? а вони мені: по нашій базі підтягнулась інфа що ви ВПО, тож надайте довідку в паперовому вигляді.
Довідка в мене була в додатку Дія, але банк це не влаштовувало. ось такі діла, малятка...
Andey

Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 00:46

lara_08 написав:
  Andey написав:В них вже в базі їній була інфа що я ВПО, тому і попросили довідку.

Перший раз чую, що в банках є така база. Просто у вас мабуть окупована територія і Агріколь чомусь для себе вирішив
тоже думаю, что там никакая не база, и дажеине прописка, а, например, место выдачи паспорта намекает?
flysoulfly

Подякував: 1375 раз.
Подякували: 200 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 19:11

Технологии отсталые

Центральное отделение областной центр
Оргтехника старая, копьютеры старые, сотрудники невеселые )
В то время, как в других банках можно увидеть современные моноблоки или ноутбуки на столах сотрудников фронт-офиса, тут на полу возле рабочего места стоят огромные ситемные блоки , которым минимум лет 5.
Больше всего удивило, что зачисление сеп платежей до 17.00!!!(по словам колл центра), иначе на следующий рабочий день.
Отправил из сенса в 16.20 - денег в креди агриколе нет, подвисли на выходные.
Но зато можно позвонить в отделение. Есть городские номера для приема клиентских звонков. Большинство банков уже от этого отказались, считают, что клиент по любому вопросу дрлжен звонить в колл центр, писать в чат..., Но никак не звонить в отделение
Upd. Зашли деньги в 19.30
citramon

Подякував: 23 раз.
Подякували: 59 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Нед 01 жов, 2023 19:21

citramon написав:Центральное отделение областной центр
Оргтехника старая, копьютеры старые, сотрудники невеселые )
В то время, как в других банках можно увидеть современные моноблоки или ноутбуки на столах сотрудников фронт-офиса, тут на полу возле рабочего места стоят огромные ситемные блоки , которым минимум лет 5.
Больше всего удивило, что зачисление сеп платежей до 17.00!!!(по словам колл центра), иначе на следующий рабочий день.
Отправил из сенса в 16.20 - денег в креди агриколе нет, подвисли на выходные.
Но зато можно позвонить в отделение. Есть городские номера для приема клиентских звонков. Большинство банков уже от этого отказались, считают, что клиент по любому вопросу дрлжен звонить в колл центр, писать в чат..., Но никак не звонить в отделение

Upd. Зашли деньги в 19.30
не до 17:00!! - ну вот и брехня распиаренного колл центра. А в чате просто бы писнули, что андроид надо обновить для ускорения платежей
flysoulfly

Подякував: 1375 раз.
Подякували: 200 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 06 жов, 2023 22:42

Очередное покращення по тарифам (с 10 ноября):
https://credit-agricole.ua/o-banke/pres-centr/novini/informaciya-shchodo-zmin-v-tarifah-na-poslugi-ta-operaciyi-d-1513

По традиции tl;dr:

1) меняются тарифы на исходящий СЭП с текущих счетов с ИБ и моб.приложения:
- внутри банка: 3 грн -> 5 грн,
- наружу: сейчас 6 грн -> станет "до 5000,00 - 5 грн, від 5000,01 - 0,3% max 300 грн"

2) увеличатся комиссии за приём платежей от физ.лиц

3) меняются тарифы на аренду сейфов
Driver

Подякував: 69 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль
  #<1 ... 171819202122>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему