Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Pete77 написав:Центральний офіс на Жилянській 75. Долари не видають. Замовити, забронювати навіть на кілька днів наперед не можна. Абсолютно скотиняче ставлення до клієнтів. Тупо взяли гроші й кинули. Вівця втирає мені якусь дичину: "ви ж купили за вигідним курсом". Так що, бл@ть, тепер ти мені мої гроші не віддаси через це. Абсолютно сміттєво-трешовий банк.
Теж саме й на Оболоні...с прошлого тижня ходжу кожен день - у відділенні пусто - дівчата сидять-нудьгують. На горячке теж саме - здається,що вони знущаються...
Pete77 написав:Центральний офіс на Жилянській 75. Долари не видають. Замовити, забронювати навіть на кілька днів наперед не можна. Абсолютно скотиняче ставлення до клієнтів. Тупо взяли гроші й кинули. Вівця втирає мені якусь дичину: "ви ж купили за вигідним курсом". Так що, бл@ть, тепер ти мені мої гроші не віддаси через це. Абсолютно сміттєво-трешовий банк.
Теж саме й на Оболоні...с прошлого тижня ходжу кожен день - у відділенні пусто - дівчата сидять-нудьгують. На горячке теж саме - здається,що вони знущаються...
а вы 100 грн при открытии платили? а карту Мьод открыли?
Треба було перед тим як купувати з'ясувати чи є в наявності готівка. Сьогодні зранку чоловік прийшов в це відділення з'ясував наявність, вніс готівку, купив в додатку та отримав 1300 доларів 2006 року. Перед цим заходив на Панківську, там доларів не було.
Rack написав: а вы 100 грн при открытии платили? а карту Мьод открыли?
А це шо, обов'язкова умова?
Очередное ХАХАХА от Юнекса )) Дали мне вчера номер, чтоб я типа не бегал к ним за своими деньгами каждый день как на работу, а звонил и уточнял - не появились ли они ( мои деньги) у них в отделении! Так вот-трубку по этому номеру никто не берет. И не перезванивает. Дернул меня черт связаться с этим недобанком!
Rack написав: а вы 100 грн при открытии платили? а карту Мьод открыли?
А це шо, обов'язкова умова?
ну да, у них же на сайте написано
Миссия Создание надежного финансового института, предоставляющего полный спектр простых и удобных банковских услуг для своих клиентов. Юнекс банк придерживается европейских принципов ведения бизнеса – прозрачность, открытость, надежность и партнерство.
либо вы - партнер, и даете им заработать 100 грн, либо - "врагам только закон" чешский подход